Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(rasiux- @ 2009 12 18, 23:20)
Tai kad pakankamai aiški ši schema- tik reikia paspausti сохранить оригинал- atsidarys didesnė ir išsisaugoti.

Labai ačiū už pagalbą 4u.gif , pati nesusiprotėjau paspaust ant сохранить оригинал. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 12 18, 17:52)
Laba vakara ....gal kaskas matet..o gal turit sios kremines rozytes schemute.... 4u.gif  Laaaabai reike,pati turejau bet kompas susirgo ir nieko nebeliko... verysad.gif  Padekit...... prasau... cray.gif http://img513.images...78212045642.jpg

AUUUU....MERGAITES PADEKIT LABAIIIIIII PRASAU.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Dukra iesko papugu schemu,nelabai sudetingu,gal kuri turit prisikaupus?Buciau dekinga,nes is pirmo psl neatidaro,o siaip aiskiu nelabai randam blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu tik tokias:
papūga1
papūga2
Atsakyti
Papūga

turiu kiek sudėtingesnę gražiai tikroviškai porelę atrodančią. Dydis 20x24cm. O kas jums yra sudėtinga mastau.gif Ten nėra nei pusinių kryželių, nei bakstičo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 19 gruodžio 2009 - 01:18
QUOTE(raimukas84 @ 2009 12 16, 21:36)

QUOTE(masiniukas @ 2009 12 18, 22:31)
AUUUU....MERGAITES PADEKIT LABAIIIIIII PRASAU.... 4u.gif

siūlau peržvelgt šias nuorodas, ten daug gėlių sukelta 4u.gif
Atsakyti
labai labai reikia šios schemos wub.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2009 12 19, 11:59)
labai labai reikia šios schemos  wub.gif  4u.gif

O kur siųst?.. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Šios temos neseku, todėl labai atsiprašau, jei pasikartosiu su prašymu. Labai ieškau šios schemos:

user posted image
Quiet Time - Hydrangea set of 2 by Maia

Būčiau labai dėkinga 4u.gif Taip pat man įdomu, ar galima LT gauti tokios spalvos kanvos? Dėkui už informaciją 4u.gif

Mano pašto adresas: justess22@gmail.com

Atsakyti
Va kokį fainuolį radau gimtadienio dienai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kvietkella @ 2009 12 19, 01:00)
Aš turiu tik tokias:
papūga1
papūga2

QUOTE(Donalita @ 2009 12 19, 01:17)
Papūga

turiu kiek sudėtingesnę gražiai tikroviškai porelę atrodančią. Dydis 20x24cm. O kas jums yra sudėtinga mastau.gif Ten nėra nei pusinių kryželių, nei bakstičo.

Aciu 4u.gif Del sudetingumo-dar pradedanti siuvinetoja,neaisku kiek kantrybes tures dabaigt biggrin.gif
Atsakyti
tai niekas neturit gelyciu,kad butu is 3 pavaiksliuku blush2.gif
Atsakyti