Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

merginos, norejau pasitart.. drauges vestuves arteja , kazka teks issiuvinet-metrikiuka ta proga ar pan... nemazai jau prisiziurejau visokiu paveiksleliu, bet kaip issirikt, kad butu nauja kazkas, idomu rolleyes.gif
kaip jums toks??
user posted imageuser posted image
sakykit saziningai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linucka: 08 sausio 2010 - 18:42
Man tai šitas paveiksliukas labai subtilus,gražus ir elegantiškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2010 01 08, 19:37)
merginos, norejau pasitart.. drauges vestuves arteja , kazka teks issiuvinet-metrikiuka ta proga ar pan... nemazai jau prisiziurejau visokiu paveiksleliu, bet kaip issirikt, kad butu nauja kazkas, idomu rolleyes.gif
kaip jums toks??

sakykit saziningai mirksiukas.gif

Man jis irgi toks su prasme wub.gif wub.gif Manau apsidžiaugs jaunieji gavę tokią dovaną mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2010 01 08, 18:37)
merginos, norejau pasitart..

puikus pasirinkimas wub.gif wub.gif

dar šis man labai gražus ax.gif , planuose pati turiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 08 sausio 2010 - 19:04
Labuka, gal turite savo lobynuose gera schemute?

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, kryziavotojos 4u.gif
gal kuri savo lobynuose turit kokia nesudetinga schemute su gelemis blush2.gif Pauksciuko kalijos nuostabios, varvinu seile i jas ziuredama, bet kad as dar tik prie pradedanciuju, bijau, kad man cia bus per sunku doh.gif Taigi, gal kas turit kokiu naslaiciu, lauko gelyciu nediduke schemute ax.gif . Aciux is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2010 01 08, 19:53)
Sveikutes, kryziavotojos 4u.gif
gal kuri savo lobynuose turit kokia nesudetinga schemute su gelemis blush2.gif Pauksciuko kalijos nuostabios, varvinu seile i jas ziuredama, bet kad as dar tik prie pradedanciuju, bijau, kad man cia bus per sunku doh.gif Taigi, gal kas turit kokiu naslaiciu, lauko gelyciu nediduke schemute ax.gif . Aciux is anksto 4u.gif
Gal čia ką rasi mirksiukas.gif
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-bL98
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 08, 20:15)

Oi, pauksciuk, aciu labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiek cia groziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zefiriukas @ 2010 01 08, 19:54)
Man tai šitas paveiksliukas labai subtilus,gražus ir elegantiškas  wub.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 01 08, 19:59)
Man jis irgi toks su prasme  wub.gif  wub.gif  Manau apsidžiaugs jaunieji gavę tokią dovaną  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

[quote=paukščiukas,2010 01 08, 20:02]
puikus pasirinkimas wub.gif wub.gif

aciu uz patarimus, manau, jau ir apsisprendziau biggrin.gif
Atsakyti
labuti mergaites smile.gif rdau toki nebloga puslapiuka gal kam pravers,yra lb daug tedy meskiuku ir seip visokiu grozybiu 4u.gif
Papildyta:
atsiprasau pamirsau ideti adresa blush2.gif http://natali.at.ua/load/0-7
Atsakyti
QUOTE(rrrrr @ 2010 01 08, 19:40)

Labuka rrrr,

Ar reikia dar schemuciu su ratais??? Jei reikia rasyk kur siusti...
Atsakyti