Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(linkur @ 2009 10 06, 10:33)
siandienos vardadienis Brunonas. kazi ar yra tokiu Lietuvelej g.gif  kaskodel man is kart asocijuojasi su Bruno lotuliukas.gif

yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 06, 10:49)
O prie ko čia Liepos g.gif  biggrin.gif

Liepos prie to, kad ju labai daug pridygo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nieko asmenisko 4u.gif
Siap man labai grazus vardas, bet gaila, kad populiarus pasidare. Kazkaip netenka savo zavesio vardai, kai labai dazni pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Didaa @ 2009 10 06, 15:20)
Liepos prie to, kad ju labai daug pridygo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nieko asmenisko  4u.gif
Siap man labai grazus vardas, bet gaila, kad populiarus pasidare. Kazkaip netenka savo zavesio vardai, kai labai dazni pasidaro.

Na remiantis POPULIARIAUSIŲ VARDŲ STATISTIKA http://www.gyvreg.lt/ nelabai įžvelgiu, kad būtų labai populiarus.
O kas liečia šį vardą, tai čia ne mano vardas ir ne mano duktres smile.gif Čia tiesiog mano toks nikas, esu gimus liepos 18 d. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 06 spalio 2009 - 14:54
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 06, 14:50)
Na remiantis POPULIARIAUSIŲ VARDŲ STATISTIKA http://www.gyvreg.lt/ nelabai įžvelgiu, kad būtų labai populiarus.
O kas liečia šį vardą, tai čia ne mano vardas ir ne mano duktres smile.gif Čia tiesiog mano toks nikas, esu gimus liepos 18 d. smile.gif

Liepa, kaip ir Mila biggrin.gif , i 10tuka nepapuola. Tai gerai. Tiesiog zinau dvi Liepytes gimusias sia liepa ir mano drauges mergaites grupej yra 4 Liepos. Bet gal tiesiog tai sutapimas, kad visas Liepas suvede i viena grupe lotuliukas.gif O siaip man labi grazus vardas Junė (Liepa, tik angliskai). Mes si varianta svarstem, kai rinkom savo pupai varda.
Atsakyti
Didaa, o kaip su tuo vardu Teklė ir Teklina? Išsigalvojot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 06 spalio 2009 - 16:22
Sveikos. Perskaiciau visus sios temeles puslapiukus. Nu taip uzkabino nuo pat pirmojo. Pati turiu gana nebloga varda, dabar ir laikrascio priedas toks yra. Vaikysteje tai norejau kazkotai paprastesnio tipo Jurga ar Inga. Gal todel savo sunums daviau paprastus ir aiskius vardus. Skaitydama prisiminiau istorija, kai su antru vaiku liguninej gulejau, su manim palatoj buvo moteris, kuri dvynuku laukesi. Tai ji apsisprende savo vaikams duoti sugalvotus vardus, kurie suideda is jos ir vyro vardu. Gavosi variantai Vikjurgas ir Jurgvikas. Nu bandziau moteriske atkalbet nuo jos apsisprendimo. Girdi, cia gi ne firmos pavadinimas, vaikams su tokiais vrdais gyvent reiks. Bet aisku sprest jai. Na gal ir laksto du berniukai kurtai su tokiais vardais... Tai va siais laikais jei norit tikrai reto vardo - pavadinkit pavyzdziui Antanu, Titu, Piju, Dziugu ir pan laaaabai daug. O mergaitei pavyzdziu galima duoti Onutes varda. Tikrai antros tokios visoj mokykloj nerasit.
Atsakyti
Ojojoi blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Birzele June butu blush2.gif blush2.gif blush2.gif Susimale man kazkaip June-July lotuliukas.gif
Su Teklina neissigalvojau. Pas mus buvo mokytoja, faina tokia, Tekle vardu. Tai mes ja ir Teklinos ir Tekles vardadieniu proga pasveikindavom. o ji mums vis aiskindavo, kad ji trumpiniu pavadinta. Tai toks mano saltinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2009 10 06, 18:41)
Tai va siais laikais jei norit tikrai reto vardo - pavadinkit pavyzdziui Antanu, Titu, Piju, Dziugu ir pan laaaabai daug. O mergaitei pavyzdziu galima duoti Onutes varda. Tikrai antros tokios visoj mokykloj nerasit.

