Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

blink.gif
QUOTE(Isila @ 2009 09 28, 14:19)
Gavau tokį lankstinuką apie firmą, o ten kontaktai vardai telefonai ir vieno vyriškio vardas Daminas  blink.gif  gal spausdinimo klaida?

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 26, 10:37)
o aš tokio amžiaus pusseseres Meilutę ir Laimutę ir seseris Meilutę ir Giedrutę  doh.gif

Mano biologijos mokytoja buvo Meilutė. Bet tikrai tokia labai miela moteris ax.gif Jai tas vardas labai tiko.
Atsakyti
vienos mūsų miesto gimnazijos direktoriaus vardas Aveniras.
Atsakyti
Labai jau daug "retu" vardu. Nelabai kokie... doh.gif Geriau apsiribokime lietuviskais paprastais, mums visiems suprantamais vardais mirksiukas.gif
Atsakyti
Miksilė, Fizilė, Tekilotas.
Atsakyti
As nesuprantu kuom yra blogas retas vardas??? Negi reikia vadinti visus Tomais, Matais, Tadais??? Jus jau issidirbinejat, kai visokius nesamoningus vardus siulot. Cia reikia tik nuosirdaus patarimo, o ne tyciotis. Nesubrendusiu zmoniu yra doh.gif . Negi nezinot reto, bet graziai skambancio vardo? Neapsimetinekit, o jei tema nepatinka, nera ko cia nosies kist.
Atsakyti
QUOTE(Eri13 @ 2009 09 28, 17:49)
As nesuprantu kuom yra blogas retas vardas??? Negi reikia vadinti visus Tomais, Matais, Tadais??? Jus jau issidirbinejat, kai visokius nesamoningus vardus siulot. Cia reikia tik nuosirdaus patarimo, o ne tyciotis. Nesubrendusiu zmoniu yra doh.gif . Negi nezinot reto, bet graziai skambancio vardo? Neapsimetinekit, o jei tema nepatinka, nera ko cia nosies kist.

Labai tema patinka. Labai juokinga biggrin.gif Galit vadinti mane nesubrendele, bet man vistiek labai juokinga biggrin.gif

Gyvenimas ir taip jau daznai skaudziai kanda. O vaikai tiems gyvenimo ikandimams ypac jautrus. Ziurek cia vaikas storesnis, ar ryzas, ar mikcioja ir jau is jo visi saiposi. O stai tevai, kad nebutu liudna dar ir "reta" varda duoda ir jau is anksto uzprogramuoja, kad is to vardo vaiko jau darzelyje tyciosis ir pravarde sugalvos.... na arba nesubrendeliai tyciosis mirksiukas.gif

Atsakyti
Retas yra ne daznas. Tai reiskia, kad vardas turi buti ne per daug isplites, bet normalus vardas. As nekalbu apie krastutinumus, tokius kaip Kaspisija, Ciole ir pan. jeigu isvis cia vardai. Tokie vardai tikrai gadina vaikam gyvenimus.
As tikejausi, kad cia bus kalbama apie retus, taciau tikrus vardus, kurie egzistuoja vardynuose ir nera labai nesamoningi. Galbut tema reikejo vadint "nesamoningi vardai". Tada nekiltu gincu ir nesusipratimu. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri13 @ 2009 09 28, 22:28)
Retas yra ne daznas. Tai reiskia, kad vardas turi buti ne per daug isplites, bet normalus vardas. As nekalbu apie krastutinumus, tokius kaip Kaspisija, Ciole ir pan. jeigu isvis cia vardai. Tokie vardai tikrai gadina vaikam gyvenimus.
As tikejausi, kad cia bus kalbama apie retus, taciau tikrus vardus, kurie egzistuoja vardynuose ir nera labai nesamoningi. Galbut tema reikejo vadint "nesamoningi vardai". Tada nekiltu gincu ir nesusipratimu. biggrin.gif  biggrin.gif

Temos pavadinimas - reti ir gražūs vardai. O ką dabar daryti, jei temos autorės kai kurie pasiūlyti vardai baisūs ir nesąmoningi. Paskui įsijungia dar kita pašnekovė su dar keletu nesąmoningų vardų. Tai kur tas grožis? Čia matau tik retumą.
Reikia temą pervardinti.
Atsakyti
QUOTE(Eri13 @ 2009 09 28, 21:28)
Retas yra ne daznas.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 09 28, 21:23)
Labai tema patinka. Labai juokinga biggrin.gif Galit vadinti mane nesubrendele, bet man vistiek labai juokinga biggrin.gif

Gyvenimas ir taip jau daznai skaudziai kanda. O vaikai tiems gyvenimo ikandimams ypac jautrus. Ziurek cia vaikas storesnis, ar ryzas, ar mikcioja ir jau is jo visi saiposi. O stai tevai, kad nebutu liudna dar ir "reta" varda duoda ir jau is anksto uzprogramuoja, kad is to vardo vaiko jau darzelyje tyciosis ir pravarde sugalvos.... na arba nesubrendeliai tyciosis mirksiukas.gif

Geras! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Eri13 @ 2009 09 28, 22:28)
As tikejausi, kad cia bus kalbama apie retus, taciau tikrus vardus, kurie egzistuoja vardynuose ir nera labai nesamoningi. Galbut tema reikejo vadint "nesamoningi vardai". Tada nekiltu gincu ir nesusipratimu. biggrin.gif  biggrin.gif

Labai teisingi pamastymai! drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
Berniukui siulau Vermachtas,o mergaitei Liuftvafe! Labai grazus ir reti vardai su prasminga reiksme! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
laikraštyje užmačiau Olimpijada smile.gif
Atsakyti