Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(muminukas @ 2009 09 24, 18:13)
hihihi.gif

----------------
Jogirdas ir Domilė - FB užmačiau  ax.gif

Labai gražus vardas smile.gif

Laureta 4u.gif
Atsakyti
šiandien per lnk žinias kalbėjo kokių 55-60 metų Danukas hihihi.gif
Atsakyti
Labukas,
O as jeskau tokio vardo reiksmes ir niekur nerandu, padekite:

SAMILIS ???
tai prusiskas vardas. Visme internete neradau prasmes wacko.gif
Gal kas girdejot???
Atsakyti
Man vaikystėj prieš miegą tėtė skaitydavo Danuko Dunduliuko nuotykius wub.gif Iškart asociacija su šita knygele hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2009 09 26, 10:14)
Man vaikystėj prieš miegą tėtė skaitydavo Danuko Dunduliuko nuotykius wub.gif Iškart asociacija su šita knygele hihihi.gif

manai, čia jis - Danukas Dunduliukas? pavardę pasikeitė, o vardą pasiliko? hihihi.gif
Atsakyti
Nu mažu, negali žinoti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 25, 21:44)
šiandien per lnk žinias kalbėjo kokių 55-60 metų Danukas hihihi.gif

na ir kas cia hihihi.gif as pazystu moteri 50+ vardu Meilute tongue.gif o ir siaip vyresni zmones daznai vieni i kitus kreipiasi mazybiniais vardais, man tai labai grazu ir miela, geriau nei, kad Katre
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 09 26, 10:29)
na ir kas cia  hihihi.gif  as pazystu moteri 50+ vardu Meilute  tongue.gif 

o aš tokio amžiaus pusseseres Meilutę ir Laimutę ir seseris Meilutę ir Giedrutę doh.gif
Atsakyti
Noriu savo vaikui reto ir grazaus vardo. Tik deja reta varda aplinkiniai sunkiai priima, visaip vaiposi, saiposi isgirde. Na, bet todel jie ir yra reti, niekas ju nenori ir jie neisplinta. rolleyes.gif
O man is retu vardu visai patiko: Aidanas, Eronas, Bartas. Mergaitei: Elija, Elada wub.gif
Atsakyti
tema užvesta be prasmės. Prirašyta visokių nesąmonių. Tiesiog vardų šedevrų rinkinys.

QUOTE(Eri13 @ 2009 09 27, 22:48)
Noriu savo vaikui reto ir grazaus vardo. Tik deja reta varda aplinkiniai sunkiai priima, visaip vaiposi, saiposi isgirde. Na, bet todel jie ir yra reti, niekas ju nenori ir jie neisplinta. rolleyes.gif
O man is retu vardu visai patiko: Aidanas, Eronas, Bartas. Mergaitei: Elija, Elada wub.gif

O nepatiko toks va labai retas - Čiolė. Labai siūlau. Tikrai retas. Ir tikrai gražus. Nepatiko? O kodėl? ir jūs nenorit reto vardo? O kodėl kitus kaltinat, kad jūsų siūlomi nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 09 28, 10:20)

O nepatiko toks va labai retas - Čiolė. Labai siūlau. Tikrai retas. Ir tikrai gražus. Nepatiko? O kodėl? ir jūs nenorit reto vardo? O kodėl kitus kaltinat, kad jūsų siūlomi nepatinka?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Gavau tokį lankstinuką apie firmą, o ten kontaktai vardai telefonai ir vieno vyriškio vardas Daminas blink.gif gal spausdinimo klaida?
Atsakyti