Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška

QUOTE(Karenina @ 2009 12 09, 19:00)
sveikutes, darbstuoles!
labai prasyciau,gal kuri turite chemu juodai kanvai? Mane domina realistiski zmones, ju profiliai ar siaip kunai... (turiu issisiuvinejusi leliuko portreta profiliu, like medziagu, tai noreciau prie to pacio komplektelio dar kazka pasiuvinet)

4u.gif

as turiu pora,galiu atsiust,tik parasyk kur drinks_cheers.gif
Atsakyti
Radau user posted image čia. Niekaip nesuprantu, kaip schemą paimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 12 09, 19:57)
Radau čia. [/url]Niekaip nesuprantu, kaip schemą paimt  g.gif

Paimti negalima, nes neveikia nuoroda. Ten failo jau nebėra.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 12 09, 20:57)
  Niekaip nesuprantu, kaip schemą paimt  g.gif

man raso,kad tas failas jau neegzistuoja. As turiu instrumentu schemu,jei nori? ar butinai situ reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2009 12 09, 16:00)
sveikutes, darbstuoles!
labai prasyciau,gal kuri turite chemu juodai kanvai? Mane domina realistiski zmones, ju profiliai ar siaip kunai... (turiu issisiuvinejusi leliuko portreta profiliu, like medziagu, tai noreciau prie to pacio komplektelio dar kazka pasiuvinet)

ziurejau rusu forumuose , yra paveiksliuku kurie man patiktu , nu bet su tais downloadais ir t.t.t. zalias miskas! parsiisunciau ir is sio forumo patern maker viewer, ir is to rusisko kazkokia programa... man kaip susibalamutino viskas....
Gal yra kantri supermamyte, kuri padetu ir sia problema issprest? (nu as beviltiska tam reikale, jei esu be niekeno pgalbos) verysad.gif

4u.gif

sorry blush2.gif , pamirsau parasyti savo el pasta ax.gif

gazele@gmail.com

aciu visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos meraites 4u.gif as taip pat pas jus su prasymu... blush2.gif gal kuri galetumet mestelt zuikuciai kur yra schemutes, arba nuoroda (kazkas buvo siuvineje ant pagalvyciu, tokie spalvingi, vaikiski...), jau kelis kart buvau uztikusi tas schemas, bet juk aisku neissisaugojau, o dabar jau kelinta diena ieskau ir tik viena is tos serijos radau... buciau labai dekinga 4u.gif ... romanciuke@gmail.com
Atsakyti
[quote=Karenina,2009 12 09, 22:09]
sorry blush2.gif , pamirsau parasyti savo el pasta ax.gif

nusiunciau keleta,gal ka issirinksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 12 09, 20:57)
Radau Niekaip nesuprantu, kaip schemą paimt  g.gif

Aš turiu schemą, kur siųsti?
Papildyta:
QUOTE(romanciuke @ 2009 12 09, 22:14)
sveikos meraites  4u.gif  as taip pat pas jus su prasymu...  blush2.gif  gal kuri galetumet mestelt zuikuciai kur yra schemutes, arba nuoroda (kazkas buvo siuvineje ant pagalvyciu, tokie spalvingi, vaikiski...), jau kelis kart buvau uztikusi tas schemas, bet juk aisku neissisaugojau, o dabar jau kelinta diena ieskau ir tik viena is tos serijos radau... buciau labai dekinga  4u.gif ... romanciuke@gmail.com

Įmesk nors vieną, kad būtų aišku apie ką kalbi smile.gif
Atsakyti
Stai is sios kolekcijos blush2.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2009 12 10, 16:54)
Stai is sios kolekcijos  blush2.gif  wub.gif
user posted image

gal galima man i pasta sita zuikuti? ax.gif raginiuke@gmail.com
Atsakyti
user posted image

http://manu1987.gall...atch?a=MPJ-b6Xj
http://zouza-elabass...atch?a=QYL-cD52
http://zouza-elabass...atch?a=QYL-cD5Y
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 10 gruodžio 2009 - 22:11
ieskau graziu akvariumu,kurie atrodo naturialiai,ryskiu spalvu ax.gif dydis mazgaug 30x30,nes mano medizageles nera dideles doh.gif gal kas zino kokiu nuorodu,o jei trit tai targintar@yahoo.com isanksto aciu 4u.gif
Atsakyti