QUOTE(Vivitalija @ 2009 12 11, 02:32)
Sweikos, prasysiu jusu pagalbos skubiai ieskau su kaledomis susijusiu schemuciu butu gerai mazytes angeliukai, meskiukai ir taip toliau
Kur siųsti?
Sudėjau mažų Kalėdinių paveiksliukų schemas, kurias galite Parsisiųsti
sitas dump.ru pilnas virusu,man iskart antivirusine kaukia dar net nespejus pilnai atidaryt jo
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 12 11, 11:47)
jeigu galima ir as labai noreciau akvariumo schemuciu, nes pati namie turiu akvariuma ir noriu tureti issisiuvineta paveiksliuka ant sienos, is anksto aciu
vilmine.k@gmail.com
vilmine.k@gmail.com
jei turesiu,butinai atsiusiu
QUOTE(Gintariuxx @ 2009 12 11, 18:27)
sitas dump.ru pilnas virusu,man iskart antivirusine kaukia dar net nespejus pilnai atidaryt jo
Pati pabandžiau parsisiųst, tai man jokio viruso nemeta
Na, jei kam reikia, tai parašykit el.paštą - atsiųsiu
QUOTE(Kvietkella @ 2009 12 11, 18:35)
vilija1987@gmail.com dekuij labai
QUOTE(Gintariuxx @ 2009 12 11, 18:27)
Man ir antivirusinės kai užkaukė
Išsigandau
Gal gali ir man pasiūsti su kalėdinėmis, nes noriu ko nors nedidelio išsiuvinėti. jurgitakrs@gmail.com
AČIŪ!
Kalibra - gal galima ir man gauti tą schemutę su katinukais erika.juocaite@gmail.com
QUOTE(Kalibra @ 2009 12 11, 15:53)
noreciau schemutes i ruta@roventa.lt
aciu
Jei dar kam reikia kalėdinių rašykite man į AŽ bandysiu pagelbėti. Kaip tik parsisiuntusi turiu nemažai.
QUOTE(Karenina @ 2009 12 09, 21:09)
Gal toks patiktų?
Juodai medžiagai
Juodai
Juodai medž
juod
juodi
Papildyta:
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 12 11, 10:47)
jeigu galima ir as labai noreciau akvariumo schemuciu, nes pati namie turiu akvariuma ir noriu tureti issisiuvineta paveiksliuka ant sienos, is anksto aciu
vilmine.k@gmail.com
vilmine.k@gmail.com
Gal toks patiktų: