visos ant to dizaino uzsikabino as ir turesiu prasymu kai issirinksiu katra noriu siuvinet
QUOTE(e.meskine @ 2010 01 05, 14:32)
kur siusti?
Laba, man irgi reiktu tokiu schemuciu, jei galima pocrenata@gmail.com. Aciu
Papildyta:
Tiesa, gal dar kas gali atsiusti raidziu ir skaiciu schemuciu?
Sveikutes
noreciau biskiuka pagalbos is jusu labai noriu issiuvineti savo mergytes nuotauka, bet nemoku pasidaryti kokybiskos schemos, gal galetu man kas nors pagelbeti? aisku skolinga nelikciau
noreciau biskiuka pagalbos is jusu labai noriu issiuvineti savo mergytes nuotauka, bet nemoku pasidaryti kokybiskos schemos, gal galetu man kas nors pagelbeti? aisku skolinga nelikciau
QUOTE(čiolė @ 2010 01 06, 14:20)
O ar esi prisijungus tame puslapyje?... Aš esu užsiregistravus tai galiu persiųst... Parašyk į až...
Nepavyksta man ten prisiregistruot... Parasiau i a.z.
QUOTE(Raudona_Braske @ 2010 01 06, 15:16)
Sveikutes
Aš dabar siuvinėju mamytei jos ir anūkėlio nuotrauką (pavėluota dovana) galėčiau atsiųsti parodyti kaip atrodo ir pagelbėti parašiau į až
aciu labai isdykele sutiko padeti
Sveikos
Gal galit kuri nors padėti - nusipirkau siūlus, medžiagą, bet tik tada pastebėjau, kad labai nekokybiška schema. Gal kuri turit geresnę? Jei taip, atsiųskit man el. paštu: jubirute@gmail.com
Iš anksto dėkoju,
Birutė
Gal galit kuri nors padėti - nusipirkau siūlus, medžiagą, bet tik tada pastebėjau, kad labai nekokybiška schema. Gal kuri turit geresnę? Jei taip, atsiųskit man el. paštu: jubirute@gmail.com
Iš anksto dėkoju,
Birutė