Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(kristinka:) @ 2009 09 17, 14:22)
mano vaiko grupėje yra dvynukės-Sintija ir Saida unsure.gif niu Sintija girdėtas,bet Saidą girdžiu pirmą kartą g.gif

bigsmile.gif apie jas kažkas jau pasakojo bigsmile.gif ir dar sakė, kad Saida - žuvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2009 09 17, 08:09)
Net kelis kartus girdėjau berniukų vardą Aironas.

šitas vardas jau nėra iš retųjų Lietuvoje.
Atsakyti
Šiandien sąrašiukus tvarkiau, tai radau "perliukų" Švitris, Sandrutis, Eugidijus, Gindrūda,
Atsakyti
Kažkurią dieną per tv rodė klieriką vardu Mozė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 09 18, 16:30)
Kažkurią dieną per tv rodė klieriką vardu Mozė bigsmile.gif

super bigsmile.gif
-----------
laikraštyje mačiau rašant apie žmogų, vardu Telesforas doh.gif
Atsakyti
kažkokios iš LNK muzikos akademijos dukrų vardai Ajanta ir Altaja doh.gif
paaiškinimas:
Mergina sako pati vaikystėje norėjusi originalaus, nestandartinio vardo, todėl ir dukrelėms parinkusi graikų karžygio Ajanto ir princesės Altajos vardus.
Atsakyti
QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 17, 16:16)
pazinojau kelias merginas idomiais vardais - Vaiga,Gaisva.

Man kazkodel siu vardai iskart primine Latvija, sakau gal cia latviski vardai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ziedute @ 2009 09 19, 09:02)
Man kazkodel siu vardai iskart primine Latvija, sakau gal cia latviski vardai? g.gif

Beja, pazystu vyruka kurio vardas Erlandas (trumpinys Erlas). Tad man sis vardas neidomus schmoll.gif bet tikrai retas ir keistas g.gif
Atsakyti
aš irgi Erlandą pažinojau, taip pat trumpindavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 09 19, 07:04)
Papildyta:

Beja, pazystu vyruka kurio vardas Erlandas (trumpinys Erlas). Tad man sis vardas neidomus schmoll.gif bet tikrai retas ir keistas g.gif

Vaiga tai tikrai latviškas.

Švedijoj labai populiarus vardas Erlandas. Tiksliau Erland. Tai manęs išvis nestebina jis jau.
Atsakyti
Mano mamos kolegė vardu SVAJONĖ ax.gif Matyt labai laukta buvo...
Atsakyti
Austėjus g.gif jam apie 23-24 metus ax.gif
Atsakyti
Išgirdau šaukiant berniuką Gonaro ar Gunaro vardu, nu labai įdomiai nuskambėjo bigsmile.gif
Atsakyti