Vestuvėm:
Jei kas patiks, parašyk savo el.paštą man į až
Labai ieškau Upsy Daizes schemutes
QUOTE(~MYTIA~ @ 2009 12 01, 18:27)
As ir va naujoj temukej pasikartosiu
Labai aciu Florestinai uz tokia zaibiska pagalba Vienas visai man patiko... Bet gal dar kas ka pasiulys...
Ir Florestina dekui uz naujus namucius Saunuole
Papildyta:
As berods turiu sia schemute Bijau sumeluoti....Bet didziausia beda, kad ji anam kompe, o tas vargselis vaiku deka virusa pasigaves nemenka....nieko neleidzia....streikuoja....tad vesim valyt, tikiuos failai isliks Jei per savaitele, kol manaji kompa remontuos, nieks nepagelbes tau, ir jei as neapsimelavau Butinai tau atsiusiu schemute sio grozio Berods ir daugiau is tos serijos turejau schemikiu Jei tik virusas juju nesugriaus Tpfu tpfu tpfu
Labai aciu Florestinai uz tokia zaibiska pagalba Vienas visai man patiko... Bet gal dar kas ka pasiulys...
Ir Florestina dekui uz naujus namucius Saunuole
Papildyta:
As berods turiu sia schemute Bijau sumeluoti....Bet didziausia beda, kad ji anam kompe, o tas vargselis vaiku deka virusa pasigaves nemenka....nieko neleidzia....streikuoja....tad vesim valyt, tikiuos failai isliks Jei per savaitele, kol manaji kompa remontuos, nieks nepagelbes tau, ir jei as neapsimelavau Butinai tau atsiusiu schemute sio grozio Berods ir daugiau is tos serijos turejau schemikiu Jei tik virusas juju nesugriaus Tpfu tpfu tpfu
Aciu Lauksiu, tikiuosi virusas siu groziu nesuvalge
QUOTE(pirmaargenta @ 2009 12 01, 13:48)
aciu radau tokius, kurie kaip tik ir buvo reikalingi..
Sveikos merginos
gal galite padeti gal kuri turite sias schemutes, ar gal uzmatete kur jas rasti?
gal galite padeti gal kuri turite sias schemutes, ar gal uzmatete kur jas rasti?
Grasim, Tute, Safira023,
Labai aciu, tikrai kazka issirinksiu. Bet jau, Safira, tokiu suradai puslapiu, kad ten net tirsta tu laikrodziu. Eisiu ziureti, jau uzmaciau visokiu idomybiu-grozybiu.
Nors as nieskau, bet kokiu smagiu karvuciu yra. Neiskenciau neissisaugojusi.
Labai aciu, tikrai kazka issirinksiu. Bet jau, Safira, tokiu suradai puslapiu, kad ten net tirsta tu laikrodziu. Eisiu ziureti, jau uzmaciau visokiu idomybiu-grozybiu.
QUOTE(Safira023 @ 2009 12 01, 19:39)
QUOTE(tute28 @ 2009 12 01, 16:29)
Anesena,prašom laikrodį. Labai į temą
Tute28 - tai, kad ne man reikėjo, bet..... kaip tik mąsčiau ką čia tokio padovanoti vienai mėsininkei, kuri svaigsta dėl siuvinėtų darbelių, o tu kaip tik ėmei ir pakišai čia man tas kiaules.... AČIu (reikia tarti kaip Pauliukaitis taria)
Tai tą su kiaulėm pajemčiau meilą parašyti ar žinai?
ieskau angelo ant juodos kanvos is keliu spalvu
panasus i sita:
sorry, labai maza foto
panasus i sita:
sorry, labai maza foto
toliau ieškau Faby Reilly - Snowmen Biscornu
JA@dtiltas.lt
JA@dtiltas.lt
QUOTE(Toli @ 2009 12 02, 00:26)
Grasim, Tute, Safira023,
Smagu, kad galėjau pagelbėti.
Prašom.
Sveikos, ieskau sito paveiksliuko splavu kodo, radau foto su spalvomis internete ale neiziuriu gal kas turit aiskesnes?
rasa28@hotmail.com
aciu
rasa28@hotmail.com
aciu