sveiki,
ieskau schemuciu is multfilmo "RATAI".
pirmuosius 4 paveiksliukus is sito saito http://stitchfanclub.com/transport/ jau esu issiuvinejusi. noretusi dar ko nors, nes turiu cia viena ratu fana, kuris kabina ant sienos viska, kas tik su tuo susije
dekui is anksto
Ieskau ko nors kas susije su mezgimu arba gal kas turite sio paveiksliuko schemute
Kazkas ieskojo su suniuku, gal tiks
indraite2@yahoo.com
Kazkas ieskojo su suniuku, gal tiks
indraite2@yahoo.com
QUOTE(čiolė @ 2010 01 03, 16:36)
Aš turiu va tokias
ir dar vienas labai panašios tik iš arčiau bet negaliu įkelt foto, nes turiu jų tik schemą PM formate
ir dar vienas labai panašios tik iš arčiau bet negaliu įkelt foto, nes turiu jų tik schemą PM formate
gal galima i skruzdeliukas@mail.com?
aciu is anksto
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2010 01 05, 19:36)
Išsiunčiau Tikrink paštą
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 01 05, 11:48)
Gal gali tiksliau nurodyti, kurioj vietoj yra šis paveiksliukas, galėčiau pamėginti jį ištraukti, esu nemokamai registruota šiame puslapyje.
sveikos,
dar vienos merginos albume pamačiau nuostabų Tanja Franz - Geheimnisse der Weihnacht (Secrets of Christmas) paveiksliuką(tai mažos kojytės po raudona senio kepure, tik negaliu susisiekti su Ta mergaite, tad gal kas užmatėt
dar vienos merginos albume pamačiau nuostabų Tanja Franz - Geheimnisse der Weihnacht (Secrets of Christmas) paveiksliuką(tai mažos kojytės po raudona senio kepure, tik negaliu susisiekti su Ta mergaite, tad gal kas užmatėt
QUOTE(jurginėlis @ 2010 01 05, 20:19)
sveikos,
aš ir jas užmačiau, jei rasi, prašau pasidalinti
Merginos, gal kuri kur užmatėt šitą fėją
gal žinot paveikslo pavadinimą, kas nupiešė ar ką nors, kas užvestų ant kelio. O jei žinot, kur gauti originalią schemą, tai iš vis būtų
schemą aš irgi turiu, bet manau kad ji neoriginali, nes ten per daug pavienių kryželių ir nereikalingų atspalvių, bei kai kurie smulkūs sutvėrimai labai neryškiai matosi.
Būsiu dėkinga iki gyvenimo pabaigos
gal žinot paveikslo pavadinimą, kas nupiešė ar ką nors, kas užvestų ant kelio. O jei žinot, kur gauti originalią schemą, tai iš vis būtų
schemą aš irgi turiu, bet manau kad ji neoriginali, nes ten per daug pavienių kryželių ir nereikalingų atspalvių, bei kai kurie smulkūs sutvėrimai labai neryškiai matosi.
Būsiu dėkinga iki gyvenimo pabaigos