Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs vardai - nevardai

QUOTE(Arvena @ 2009 09 05, 21:45)
"Tavo vaiko" viršelio mergytės mama - Dželena doh.gif  ..... bet šiaip tokia tamsi - tai gal  ne lietuvė.....

paturbinta Jelena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 09 06, 17:03)
paturbinta Jelena ax.gif

aaa - " točnai" lotuliukas.gif doh.gif net nemačiau doh.gif
o Rimas ir Nerimas tai jau neįtikėtina g.gif
oi - vaikyje net 5 Nerimai užregistruoti....... blink.gif čia NE rimas? nuo žodžio neramumai verysad.gif ? ar Ne Rimas ? g.gif ar Rimo neiginys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 06 rugsėjo 2009 - 16:36
tas mano Nerimas iš telefonų knygos, tai tiksliai suaugęs biggrin.gif
Atsakyti
va kokią mamytę SM nužiūrėjau. 4 vaikučiai: Saidas , Ilma , Gantas , Meiras
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2009 09 06, 13:52)
Pažinojau dvynius: Rimas ir Nerimas  biggrin.gif

logiška lotuliukas.gif
Atsakyti
iš "Žmonių" - ponia DŽINETA Sličiuvienė......... verysad.gif
na jau liūdna darosi.... ..... gal ir ne lietuvė g.gif ? pamadrinta Džina iš "santos barbaros"?
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 09 06, 20:01)
iš "Žmonių" - ponia DŽINETA Sličiuvienė.........  verysad.gif
na jau liūdna darosi.... ..... gal ir ne lietuvė  g.gif ? pamadrinta Džina iš "santos barbaros"?

dar Santos Barbaros tikriausiai nerodė, kai šita ponia gimė biggrin.gif ateidavo garsas per geležinę uždangą per Amerikos balsą, įvairius romanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 09 06, 21:01)
iš "Žmonių" - ponia DŽINETA Sličiuvienė.........  verysad.gif
na jau liūdna darosi.... ..... gal ir ne lietuvė  g.gif ? pamadrinta Džina iš "santos barbaros"?

nu buvo toks vardas Gina mirksiukas.gif Tai dėliojo priesagas-gavos Gineta, ir paturbino į Džineta tongue.gif
O dėl tu Rimų ir Nerimų-tai buvo Važganto apysaka "Rimai ir Nerimai". tik man rodos ten buvo žmonių pavardės g.gif Nebepamenu jau blush2.gif
Atsakyti
Šiandien vardo dieną švenčia Klodoaldas ir Pulcherija blink.gif Net parašyti buvo sunku, ką ir bekalbėti apie šių vardų tarimą...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 09 07, 08:11)
nu buvo toks vardas Gina  mirksiukas.gif Tai dėliojo priesagas-gavos Gineta, ir paturbino į Džineta tongue.gif
O dėl tu Rimų ir Nerimų-tai buvo Važganto apysaka "Rimai ir Nerimai". tik man rodos ten buvo žmonių pavardės g.gif Nebepamenu jau blush2.gif

Džina buvo, bet tai ta Džineta kokių 19-os turi būti, jei vardas iš SB.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 07, 14:07)
Džina buvo, bet tai ta Džineta kokių 19-os turi būti, jei vardas iš SB.

na,mano pažįstamai (tiksiau kažkokiai močiutės draugei) Ginai jau 76ri ax.gif Tai ne Džna jinai,o tiesiog Gina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 09 07, 09:11)

aha pavardės
Atsakyti