Taigi sias laikais Piju ir Titu labai daug doh.gif Ar as cia kazko jusu pasisakyme nesupratau g.gif

O Tekle tai manau senoviskas t.y. musu mociuciu laiku vardas. Toks pat kaip Adele, Prane (Pranute), Brone (Bronislava), Jane (Janina), Stase (Stanislava).... na va kiek prigalvojau..... Dar tiesa Terese.... bet siuo metu as pazystu dvi jaunas Tereses... Pradzioje buvo sokas...., bet paskui visai pripratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 06 spalio 2009 - 21:16
QUOTE(samsam @ 2009 10 06, 22:10)
Taigi sias laikais Piju ir Titu labai daug doh.gif Ar as cia kazko jusu pasisakyme nesupratau g.gif
O Tekle tai manau senoviskas t.y. musu mociuciu laiku vardas. Toks pat kaip Adele, Prane (Pranute), Brone (Bronislava), Jane (Janina), Stase (Stanislava).... na va kiek prigalvojau..... Dar tiesa Terese.... bet siuo metu as pazystu dvi jaunas Tereses... Pradzioje buvo sokas...., bet paskui visai pripratau.

Taigis, viska taip ir norejau parasyt, bet po Antano reikejo taska det. Kompas issijunge kai norejau pataisyt, o po to jau velu buvo, nebeleido. O Adeliukiu tai jau irgi nemazai yra. Va Agota grazus vardas arba Barbora. Manes tai kazkaip nesokiruoja ir vardas Terese. Man jis toks svelnus ir malonus. Vis geriau nei tie naujoviski sudurtiniai arba kokietai Klaudai, Patrikai. Cia matyt moteriskes gal filmu graziu per nestuma prisiziuri ir tada jau veikeju ar aktoriu vardais vaikus vadina. Na gal ir nieko blogo... Girdejau, kad Marianu, Esmiraldu ir Chuanu buvo banga, kai Meksikietiskus serialus pradejo rodyt.

Taigi va, noreciau visoms ieskancioms retu ir graziu vardu pasiulyti pavadinti vaikus senais graziais vardais. Tai galesim ir toliau svesti Onines, Stasines, Petrines, Antanines ir Jonines. Nes jau neretas nelabai ir supranta, kam cia tos Jonines yra nedarbo diena. Juk taip smagu svesti sia svente, kai kompanijoje yra savas Jonas. O jei keli Jonai...
Atsakyti
Jacentas ax.gif
Atsakyti
Na o as pratesent tema apie mociuciu vardu pasakysiu, kad man jie visgi nea schmoll.gif Tikrai, tikrai neduociau savo vaikui vardo: Stasyte, Onyte, Bronius ar Kazys schmoll.gif Ir Barboryte ir Teresyte taip pat nea schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 10 07, 11:14)
Na o as pratesent  tema apie mociuciu vardu pasakysiu, kad man jie visgi nea schmoll.gif Tikrai, tikrai neduociau savo vaikui vardo: Stasyte, Onyte,  Bronius ar Kazys schmoll.gif Ir Barboryte ir Teresyte taip pat nea schmoll.gif

O man tai Barboryte ir Teresyte thumbup.gif wub.gif . Bet nemazai dabar yra "atgaivintu", "prikeltu" vardu. Mano brolis dave sunui Motiejaus varda. Tai seneliai ispradziu kraipe galvas. Po to atsitiktinai paaiskejo, kad toks buvo musu pro prosenelio vardas. Tai dabar visi patenkinti. Mano mociuciu vardai buvo Salomeja ir Anele. Abu man labai grazus. Seneliai buvo Jonas ir Petras - nemari klasika. Tikuosi.
Atsakyti