Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

sveiki,
ieskau schemuciu is multfilmo "RATAI".
pirmuosius 4 paveiksliukus is sito saito http://stitchfanclub.com/transport/ jau esu issiuvinejusi. noretusi dar ko nors, nes turiu cia viena ratu fana, kuris kabina ant sienos viska, kas tik su tuo susije lotuliukas.gif
dekui is anksto
Atsakyti
Ieskau ko nors kas susije su mezgimu arba gal kas turite sio paveiksliuko schemute
user posted image

Kazkas ieskojo su suniuku, gal tiks
user posted image

indraite2@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 03, 16:36)
Aš turiu va tokias user posted image
ir dar vienas labai panašios tik iš arčiau bet negaliu įkelt foto, nes turiu jų tik schemą PM formate  g.gif  g.gif  g.gif

gal galima i skruzdeliukas@mail.com?
aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 01 05, 19:36)
gal galima i skruzdeliukas@mail.com?
aciu is anksto  4u.gif

Išsiunčiau mirksiukas.gif Tikrink paštą
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 05, 20:53)
Išsiunčiau  mirksiukas.gif  Tikrink paštą

Ir man ax.gif

grygita@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 sausio 2010 - 19:15
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 05, 20:15)
Ir man ax.gif

grygita@gmail.com

Ir tu tikrink paštą mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 01 05, 21:40)
Ir tu tikrink paštą  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Ačiū. Gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 01 05, 11:48)
O gal kas turite sio pav. schemute????  ax.gif

http://www.crossstit...e...&height=600

Gal gali tiksliau nurodyti, kurioj vietoj yra šis paveiksliukas, galėčiau pamėginti jį ištraukti, esu nemokamai registruota šiame puslapyje.
Atsakyti
sveikos,
dar vienos merginos albume pamačiau nuostabų Tanja Franz - Geheimnisse der Weihnacht (Secrets of Christmas) paveiksliuką(tai mažos kojytės po raudona senio kepure, tik negaliu susisiekti su Ta mergaite, tad gal kas užmatėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 01 05, 20:19)
sveikos,
dar vienos merginos albume pamačiau nuostabų Tanja Franz - Geheimnisse der Weihnacht (Secrets of Christmas) paveiksliuką(tai mažos kojytės po raudona senio kepure, tik negaliu susisiekti su Ta mergaite, tad gal kas užmatėt mirksiukas.gif

aš ir jas užmačiau, jei rasi, prašau pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar šito ieškot? Na iš bėdos galima ir paimprovizuoti. Bet jei užmatysiu, pasidalinsiu.

user posted image
Atsakyti
Merginos, gal kuri kur užmatėt šitą fėją

user posted image

gal žinot paveikslo pavadinimą, kas nupiešė ar ką nors, kas užvestų ant kelio. O jei žinot, kur gauti originalią schemą, tai iš vis būtų thumbup.gif

schemą aš irgi turiu, bet manau kad ji neoriginali, nes ten per daug pavienių kryželių ir nereikalingų atspalvių, bei kai kurie smulkūs sutvėrimai labai neryškiai matosi.

Būsiu dėkinga iki gyvenimo pabaigos 4u.gif
Atsakyti