Įkraunama...
Įkraunama...

Kefyro dieta

QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 08 14, 14:24)
Kad senokai atejusi.Tieisog ta tema mirusi, nepavyko jos suziureti.Dekui  smile.gif

mirusi ? doh.gif
paskutinis pasisakymas 2010-08-05
gal nevisi suspeja visu dietu laikytis
o suziureti, tam dar yra paieska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 14 rugpjūčio 2010 - 13:27
Sveikutes smile.gif ieskojau informacijos apie sia dieta,bet niekur neradau,labai atsiprasau jei kartosiuos,jei jus ka zinok imeskit nuoroda smile.gif 4u.gif Apie sia dieta isgirdau is drauges,ji jos laikesi ir per savaite numete 5kg smile.gif Buciau dekinga jei papasakosit ka daugiau,gal kuri laikesi,kokie rezultatai smile.gif aciu rolleyes.gif

1d. 500ml kefyro, 400g virtų bulvių
2d. 500ml kefyro, 400g liesos varškės
3d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)
4d. 500ml kefyro, 400g virtos vištos krūtinėlės
5d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)
6d. 1,5l negazuoto mineralinio vandens
7d. 500ml kefyro, 400g vaisių (negalima bananų)

Negalima vartoti druskos, cukraus, alkoholio.
Per dieną galima papildomai gerti arbatą, kavą(1-2 puodelius, ne daugiau), į mėsą galima deti prieskonius, bet be druskos. Į varškę galima įsiberti krapų, petražolių, svogūno įsipjaustyti, bet be druskos.
Atsakyti
Viena pažįstama sakė,kad ribojo maistą ir gėrė kefyrą-svorio nedaug numetė,bet apimtys 3-4cm sumažėjo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tyliu @ 2011 07 09, 17:07)
Viena pažįstama sakė,kad ribojo maistą ir gėrė kefyrą-svorio nedaug numetė,bet apimtys 3-4cm sumažėjo smile.gif .

Butu puiku smile.gif nuo pirmadienio pradedu laikytis,gal kas noretu prisijungt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 09, 18:27)
Butu puiku smile.gif nuo pirmadienio pradedu laikytis,gal kas noretu prisijungt?  4u.gif

Parasyk kaip seksis, gal ir aš susiviliosiu ta dieta, juolab kad kefyrą labai mėgstu
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2011 07 11, 10:03)
Parasyk kaip seksis, gal ir aš susiviliosiu ta dieta, juolab kad kefyrą labai mėgstu

Butinai parasysiu,vakar pasidariau iskrovos diena,tai sian startuoju su sia dieta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Matau norinciu laikytis sios dietos nera smile.gif teks vienai kest ir rasyt savo dienorasti lotuliukas.gif 1 diena = -400gr smile.gif nedaug,bet ir tas gerai 4u.gif
Atsakyti
Si dieta labai jau griezta, ir labai mazai naudojama skysciu...
As zinau panasia, kuri lengvesne manau(bent jau man), man per sias dienas krito 4kg.

is puslapio dietos.lt
Kefyro dietos trukmė - 7 dienos. Venkite cukraus ir druskos naudojimo.

1 diena: 1.5 litro kefyro ir penkios virtos bulvės;
2 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos vištienos;
3 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos mėsos;
4 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos žuvies;
5 diena: 1.5 litro kefyro ir daržovės, vaisiai (tik ne bananai ir vynuogės);
6 diena: tik kefyras;
7 diena: tik mineralinis vanduo.

ax.gif

P.S. jei labai kamuoja alkis, i stikline kefyro iberi ziupsneli malto imbiero, cili pipiriuku arba aitriosios paprikos ir sauksteli cinamono(is namu seimininkiu), superr padeda kovot su alkiu. Ypac jei uzejes apsirijimo priepolis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anewa: 12 liepos 2011 - 11:01
QUOTE(Anewa @ 2011 07 12, 09:57)
Si dieta labai jau griezta, ir labai mazai naudojama skysciu...
As zinau panasia, kuri lengvesne manau(bent jau man), man per sias dienas krito 4kg.

is puslapio dietos.lt
Kefyro dietos trukmė - 7 dienos. Venkite cukraus ir druskos naudojimo.

1 diena: 1.5 litro kefyro ir penkios virtos bulvės;
    2 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos vištienos;
    3 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos mėsos;
    4 diena: 1.5 litro kefyro ir 100 g virtos žuvies;
    5 diena: 1.5 litro kefyro ir daržovės, vaisiai (tik ne bananai ir vynuogės);
    6 diena: tik kefyras;
    7 diena: tik mineralinis vanduo.

ax.gif

P.S. jei labai kamuoja alkis, i stikline kefyro iberi ziupsneli malto imbiero, cili pipiriuku arba aitriosios paprikos ir sauksteli cinamono(is namu seimininkiu), superr padeda kovot su alkiu. Ypac jei uzejes apsirijimo priepolis biggrin.gif

Nu man ji visai negriezta,pasakyciau per lengva palyginus su japoniska dieta smile.gif jauciuos puikiai ir tikrai nealkana,dar papildomai isgeriau 2.5l vandens smile.gif nu kai atsilaikysiu savaite,tada jau ir ziuresim smile.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif baigesi dietos antra diena, per vakar -500gr, isviso -900gr thumbup.gif kolkas nesugriesinau,nors vakar buvo sunku,seimynai kepiau vaflius,mama kepe kibinus,ir dar is uosvienes siuntini gavau,su saldainiais,desrom ir skilandziais,mmmmmm kaip noriu paragaut, bet negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 13, 12:16)
Laba ryta smile.gif  baigesi dietos antra diena, per vakar -500gr, isviso -900gr thumbup.gif 

Saunuole 4u.gif Man kefyrintis irgi patinka, nuo kitos savaites prisijungsiu drinks_cheers.gif
Cia irgi kefyro 7 dienos : http://www.alfa.lt/s...10-06-13_09-00/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anielė: 14 liepos 2011 - 10:41
QUOTE(Anielė @ 2011 07 14, 09:39)
Saunuole  4u.gif  Man kefyrintis irgi patinka, nuo kitos savaites prisijungsiu  drinks_cheers.gif
Cia irgi kefyro 7 dienos : http://www.alfa.lt/s...10-06-13_09-00/

Na va,siandi 4 diena,po vakar -1.2kg, isviso per 3dienas -2.1kg thumbup.gif o kurio varianto laikysies? 4u.gif
Tiesa vakar truputi sugriesinau,suvalgiau kelis gabalelius ananaso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunojimamyte23: 14 liepos 2011 - 12:32