QUOTE(oksy @ 2009 12 21, 13:59)
Čili, noriu jūsų paklausti.
Kiek paskaičiau tai mūsų vaikus kankina BA pasigavus koki virusiuką...
Mes dusom, tik vieną kartą 08mėn., tada ir sužynojom apie BA

Kosulį išgydyt singuliar tabletės nepadėjo, jas gėrėm pusantro mėn., tada išrašė kvėpuot salbutamolio ir flaksotido125 . Šitie vaistai iškart sumažino kosuliuką.
Dabar Flaksotido trečią buteliuką turim eit išsirašyt 27 d., gal keistai nuskambės... bet gal man reiktu pabandyt nutraukt

dabar net ir nekostim.
Alergenų tyrimas parodė kad sukelėjas tai namų dulkių erkės, bet dėl BA jokių daugiau tyrimų nedarė, man truputi kaip ir neramu gal jis visai neserga BA...
Sirgom gripu, kosulio kaip ir nebuvo, nes ištisai kvėpuojam ryte ir vakare.
Kiek pastebėjau tai jūs nutraukiat vaistų vartojimą, ar tariatės su gydytoja, ar pati darot sprendimus, matydama vaikiuko ligos situaciją?
na mums labai panašiai viskas, tik nuėjus esant paūmėjimui pas pulmonologą, ji sudaro gydymo planą,surašo man punktais kada kiek ko purkšti, po poros savaičių pasirodom vėl, jei kiek pagerėję būna, tai vėlgi surašo man ant lapuko kiek ko purkšti, bet jau mažėjančia,t.y. retėjančia tvarka.. Pradžioj retinu ventoliną nuo 3-4 kartų iki 2 k. per parą, flixotidas būna 2k. paroj visada, bet jau kai nuimu ventoliną, nuimu ir flixotidą. Bent taip sudaro mums tą planelį. O palieka visada nuolatiniam vartojimui singulair ( arba kitaip - monkasta)

Vasarą leido ir šitų negerti kurį laiką, iki rugsėjo, nes buvo visiškas pagerėjimas kaip ir daugeliui...