Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

Gotardas (suaugęs)
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 10 02, 13:08)
O as pazystu Barta ir Barte. Abu Vokieciu aviganiai thumbup.gif

O man tai gražus mergaitės vardas Bartė. Tai yra senas prūsiškas vardas.
Atsakyti
nugis ir as girdejau du lietuviu vaikiuku retus vardukus doh.gif tai Spartakas (kaimyno anukas) ir Hugo (pazystamos berniukas) ax.gif
Atsakyti
Na Hugo tai sakykit ka norit, bet visgi ne lietuviska galune tai Lietuvoje tokie vardai labiau keisti nei reti g.gif O Spartakas........ g.gif na be nuomuones. Reiktu priprasti. Atsimenu kai pirma kart isgirdau varda Jone. Tai O DIEVE KOKS APSURDAS PASIRODE blink.gif , o po kiek metu mano vos ne geriausia drauge buvo Jone ir man tas vardas toks mielas ir grazus dabar. Lygiai taip pat buvo, kai drauge pasake, kad savo vaikui duos varda Jokubas... O DIEVE PAGALVOJAU AS blink.gif ...., bet paskui pripratau ir tas vardas man dabar visai grazus.
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2009 10 01, 22:49)
Į „mažybinių“ temą, tai vaikystėj kaimynystėj gyveno Gražutis. Jau tada 50+, konfliktiškas, su žalingais įpročiais ir mėlyna nosim biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif tikras Gražutis... nieko nepridėsi.
Atsakyti
Musu mergaiciu vardai Medeina ir Dziuga smile.gif..
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2009 10 02, 02:38)
o ka tokiam kvailam zmogui pasakyt? g.gif

Yra netolerantisku zmoniu... Kam reikia taip kandziotis? blink.gif Kritika ir savo nuomones reiskimas yra gerai, bet nereikia zmoniu izeidinet, uzkliut. Gi galima graziai padiskutuot. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 01, 22:13)
O dar nenukrito uzdetasis vardas? smartass.gif
Bet matyt toki "uzdejai" kad dabar paciai geda parasyt... scare.gif

Kam sitaip uzsipult reikia.... g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na nezinau ar tai labai reti vardai,bet man labai grazus Gailė ir Atėnė smile.gif o is berniuku vardu,tai gal toks manau retesis Adrijus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 02, 19:29)
Nu nu, kur gi tas kvailumas? blink.gif  Ar tai jog parodziau kad net lietuviskai kalbet nemoka? Ar tame, kad gyresi gyresi apie reta varda, bet parasyti neisdryso? doh.gif Gal tepdama kitus paziurek kuo pati kvepi cool.gif

Kad tu pati lietuviškai rašyt nemoki biggrin.gif Pažiūrėk kiek gramatinių ir skyrybos klaidų lotuliukas.gif Tai vat, pirmiausia reikėtų apsiuostyt kuo pati kvepi, o tik po to kitus tept mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 03 spalio 2009 - 21:12
QUOTE(sandddra @ 2009 10 03, 22:10)
Kad tu pati lietuviškai rašyt nemoki  biggrin.gif  Pažiūrėk kiek gramatinių ir skyrybos klaidų  lotuliukas.gif Tai vat, pirmiausia reikėtų apsiuostyt kuo pati kvepi, o tik po to kitus tept  mirksiukas.gif

Nu dar vienas nesusipratimas islindo. doh.gif Protingiem zmonem ir taip aisku, kad nerasiau lietuviskom raidem (kompiuteris neleidzia), o durnai tai ir paaiskinus kazin ar supras cool.gif Del skyrybos - per daug nepersistengiau, bet jei tamstai nuo to geriau, si karta sudejau visus reikalingus skirybos zenklus.
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 04, 12:51)
Nu dar vienas nesusipratimas islindo. doh.gif  Protingiem zmonem ir taip aisku, kad nerasiau lietuviskom raidem (kompiuteris neleidzia), o durnai tai ir paaiskinus kazin ar supras cool.gif  Del skyrybos  - per daug nepersistengiau, bet jei tamstai nuo to geriau, si karta sudejau visus reikalingus skirybos zenklus.

Skyrybos! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 04, 12:51)
Nu dar vienas nesusipratimas islindo. doh.gif  Protingiem zmonem ir taip aisku, kad nerasiau lietuviskom raidem (kompiuteris neleidzia), o durnai tai ir paaiskinus kazin ar supras cool.gif  Del skyrybos  - per daug nepersistengiau, bet jei tamstai nuo to geriau, si karta sudejau visus reikalingus skirybos zenklus.

Aš mačiau, kad nenaudojai lietuviškų raidžių, bet ir be jų yra klaidų tongue.gif Ir šitam pasisakyme jų yra biggrin.gif
Viskas, aš baigiu 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 04 spalio 2009 - 13:02