as turiu suni iskistaliezuvi bet jauciu pr velu. labai fainas gaunasi. geltonas su raudonu lieziuviu. turiu issiuvinejus, laukia kol ireminsiu. paskui i foruma imesiu foto, nes dar nenufotkintas
QUOTE(Renata1986 @ 2009 12 28, 12:38)
Sveikos, labai reikia schemuciu su zuvim, jei kas turit siuskit pocrenata@gmail.com, aciu
Labukas,
su artejanciais Naujaisiais visas auksarankes, kad butu sekmingi, laimingi, sveiki ir dziaugsmingi!!!
Skubiai ieskau schemos vyriskiui su masinom, nes ka suradau man duoda tik xsd formate padekit mielosios, aciu is anksto
zanetalab@gmail.com
su artejanciais Naujaisiais visas auksarankes, kad butu sekmingi, laimingi, sveiki ir dziaugsmingi!!!
Skubiai ieskau schemos vyriskiui su masinom, nes ka suradau man duoda tik xsd formate padekit mielosios, aciu is anksto
zanetalab@gmail.com
QUOTE(paule kaip saule @ 2009 12 28, 13:13)
Labukas,
zanetalab@gmail.com
zanetalab@gmail.com
o tu atsisiusk PM programele ir atsidarysi turiu schemuciu graziu su senovinem masinom kaip tik viena dabar siuvineju
QUOTE(e.meskine @ 2009 12 28, 15:27)
o tu atsisiusk PM programele ir atsidarysi turiu schemuciu graziu su senovinem masinom kaip tik viena dabar siuvineju
kad turiu, bet gal pabandyk atsiusti, lyg dabar jau atidaro. O vargau, kol ferrari atsispausdinau, tai simboliu ner, tai nespalvotai nespausdino, vien zodziu
Tai lauksu labai: zanetalab@gmail.com
QUOTE(paule kaip saule @ 2009 12 28, 15:39)
kad turiu, bet gal pabandyk atsiusti, lyg dabar jau atidaro. O vargau, kol ferrari atsispausdinau, tai simboliu ner, tai nespalvotai nespausdino, vien zodziu
Jei galima ir as noreciau masinu schemuciu vaigit@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(paule kaip saule @ 2009 12 28, 15:39)
o kokio automobilio noretumet?
QUOTE(ide @ 2009 12 28, 07:45)
Bet aciu vistiek
gal kas turit mielu katinuku sxemuciu, kad nebutu labai dideles.. noriu ant vaikisko megztuko mergaitei issiuvinet.. is anksto labai aciu
aciu GSS
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 12 28, 13:15)
as turiu suni iskistaliezuvi bet jauciu pr velu. labai fainas gaunasi. geltonas su raudonu lieziuviu. turiu issiuvinejus, laukia kol ireminsiu. paskui i foruma imesiu foto, nes dar nenufotkintas
Jeigu cia apie mane tai ne per velu suo nusotabus bet kad vaiko nera net nezinau ka daryt niekur nerandu kad suo laizytu vaikui veida