Gotardas (suaugęs)
QUOTE(samsam @ 2009 10 02, 13:08)
O man tai gražus mergaitės vardas Bartė. Tai yra senas prūsiškas vardas.
nugis ir as girdejau du lietuviu vaikiuku retus vardukus tai Spartakas (kaimyno anukas) ir Hugo (pazystamos berniukas)
Na Hugo tai sakykit ka norit, bet visgi ne lietuviska galune tai Lietuvoje tokie vardai labiau keisti nei reti O Spartakas........ na be nuomuones. Reiktu priprasti. Atsimenu kai pirma kart isgirdau varda Jone. Tai O DIEVE KOKS APSURDAS PASIRODE , o po kiek metu mano vos ne geriausia drauge buvo Jone ir man tas vardas toks mielas ir grazus dabar. Lygiai taip pat buvo, kai drauge pasake, kad savo vaikui duos varda Jokubas... O DIEVE PAGALVOJAU AS ...., bet paskui pripratau ir tas vardas man dabar visai grazus.
QUOTE(asphalt @ 2009 10 01, 22:49)
Į mažybinių temą, tai vaikystėj kaimynystėj gyveno Gražutis. Jau tada 50+, konfliktiškas, su žalingais įpročiais ir mėlyna nosim
tikras Gražutis... nieko nepridėsi.
QUOTE(mabi @ 2009 10 02, 02:38)
o ka tokiam kvailam zmogui pasakyt?
Yra netolerantisku zmoniu... Kam reikia taip kandziotis? Kritika ir savo nuomones reiskimas yra gerai, bet nereikia zmoniu izeidinet, uzkliut. Gi galima graziai padiskutuot.
Papildyta:
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 01, 22:13)
O dar nenukrito uzdetasis vardas?
Bet matyt toki "uzdejai" kad dabar paciai geda parasyt...
Bet matyt toki "uzdejai" kad dabar paciai geda parasyt...
Kam sitaip uzsipult reikia....
Sveikos na nezinau ar tai labai reti vardai,bet man labai grazus Gailė ir Atėnė o is berniuku vardu,tai gal toks manau retesis Adrijus
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 02, 19:29)
Nu nu, kur gi tas kvailumas? Ar tai jog parodziau kad net lietuviskai kalbet nemoka? Ar tame, kad gyresi gyresi apie reta varda, bet parasyti neisdryso? Gal tepdama kitus paziurek kuo pati kvepi
Kad tu pati lietuviškai rašyt nemoki Pažiūrėk kiek gramatinių ir skyrybos klaidų Tai vat, pirmiausia reikėtų apsiuostyt kuo pati kvepi, o tik po to kitus tept
QUOTE(sandddra @ 2009 10 03, 22:10)
Kad tu pati lietuviškai rašyt nemoki Pažiūrėk kiek gramatinių ir skyrybos klaidų Tai vat, pirmiausia reikėtų apsiuostyt kuo pati kvepi, o tik po to kitus tept
Nu dar vienas nesusipratimas islindo. Protingiem zmonem ir taip aisku, kad nerasiau lietuviskom raidem (kompiuteris neleidzia), o durnai tai ir paaiskinus kazin ar supras Del skyrybos - per daug nepersistengiau, bet jei tamstai nuo to geriau, si karta sudejau visus reikalingus skirybos zenklus.
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 04, 12:51)
Nu dar vienas nesusipratimas islindo. Protingiem zmonem ir taip aisku, kad nerasiau lietuviskom raidem (kompiuteris neleidzia), o durnai tai ir paaiskinus kazin ar supras Del skyrybos - per daug nepersistengiau, bet jei tamstai nuo to geriau, si karta sudejau visus reikalingus skirybos zenklus.
Skyrybos!
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 04, 12:51)
Aš mačiau, kad nenaudojai lietuviškų raidžių, bet ir be jų yra klaidų Ir šitam pasisakyme jų yra
Viskas, aš baigiu Sėkmės