Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

nu man vėl užkliuvo mažybinė forma ax.gif šį kartą- Emutė bigsmile.gif
Atsakyti
As taip pat norejau reto vardo ir pavadinau , tik jo nesugalvojau buvau girdejusi, oj kokiu komentaru buvo doh.gif o man grazus ir patiko dabar jau ziuriu tokiu vardu yra tikrai nemazai tad gal nera butina per visa Lietuva tik koki 10 vardu deti , kad gatvej visi atsisuktu pasaukus lotuliukas.gif man patiko nuomones neklausiau uzdejau ir viskas. Tad nera reikalo uzpulti kas nori tas taip tegu vadina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 30 rugsėjo 2009 - 13:02
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 30, 14:01)
As taip pat norejau reto vardo ir pavadinau , tik jo nesugalvojau buvau girdejusi, oj kokiu komentaru buvo  doh.gif  o man grazus ir patiko dabar jau ziuriu tokiu vardu yra tikrai nemazai tad gal nera butina per visa Lietuva tik koki 10 vardu deti , kad gatvej visi atsisuktu pasaukus  lotuliukas.gif man patiko nuomones neklausiau uzdejau ir viskas. Tad nera reikalo uzpulti kas nori tas taip tegu vadina. 4u.gif

O dar nenukrito uzdetasis vardas? smartass.gif
Bet matyt toki "uzdejai" kad dabar paciai geda parasyt... scare.gif
Atsakyti
Į „mažybinių“ temą, tai vaikystėj kaimynystėj gyveno Gražutis. Jau tada 50+, konfliktiškas, su žalingais įpročiais ir mėlyna nosim biggrin.gif

Grabaus amžiaus vyras Polikarpas. Nors, tiesa, vardas egzistuojantis ir senas, bet anksčiau neteko su juo susidurti šių laikų kontekste.
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2009 10 01, 22:13)
O dar nenukrito uzdetasis vardas? smartass.gif
Bet matyt toki "uzdejai" kad dabar paciai geda parasyt... scare.gif

o ka tokiam kvailam zmogui pasakyt? g.gif
Atsakyti
man atrodo, kad prezidentės tėvas buvo vardu Polikarpas.
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 30, 14:01)
As taip pat norejau reto vardo ir pavadinau , tik jo nesugalvojau buvau girdejusi, oj kokiu komentaru buvo  doh.gif  o man grazus ir patiko dabar jau ziuriu tokiu vardu yra tikrai nemazai tad gal nera butina per visa Lietuva tik koki 10 vardu deti , kad gatvej visi atsisuktu pasaukus  lotuliukas.gif man patiko nuomones neklausiau uzdejau ir viskas. Tad nera reikalo uzpulti kas nori tas taip tegu vadina. 4u.gif

Šitą jūsų minčių kratinį labai sunku skaityti. Vienas sakinys - trys eilutės. Ką norėjote pasakyti - neaišku.
Nesistebiu, kad vaikui tokį vardą išrinkot. Bent jau eilėraštyje gramatines klaidas ištaisykit.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 02, 07:47)
man atrodo, kad prezidentės tėvas buvo vardu Polikarpas.

drinks_cheers.gif ir kažkas dėl to padarė išvadas, kad ji ne lietuvė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri13 @ 2009 09 27, 22:48)
Noriu savo vaikui reto ir grazaus vardo. Tik deja reta varda aplinkiniai sunkiai priima, visaip vaiposi, saiposi isgirde. Na, bet todel jie ir yra reti, niekas ju nenori ir jie neisplinta. rolleyes.gif
O man is retu vardu visai patiko: Aidanas, Eronas, Bartas. Mergaitei: Elija, Elada wub.gif

Mano suns vardas Bartas blush2.gif
Atsakyti
O as pazystu Barta ir Barte. Abu Vokieciu aviganiai thumbup.gif

O Eronas tai kaip Erodas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 02 spalio 2009 - 12:09
Iš mano lobyno - Eitutė ir Gijomas. Žmonės jau suaugę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2009 10 02, 02:38)
o ka tokiam kvailam zmogui pasakyt? g.gif

Nu nu, kur gi tas kvailumas? blink.gif Ar tai jog parodziau kad net lietuviskai kalbet nemoka? Ar tame, kad gyresi gyresi apie reta varda, bet parasyti neisdryso? doh.gif Gal tepdama kitus paziurek kuo pati kvepi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiskauda: 02 spalio 2009 - 18:30