O GAL TURIT SU ARISTOCAT MARIE SXEMUCIU?
CIA TOKIA BALTA KATYTE SU RUZAVU KASPINUKU
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 12 28, 21:03)
Jeigu cia apie mane tai ne per velu suo nusotabus bet kad vaiko nera net nezinau ka daryt niekur nerandu kad suo laizytu vaikui veida
O gal toks patiktų:
Jo schemutę rasi čia.
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 12 28, 21:03)
Jeigu cia apie mane tai ne per velu suo nusotabus bet kad vaiko nera net nezinau ka daryt niekur nerandu kad suo laizytu vaikui veida
ka nors sukomponuok
Sveikos su praejusios ir artejanciom sventem
Reikia jusu pagalbos, turiu viena labai grazu siuvinejima bet nepilna schema
Gal kuri turit ir galit ideti nuoroda arba atsiust man i justcolalt@gmail.com
Papildyta:
turiu tik parasykit savo el.pasta atsiusiu
Reikia jusu pagalbos, turiu viena labai grazu siuvinejima bet nepilna schema
Gal kuri turit ir galit ideti nuoroda arba atsiust man i justcolalt@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(masiniukas @ 2009 12 18, 18:52)
Laba vakara ....gal kaskas matet..o gal turit sios kremines rozytes schemute.... Laaaabai reike,pati turejau bet kompas susirgo ir nieko nebeliko... Padekit...... prasau... http://img513.images...78212045642.jpg
turiu tik parasykit savo el.pasta atsiusiu
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 12 28, 22:03)
Taigi nebutina, kad viskas paraidziui butu. Na mazdaug nupaisai karve ir parasai ant sono "Karve" arba "Pienas".
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 12 28, 23:03)
gal sitas tiktu
jis va cia yra
http://www.supersado...a...94890&pg=17
QUOTE(*rasa* @ 2009 12 27, 12:28)
Aš turiu geros kokybes tik, gal praleidau , kur siųsti?
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 12 27, 19:13)
Išsiunčiau
QUOTE(paule kaip saule @ 2009 12 28, 13:13)
Labukas,
su artejanciais Naujaisiais visas auksarankes, kad butu sekmingi, laimingi, sveiki ir dziaugsmingi!!!
Skubiai ieskau schemos vyriskiui su masinom, nes ka suradau man duoda tik xsd formate padekit mielosios, aciu is anksto
zanetalab@gmail.com
su artejanciais Naujaisiais visas auksarankes, kad butu sekmingi, laimingi, sveiki ir dziaugsmingi!!!
Skubiai ieskau schemos vyriskiui su masinom, nes ka suradau man duoda tik xsd formate padekit mielosios, aciu is anksto
zanetalab@gmail.com
ar dar reikia mašinų?
QUOTE(gaga* @ 2009 12 28, 17:30)
gal kas turit mielu katinuku sxemuciu, kad nebutu labai dideles.. noriu ant vaikisko megztuko mergaitei issiuvinet.. is anksto labai aciu
gal iš čia kas patiks?
Papildyta:
Gal galima būtų man visus tuos katinukus į emaila. letena95@gmail.com
QUOTE(paule kaip saule @ 2009 12 28, 12:39)
kad turiu, bet gal pabandyk atsiusti, lyg dabar jau atidaro. O vargau, kol ferrari atsispausdinau, tai simboliu ner, tai nespalvotai nespausdino, vien zodziu
Tai lauksu labai: zanetalab@gmail.com
Tai lauksu labai: zanetalab@gmail.com
cia yra daug retro automobiliu amerikietisku. Prasykis i draugus
http://cafe-noir.gal...ch?ph=eI3-bY3bM
Beje, aš pati ieškau citroenų (retro) schemučių. Gal kas matėt?