Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(bumbasi @ 2009 12 19, 13:03)
Mano vaikinas siandien atsikele su temperatura, koso slapiai, irgana bjauriai... Bijau kad ko rimto nebutu, taip tai kosedavo atsikeles is ryto ir vakare biskuti.. unsure.gif

eina sau kaip negerai ,juk sventes arteja doh.gif ,na laikykites kovokite su liga 4u.gif
Atsakyti
Mane tai zudo ,tik sloguoti pradeda tuoj ir kosulys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 12 19, 13:03)
Mano vaikinas siandien atsikele su temperatura, koso slapiai, irgana bjauriai... Bijau kad ko rimto nebutu, taip tai kosedavo atsikeles is ryto ir vakare biskuti.. unsure.gif

Mazutis....Sveikite greiciau 4u.gif

QUOTE(delfinarija @ 2009 12 19, 14:43)
Mane tai zudo ,tik sloguoti pradeda tuoj ir kosulys  doh.gif

Pas mus visada tas pats scenarijus: sloga, po dienos-dvieju kosulys-dusulys doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2009 12 19, 17:02)
Mazutis....Sveikite greiciau 4u.gif
Pas mus visada tas pats scenarijus: sloga, po dienos-dvieju kosulys-dusulys doh.gif  schmoll.gif

tai kad manau visiems vienodai prasideda liga blush2.gif ,sloga duoda zenkla kad ruostume inhaliatoriu ir vaistukus kovai su priepuoliu
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 12 19, 19:50)
tai kad manau visiems vienodai prasideda liga  blush2.gif ,sloga duoda zenkla kad ruostume inhaliatoriu ir vaistukus kovai su priepuoliu

mums slogos nebūna pradžioje, iškart sausas kosulys porą vakarų, tada drėgnas, o tik finale žalia sloga doh.gif Bet išimčių būna,kai pavasarį šienligės prasideda doh.gif
Atsakyti
Cili, o tavo abi mergickos BA turi?

Kaip dziaugiuosi, kad mano dickis nepaveldejo is manes to brudo...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 20, 09:32)
mums slogos nebūna pradžioje, iškart sausas kosulys porą vakarų, tada drėgnas, o tik finale žalia sloga doh.gif Bet išimčių būna,kai pavasarį šienligės prasideda doh.gif

gal kartais dar ir adenoidus turite,nes LOR gydytoja minejo kad zalia sloga budinga vaikuciams su adenoidais,mano maziui dar ne karto zalios slogos nebuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 12 20, 10:46)
gal kartais dar ir adenoidus turite,nes LOR gydytoja minejo kad zalia sloga budinga vaikuciams su adenoidais,mano maziui dar ne karto zalios slogos nebuvo blush2.gif

adenoidai tvarkoj pas mus, alerginę slogą turim smile.gif Bet va kai BA paūmėja, tai ne tik bronchuose karkaliukai būna, nosyje irgi kas darosi doh.gif Bet flixonase panaikina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 12 19, 21:50)
tai kad manau visiems vienodai prasideda liga  blush2.gif ,sloga duoda zenkla kad ruostume inhaliatoriu ir vaistukus kovai su priepuoliu

O kaip sloga jums praeina,ar nereikia antibijotiku ?
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 12 20, 11:49)
O kaip sloga jums praeina,ar nereikia antibijotiku ?

astmininkams apskritai klaida daroma su tais antibiotikais... Jų iš tikro retai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 20, 14:01)
astmininkams apskritai klaida daroma su tais antibiotikais... Jų iš tikro retai reikia smile.gif

Mes kol nezinojom,kokia liga sergam,tai musu gydytoja vis antibijotikus rasytavo,kai koseti pradedavo ,tai sloga baigdavosi nuo ju,dabar pulmonologe sake,kad jei ilgai nesibaigs sloga galima skirti antibijotikus g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 12 20, 12:05)
Mes kol nezinojom,kokia liga sergam,tai musu gydytoja vis antibijotikus rasytavo,kai koseti pradedavo ,tai sloga baigdavosi nuo ju,dabar pulmonologe sake,kad jei ilgai nesibaigs sloga galima skirti antibijotikus g.gif  doh.gif

mums irgi taip buvo, per metus kai gavom apie 10-11 kursų antibiotikų blink.gif tik tada susimąstė,kad gal visgi čia astma doh.gif Ir nuo diagnozavimo nesam gėrusios antibiotikų visiškai, užtenka sąžiningai pagal pulmonologės planą Flixotidą purkštis,jis naikina karkaliukus, tuo pačiu dingsta ir sloga maniškei smile.gif
Jei labai čiaudi ir sloguoja, tada flixonase purškiam nuo alerginės slogos, per 2 dienas dingsta.. Antibai labiau kenkia nei vietiškai veikiantys smile.gif
Atsakyti