Renata,jei reikia žuvyčių,nusikopink iš čia.Kotais man jų neleidžia prie emeilo prisegt
http://tutela.galler...atch?a=O5h-dOPF
QUOTE(letena95 @ 2009 12 29, 15:41)
Gal galima būtų man visus tuos katinukus į emaila. letena95@gmail.com
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 12 29, 19:55)
Grasimm aciu labai puikiai man tiks sis paveikslelis...
Safira023 jei galima ir man tu kaciuku kaiptik ieskojau ko nors mielo....
blizgutis11@gmail.com
Safira023 jei galima ir man tu kaciuku kaiptik ieskojau ko nors mielo....
blizgutis11@gmail.com
QUOTE(gaga* @ 2009 12 29, 21:06)
Visoms išiunčiau... dar rytoj pasistengsiu papildyti puslapį tai dirstelkite gal kas dar patiks.
merginos gal kuri turit sias kokybiskas schemas
Turiu juos ir kaip paprastus paveiksliukus, ir xsd formatu
Žvejį jau išsiunčiau
Žvejį jau išsiunčiau
QUOTE(Donalita @ 2009 12 30, 02:37)
cia mano meskius turi ? ar kazkam kitam rasei
Sveikutes
As niekada nesiuvinejau kryzeliu, bet dabar atsirado toks reikalas...Nesekiau temos, gal apie tai jau buvo kalbeta, taciau, noreciau paklausti- paprasyti- gal, jus, mergaites, zinote is kur gauti programa, kuri nuotraukas ar paveiksliukus pavercia siuvinejimo kryzeliu schemomis (spalvotai sukvadratuoja ) ir kaip ta programa tiksliai vadinasi?
Buciau laaabai, laaabai dekinga, nes man reiketu issiuvineti vieno zmogeliuko foto...
As niekada nesiuvinejau kryzeliu, bet dabar atsirado toks reikalas...Nesekiau temos, gal apie tai jau buvo kalbeta, taciau, noreciau paklausti- paprasyti- gal, jus, mergaites, zinote is kur gauti programa, kuri nuotraukas ar paveiksliukus pavercia siuvinejimo kryzeliu schemomis (spalvotai sukvadratuoja ) ir kaip ta programa tiksliai vadinasi?
Buciau laaabai, laaabai dekinga, nes man reiketu issiuvineti vieno zmogeliuko foto...
uzeik is siuvinejimo tema i pati pirma psl. gal ten rasi
QUOTE(Dzenete @ 2009 12 29, 21:42)
sveikos mergaites, turiu toki prasyma bet dabar nezinau kaip protingai issakyti kad aisku butu
drauge is rusyno parsiveze visa palete siuliuku "muline" bet chemose dazniausiai buna nurodyti DMC arba Anchor kodukai, gal kas turite tuos atitikmenis kaip persiversti kodus, as turiu didele lentele kur prie kiekvienos spalvos yra DMC, Anchor, J&P, Madiera, Ariadna kodukai ( jei kam reikia galiu imesti i e - mail.) bet vat muline ir nera. gal kas turit ar zinot kur rasti kazka panasaus
Aciu !
drauge is rusyno parsiveze visa palete siuliuku "muline" bet chemose dazniausiai buna nurodyti DMC arba Anchor kodukai, gal kas turite tuos atitikmenis kaip persiversti kodus, as turiu didele lentele kur prie kiekvienos spalvos yra DMC, Anchor, J&P, Madiera, Ariadna kodukai ( jei kam reikia galiu imesti i e - mail.) bet vat muline ir nera. gal kas turit ar zinot kur rasti kazka panasaus
Aciu !
o parasyta tik muline? nes yra ir dmc muline, ir ariadna muline
QUOTE(vaigit @ 2009 12 30, 13:18)
Gal dar kam reikia automobiliu? turiu tokius
ir dar truputi, turiu is multiku..
O gal kas turit su sportu susijusiu schemuciu, ypac domintu krepsinis, gal kokiu emblemu? kazkada esu maciusi NBA issiuvineta pav. bet nebuvo schemos, tad gal kas turit?
ir dar truputi, turiu is multiku..
O gal kas turit su sportu susijusiu schemuciu, ypac domintu krepsinis, gal kokiu emblemu? kazkada esu maciusi NBA issiuvineta pav. bet nebuvo schemos, tad gal kas turit?
as noreciau bruolio sxemos ir apatines raudonos masinytes, mano meilo adreasas parasytas psl. 30 , o gal turi ir zaibo makvyno sxemute? mano maziausias tiesiog pakvaises del sio personazo
QUOTE(amiyra @ 2009 12 30, 07:51)
cia mano meskius turi ? ar kazkam kitam rasei
Turiu šituos meškius ir dar daugybę iš šios serijos, bet neparašei email
QUOTE(skruzdeliukas11 @ 2009 12 30, 09:29)
Sveikutes!! Su praejusiom ir ateinanciom sventem visas!!
Ieskau tokiu schemuciu, gal turit kuri nors bent keleta?
Ieskau tokiu schemuciu, gal turit kuri nors bent keleta?
ohoho ir prikrovei
lyg ir mačiau pas save bent dvi, jei dar neišmečiau dėl nekokybiškų schemų, neseniai generalinę tvarką dariau, reikia eit ieškot Jei viskas tvarkoj, ryt ryte jau turėsi.