nu man vėl užkliuvo mažybinė forma šį kartą- Emutė
As taip pat norejau reto vardo ir pavadinau , tik jo nesugalvojau buvau girdejusi, oj kokiu komentaru buvo o man grazus ir patiko dabar jau ziuriu tokiu vardu yra tikrai nemazai tad gal nera butina per visa Lietuva tik koki 10 vardu deti , kad gatvej visi atsisuktu pasaukus man patiko nuomones neklausiau uzdejau ir viskas. Tad nera reikalo uzpulti kas nori tas taip tegu vadina.
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 30, 14:01)
As taip pat norejau reto vardo ir pavadinau , tik jo nesugalvojau buvau girdejusi, oj kokiu komentaru buvo o man grazus ir patiko dabar jau ziuriu tokiu vardu yra tikrai nemazai tad gal nera butina per visa Lietuva tik koki 10 vardu deti , kad gatvej visi atsisuktu pasaukus man patiko nuomones neklausiau uzdejau ir viskas. Tad nera reikalo uzpulti kas nori tas taip tegu vadina.
O dar nenukrito uzdetasis vardas?
Bet matyt toki "uzdejai" kad dabar paciai geda parasyt...
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 01, 22:13)
O dar nenukrito uzdetasis vardas?
o ka tokiam kvailam zmogui pasakyt?
man atrodo, kad prezidentės tėvas buvo vardu Polikarpas.
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 30, 14:01)
Šitą jūsų minčių kratinį labai sunku skaityti. Vienas sakinys - trys eilutės. Ką norėjote pasakyti - neaišku.
Nesistebiu, kad vaikui tokį vardą išrinkot. Bent jau eilėraštyje gramatines klaidas ištaisykit.
QUOTE(muminukas @ 2009 10 02, 07:47)
man atrodo, kad prezidentės tėvas buvo vardu Polikarpas.
ir kažkas dėl to padarė išvadas, kad ji ne lietuvė
QUOTE(Eri13 @ 2009 09 27, 22:48)
Noriu savo vaikui reto ir grazaus vardo. Tik deja reta varda aplinkiniai sunkiai priima, visaip vaiposi, saiposi isgirde. Na, bet todel jie ir yra reti, niekas ju nenori ir jie neisplinta.
O man is retu vardu visai patiko: Aidanas, Eronas, Bartas. Mergaitei: Elija, Elada
O man is retu vardu visai patiko: Aidanas, Eronas, Bartas. Mergaitei: Elija, Elada
Mano suns vardas Bartas
O as pazystu Barta ir Barte. Abu Vokieciu aviganiai
O Eronas tai kaip Erodas
O Eronas tai kaip Erodas
Iš mano lobyno - Eitutė ir Gijomas. Žmonės jau suaugę
QUOTE(mabi @ 2009 10 02, 02:38)
o ka tokiam kvailam zmogui pasakyt?
Nu nu, kur gi tas kvailumas? Ar tai jog parodziau kad net lietuviskai kalbet nemoka? Ar tame, kad gyresi gyresi apie reta varda, bet parasyti neisdryso? Gal tepdama kitus paziurek kuo pati kvepi