Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(Penktadienis @ 2009 09 22, 10:40)
Išgirdau šaukiant berniuką Gonaro ar Gunaro vardu, nu labai įdomiai nuskambėjo  bigsmile.gif

yra garsus astronomas Gunaras Kakaras ax.gif
Atsakyti
man patys graziausi mergaiciu vardai :eidvilė,liucija,rusnė,emile,emilija,mintautė,meina,eisvydė,eivina,tautė,alicija,emanuelė,,klaudija,rašelė,felicija,danila,evita,heida,darija,klėja,radvilė,ervita,elvina,ermita,arvena
berniukų vardai:natalis,emilis,eitvilas,kamilis,rapolas,gantas,eibartas,kajus,atas,rutenis,emanuelis,antonis,motiejus,gunas,mangirdas,kevinas,dankanas,nikas,neimanas,arielis,adama,eitvydas,aretas,patrikas,eitanas,arvitas,matas,darvinas,einoras,ainoras,aroldas,eldonas. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

siūlikite ir jūs gražiausius vardukus.
Atsakyti
Mano draugės močiutė buvo vardu Malvina (gimusi XXa. pačioje pradžioje) , o štai pažįstamos sūnus vardu Gervydas. Jos vyras - Kolumbijos lietuvis. Pasirodo, šis vyriškas vardas Kolumbijoje pakankamai populiarus
Atsakyti
QUOTE(bela @ 2009 09 22, 15:12)
o štai pažįstamos sūnus vardu Gervydas. Jos vyras - Kolumbijos lietuvis. Pasirodo, šis vyriškas vardas Kolumbijoje pakankamai populiarus

Rimtai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(arnike @ 2009 09 22, 14:46)
man patys graziausi mergaiciu vardai :eidvilė,liucija,rusnė,emile,emilija,mintautė,meina,eisvydė,eivina,tautė,alicija,emanuelė,,klaudija,rašelė,felicija,danila,evita,heida,darija,klėja,radvilė,ervita,elvina,ermita,arvena
berniukų vardai:natalis,emilis,eitvilas,kamilis,rapolas,gantas,eibartas,kajus,atas,rutenis,emanuelis,antonis,motiejus,gunas,mangirdas,kevinas,dankanas,nikas,neimanas,arielis,adama,eitvydas,aretas,patrikas,eitanas,arvitas,matas,darvinas,einoras,ainoras,aroldas,eldonas. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

siūlikite ir jūs gražiausius vardukus.

Nu zinai.. tiek nesamoningu vardu dar negirdejau... O jei tau patinka Darvinas,tai gal Maklaudas irgi grazu,a? biggrin.gif Is visu isvardintu vardu normalus tik Liucija,Rusne,Mintaute,Taute,Rapolas. Nors ne visi jie man grazus,bet nors i vardus panasus. Nu bet sugalvot Visokius Natalius,Darvinus,Gantus,Rutenius.. nu man tai truksta zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 09 22, 16:41)

unsure.gif gal vardo galūnė kitokia... be to -as, nes priešingu atveju tikrai keista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arnike @ 2009 09 22, 12:46)
berniukų vardai:natalis,emilis,eitvilas,kamilis,rapolas,gantas,eibartas,kajus,atas,rutenis,emanuelis,antonis,motiejus,gunas,mangirdas,kevinas,dankanas,nikas,neimanas,arielis,adama,eitvydas,aretas,patrikas,eitanas,arvitas,matas,darvinas,einoras,ainoras,aroldas,eldonas.

tai kad prie tokio raidziu kratinio ka dar ir bepasiulyti laugh.gif
toks jausmas, kad vardai pacios sugalvoti. bele neva orginalu. nesigincysiu, originalu, ypac nikas bigsmile.gif gunas ar koks gantas doh.gif is didelio rasto iseinama... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad čia pokštas biggrin.gif Nauja narė ir prirašo tokių šedevrų... Nežinau nežinau, dėl tikrumo prirašyta ir normalių vardų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 22 rugsėjo 2009 - 21:15
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 22, 21:04)
Nu zinai.. tiek nesamoningu vardu dar negirdejau... O jei tau patinka Darvinas,tai gal Maklaudas irgi grazu,a?  biggrin.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 09 05, 15:25)
Šyrit su vyru bevartydami žurnalą, kur paminėta Vaidutė, prisiminiau, kad vienas mano viršininkas buvo Vaidutis.

pas mus yra apsauginis vardu Vidutis

QUOTE(muminukas @ 2009 09 11, 16:24)
mano kaime tarp mūsų tėvų kartos (50+) gana populiarus vardas Jovitas  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na, toks teikiamas žodyne, bet vis tiek  doh.gif o brolio draugė vardu Jovita, tai senieji kaimo giminiečiai kaip nustebo, kad mergina TOKIU VYRIŠKU VARDU pavadinta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mokyklos direktoriaus vardas buvo Juvitas

QUOTE(Ūla @ 2009 09 16, 09:19)
Edikas - Eduardas? Ar Edvardas?

QUOTE(ziedute @ 2009 09 19, 08:04)
Beja, pazystu vyruka kurio vardas Erlandas (trumpinys Erlas). Tad man sis vardas neidomus schmoll.gif bet tikrai retas ir keistas g.gif

Edika ir Erlanda pazystu ax.gif
Atsakyti
Uzmaciau varda Alimpijus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linkur @ 2009 09 24, 14:57)
Uzmaciau varda Alimpijus ax.gif

hihihi.gif

----------------
Jogirdas ir Domilė - FB užmačiau ax.gif
Atsakyti