Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

Prieš pora savaičių per televiziją kalbėjo vyras vardu Meldas smile.gif
Atsakyti
Man iek Meldas tiek Margiris grazus, bet savo vaikui greiciausiai neduociau g.gif
Atsakyti
Eiridos Daukšienės dukra SOLVETA.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 11 spalio 2009 - 19:00
Labas.Matau, kad norinciu pasisaipyti, ar kazka iskraipyti cia netruksta, nesuprantu, argi paprastas vardas yra kaltas del to, kad juo pavadino suni ar kate, ar karve arba, kad ir kumele, o paskui toki pati ir vaikui kazkas dave, vat taip kazkokia senesniu paziuru forumiete ir neriasi is kailio, kaip cia dar mandriau isdergti tuos vadinamus naujadarus ar seip vardus, nes pamanykit jos kaimyno suo koks Grantas, o mociutes karvute Ramune, tai zmoniu tamsumas.Brangiosiuos ne viena turite pazystamu rate gal ir Granta ir Ramune, bet jiems i akis nepasakote, kad tavo vardas tragiskas tokius gyvunams deda, tai ko saipotes is ju... paskaiciusi visa temele nusprendziau, kad cia tik pasisaipyti mandros raso, labai mazai su normalia nuomone.
As pati nei vienos zinutes turinio nekomentuosiu ale kaip tamsta mokytoja, arba neisvadinsiu nepazystamo zmogaus kone beprociu, vien del to, kad man nepatiko jo parasyti vardai....
Atsakyti
Žmonės turi fantaziją, gal jau tai gerai? mirksiukas.gif
O būta vardų ir keistesnių, ne pats blogiausias variantas. Asmeniškai man tokie vardai ne prie širdies.
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2009 10 09, 13:06)
o ka manot apie Mangirda?

man tai l. grieztas vardas  g.gif

Labai gražus vardas. Kaip ir Mamertas, Margiris, Meldas ar Girius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2009 10 13, 15:41)
Labas.Matau, kad norinciu pasisaipyti, ar kazka iskraipyti cia netruksta, nesuprantu, argi paprastas vardas yra kaltas del to, kad juo pavadino suni ar kate,  ar karve arba, kad ir kumele, o paskui toki pati ir vaikui kazkas dave, vat taip kazkokia senesniu paziuru forumiete  ir neriasi is kailio, kaip cia dar mandriau isdergti tuos vadinamus naujadarus ar seip vardus, nes pamanykit jos kaimyno suo koks Grantas, o mociutes karvute Ramune, tai zmoniu tamsumas.Brangiosiuos ne viena turite pazystamu rate gal ir Granta ir Ramune, bet jiems i akis nepasakote, kad tavo vardas tragiskas tokius gyvunams deda, tai ko saipotes is ju... paskaiciusi visa temele nusprendziau, kad cia tik pasisaipyti mandros raso, labai mazai su normalia nuomone.
As pati nei vienos zinutes turinio nekomentuosiu ale kaip tamsta mokytoja, arba neisvadinsiu nepazystamo zmogaus kone beprociu, vien del to, kad man nepatiko jo parasyti vardai....

cia pasisako visos tos, kurios isgirsta koki idomu varda, ir tikrai niekas nesisaipo is ju mirksiukas.gif tik issako savo nuomone.
Atsakyti
Teko gyvenime sutikt Ivara, Ramuti, Doruti. Nu neduociau jau tokiu vardu.. Kaaazkaip, ne... O dar kai buvau vaikas, vazinedavau is miesto i kaima namo po mokyklos, tai nuolat vaziuodavo moteris, vardu Gema. Atsimenu, "o, dieve", pagalvojau, "kaip su tokiu vardu gyvent"... doh.gif Na bet mazdaug po 17 metu jis man ne kiek nepagrazejo. . biggrin.gif
O siaip patinka Gvidas, Gratas, Pranciskus, Armandas. Pati tik dabar pastebejau, kad vie vyriski vardai.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Second Person: 15 spalio 2009 - 23:10
Džiūga g.gif Moteriai apie 30 metų... Kažkaip nepaklausi žmogaus kaip čia taip su tuo vardu,bet ji nuolat pataiso,kad jos vardas su Ū g.gif
Atsakyti
Ikaras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 10 16, 08:37)
Džiūga  g.gif  Moteriai apie 30 metų... Kažkaip nepaklausi žmogaus kaip čia taip su tuo vardu,bet ji nuolat pataiso,kad jos vardas su Ū g.gif

Ko gero nuo mano krašto, nes pas mus tarmė panaši į latvių kalbą, kai kirčiuojamas ilgas skiemuo, nors norminėj kalboj jis trumpas, o kartais net ne toj vietoj, o CMB kažkokia beraštė sėdėjo tai nemažai taip "patiuninguotu" vardų pas mus yra doh.gif . Nu pasakykit kaip normalų vardą Nijolė buvo galima užrašyt kaip Niolia ir dar tėvam išaiškint kad taip tas vardas rašosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 10 16, 09:52)
Ko gero nuo mano krašto, nes pas mus tarmė panaši į latvių kalbą, kai kirčiuojamas ilgas skiemuo, nors norminėj kalboj jis trumpas, o kartais net ne toj vietoj, o CMB kažkokia beraštė sėdėjo tai nemažai taip "patiuninguotu" vardų pas mus yra  doh.gif . Nu pasakykit kaip normalų vardą Nijolė buvo galima užrašyt kaip Niolia ir dar tėvam išaiškint kad taip tas vardas rašosi  doh.gif

jėtus..tokias reikia skųst cool.gif
Atsakyti