Įkraunama...
Įkraunama...

Kefyro dieta

QUOTE(suvalkiete @ 2009 07 02, 12:21)
sveikos, o jums ar nepaleido viduriuku nuo to kokteilio????  doh.gif

ne, bet jei tau paleido,, tai tik dar lengviau sukust ax.gif
Atsakyti
man irgi nepaleido, bet tirrai zinau, kad nekoks jausmas, kai reik laxtyt i wc blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2009 07 02, 13:38)
man irgi nepaleido, bet tirrai zinau, kad nekoks jausmas, kai reik laxtyt i wc blink.gif

kad man jusu bedos biggrin.gif , o cia noriu,kad paleistu ir niekaip blink.gif
Atsakyti
nu tikrai nieko gero kad paleido, nes jau ir uz.... skauda nuo lakstymo, gal cia mano organizmas taip reaguoja
Atsakyti
Kaip jus "igeriate" toki dinamitini kokteili g.gif ?
Zinau, kad visi sie produktai - prieskoniai nuo antsvorio. As juos vartoju, bet ne taip drastiskai.

Cinamonas - turtingas chromo - elemento, kuris reguliuoja cukraus kieki kraujyje ir spartina medziagu apykaita. Dienos norma - puse saukstelio.

Paprikoje esancios veikliosios medziagos gali paspartinti medziagu apykaita ir deginti riebalus. Dienos norma 1/8 saukstelio.

Imbieras, turtingas eterinio aliejaus, krakmolo ir lastelienos. Gerina virskinima ir apetita ( tongue.gif ), slopina pilvo putima, skausmus. Per diena galima suvalgyti 0,3-1,5g smulkinto sakniastiebio arba juo gardinti patiekalus.
As geriu imbiero saknies arbata ir dar zinau viena recepta kaip juo "uzdegti" virskinimo ugni.

Dar i ta sarasiuka itraukite spanguoles, linu seklas ir petrazoles smile.gif .

O cesnako antpiliuko, gali pavartoti kam jau per 50-simt. Stiprina ir valo kraujagysles, aisku dar ir antibiotikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medium: 03 liepos 2009 - 09:35
QUOTE(Sharune @ 2009 06 25, 22:32)
Bet man įdomu. Kaip visi šitie keturi indigrientai skatina riebalų naikinimą.  g.gif  kur čia stebuklas?  blink.gif

Sitas klausimas jau buvo pirmame puslapyje ir i ji neatsake, netgi temos autore. Tai jus vartojate, kad bele vartoti g.gif . kaip galima neissiaiskinti kuom maitinate savo kuna, noredama atrodyti geriau blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2009 07 02, 15:45)
kad man jusu bedos  biggrin.gif , o cia noriu,kad paleistu ir niekaip  blink.gif

baik tu, taigi negalima taip drastiskai, prisidarysi bedu. organizmas isijungs taupymo rezima ir medziagu apykaita sutriks
Atsakyti
Kaip mergytem sekasi liekneti su kefyriuku? mirksiukas.gif Ar jau nebegeriat "kefyrinio kokteiliuko"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medium @ 2009 07 03, 09:09)
Sitas klausimas jau buvo pirmame puslapyje ir i ji neatsake, netgi temos autore. Tai jus vartojate, kad bele vartoti  g.gif . kaip galima neissiaiskinti kuom maitinate savo kuna, noredama atrodyti geriau  blink.gif .

tai,kad as atsakiau, tik gal ne taip smulkiai blush2.gif dekui tau 4u.gif

o beje, cia liaudiskos priemones ir jokiu tableciu ir chemiju nieks cia nereklamuoja, nereikia taip priestarauti mirksiukas.gif

beje, sita receptuka, pasikartosiu, girdejau per televizijos laida, kuria gali paziureti bet kuris rusas, lietuvis ir bet kuris rusakalbis sioje zemeleje-- 'malaxov +' ir paviesinau siauru 'supermamos' mastu- ne TV , kaip, kad minejau, noredama mergaitems apsispresti ir pasirinkti sau tinkama buda liekneti... beje, lieknejimas, aplamai yra daug kam priimti drastiski sprendimai, sis manau, labai naturalus.

Beje, manau kiekviena cia besilankanciu yra asmenybe, kuri pati priima sau priimtinus sprendimus- jokios prievartos mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaPuta: 10 liepos 2009 - 14:02
sveikos,
o kur randat tu prieskoniu, tarkim maximoj galiu? nezinau , nes man prieskoniai druska, vegeta pipirai malti ir cinamona aisku zinau.
gal galit padet naujokei?
ar brangiai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2009 07 10, 18:54)
sveikos,
o kur randat tu prieskoniu, tarkim maximoj galiu? nezinau , nes man prieskoniai druska, vegeta pipirai malti ir cinamona aisku zinau.
gal galit padet naujokei?
ar brangiai kainuoja?

sveika, taip siu prieskoniu tikrai yra prekybos centruose ir kainos tikrai nera nedideles, apie pora lituku uz pakuti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės
Jungiuosi prie jūsų thumbup.gif
O jeigu gerti tik kefyrą, be tų visų prieskonių? mirksiukas.gif Man taip labiau priimtina. Nebandėt?
Atsakyti