Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(aneSena @ 2009 12 01, 23:19)
Tute28 - tai, kad ne man reikėjo, bet..... kaip tik mąsčiau ką čia tokio padovanoti vienai mėsininkei, kuri svaigsta dėl siuvinėtų darbelių, o tu kaip tik ėmei ir pakišai čia man tas kiaules....  thumbup.gif  AČIu (reikia tarti kaip Pauliukaitis taria)  biggrin.gif
Tai tą su kiaulėm pajemčiau  mirksiukas.gif  meilą parašyti ar žinai?

Aga sumaišiau niką. Paskui tik pamačiau,bet nebetaisiau.Vis tiek galvoju ras,kam reikia. Aš ten tik ant baikos įdėjau. Daba peržiūrėjau,tai labai nekokybiška schema. Jei vis tiek nori,parašyk meilą. Tutėjau,bet turbūt ištryniau blush2.gif boxą valydama.
Atsakyti
gal kas turite visiškai baltų ar visiškai juodų paveikslėlių. gali būti ir dideli ir maži . smile.gif
Atsakyti
Ir dar skubiai reikėtų vat tokių širdelių su S, G, D raidelėm. Gal galėtumėt kas nors įmest? pas tą svjuly iš kurios galerijos siunčiausi ieškojau, bet neberadau. g.gif
user posted image 4u.gif

Oi jau radau, nebereikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukaas*: 02 gruodžio 2009 - 18:05
QUOTE(Ievukaas* @ 2009 12 02, 17:58)
Ir dar skubiai reikėtų vat tokių širdelių su S, G, D raidelėm. Gal galėtumėt kas nors įmest? pas tą svjuly iš kurios galerijos siunčiausi ieškojau, bet neberadau.  g.gif

Turiu visas xsd formatu. Atidaroma su Pattern maker.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 12 02, 18:04)
Turiu visas xsd formatu. Atidaroma su Pattern maker.

jau radau pas Milką, nebereikia ; )
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2009 11 30, 23:33)
Labas vakarelis  4u.gif

Gal kas turi sio paveiksliuko shemute  blush2.gif

user posted image
Aciu  4u.gif

turiu, o kur siusti???
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 12 02, 19:34)
turiu, o kur siusti???

druskyte@gmail.com
Atsakyti
Primenu, kad ieskau Upsy Daises wub.gif
Atsakyti
Aš naujokė Jūsų forume, ir siuvinėjime, pernai žiemą išsiuvinėjau du paveiksliukus,o šį rudenį pradėjau dar vieną. Man labai toli iki Jūsų, bet tai netrukdo stebėtis Jūsų grožybėmis.

Mano kaimynė kuri neturi kompiuterio ir nemoka juo naudotis senai svajoja išsisiuvinėti paskutinę vakarienę.Gal su Jūsų pagalba aš galėčiau jai padėti?
Atsakyti
QUOTE(AngeleZ @ 2009 12 02, 21:54)
Aš naujokė Jūsų forume, ir siuvinėjime, pernai žiemą išsiuvinėjau du paveiksliukus,o šį rudenį pradėjau dar vieną. Man labai toli iki Jūsų, bet tai netrukdo stebėtis Jūsų grožybėmis.

Mano kaimynė kuri neturi kompiuterio ir nemoka juo naudotis senai svajoja išsisiuvinėti  paskutinę vakarienę.Gal su Jūsų pagalba aš galėčiau jai padėti?

Galiu pasiūlyti tokią:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AngeleZ @ 2009 12 02, 23:54)

Mano kaimynė kuri neturi kompiuterio ir nemoka juo naudotis senai svajoja išsisiuvinėti  paskutinę vakarienę.Gal su Jūsų pagalba aš galėčiau jai padėti?

paskutine vakariene
paskutine vakariene2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 02 gruodžio 2009 - 22:19
Florestina, man atrodo kad tai labai puiku. Gal aš galėčiau gauti šią shemutę?
Atsakyti