QUOTE(Sindea @ 2009 12 08, 18:57)
Kas tau ?
Neismaneliais vadinu visokius bronius,axos ir save nemokancia sutaupyt

Pasakykit kur tyciojaus?

Ankstesniame poste minejau,kad gerbiu tuos kurie patys sugeba pastatyti,sunkiai dirba,bet tuo paciu nemazai sutaupo.Bet,atleiskt,turiu pilna teise isreikst savo nuomone

Ar ne?
Kur aš parašiau, kad jie neišmanėliai, kurioje vietoje taip buvo paminėta? Interpretacija prasideda, skaitoma tarp eilučių? Aš jau seniai sakiau, kad džiaugiuosi už tuos, kurie apskritai pasistato namą, nesvarbu už kokią sumą, man giliai vienodai. Jau ne kartą ir ne vieną pabrėžiau, kad nesityčiokit iš tų, kurie sugebėjo sutaupyti. ĮMANOMA pasistatyti tą namą ir už protu suvokiamą sumą. Tik reikia įdėti laaaaaaaaabai daug darbo ne tik fizinio, bet ir protinio. Nuomonę visi turi išreikšti, bet reikia mokėti ją išreikšti ir taktiškai. Pradžių pradžia buvo tokia, kad pasakiau, kiek išleidau už namo statybą ir prasidėjo kartoninis namas, šuns būda, sugrius po trijų metų, ar labai malonu pačiai būtų girdėti tokias šnekas, nemanau, kad labai ir pasikarščiavau, paprasčiausiai tai jau gavosi reakcija. Kiekvienam savo namas yra kaip kūdikis ir, kad kitas bando visais būdais įkąsti yra jau virš visko.
QUOTE(bruonius @ 2009 12 08, 20:29)
vistiek as jusu nesuprantu, kam jus
vaziuojat ant tu, kurie isleido ar planuoja isleisti ar supranta, kad tektu isleisti namui daugiau nei 300 ar 400 ar 500 tukstanciu Lt. Niekas cia jusu nedergia, jus esat gerbtini, kad sugebat sutaupyt neitiketinas sumas! Mes jau zinome jusu nuomone, dabar leiskit pratest diskusija zmonems, turintiems kitokia nuomone.
Papildyta:
Kad ji kur galas, kur buves, kur nebuves Bruonius ir vel lopas neismanelis!
o tau dar reiktų ir skaityti išmokti

kur aš tau važiuoju, ant ko aš tau važiuoju, fantazuoji truputį. O tamstos nuomonę mes taip pat visi žinom, tai ir tu leisk kitiems pasireikšti, apart 550tnieko kito negirdėjom, tai prašom sąmatą normalią, namo projektą ar netgi patį namą, tada galėsim šnekėti ir diskutuoti kaip normalūs žmonės. Aš čia taip pat galėjau ateiti ir skelti, pasistačiau už 1000 000 lt, pigiau niekas nepasistatys. Bet kur faktai, kur įrodymai, kur sąmatos ir t.t. ir pan. Tai tu čia klounais nori padaryti tuos, kurie pigiau statė ir daugiau nieko negirdi, kaip iš tos serijos nieko nematau nieko negirdžiu. NIEKUR NIČ NIEKUR NEPASAKIAU, KAD TU BROUNIAU ESI TOKS IR TOKS, KAD PASISTATEI UŽ TOKIĄ SUMĄ, AR DAR KAŽKAS, NIEKADA GYVENIME NIEKAM NEPAVYDĖJAU LAIMĖS IR GALŲ GALE PINIGŲ. Taip, man pavyko sutaupyti, bet tikiu ir žinau, kad kažkas ir pigiau pasistatė ir normalų namą. Paprasčiausiai dabar yra vos ne dvi barikados, namai iki 200t ir nuo 300t ir ėdam, kandam vieni kitiems, primetam kažkokius ale išbandymus, bet tai yra juokinga ir vaikiška. Geriau pasidžiaukim, kad žmonės daro tai ką nori, kad pildo savo svajones, nesvarbu kokiais būdais. Truputį tolerancijos.
Jei atvirai, aš labai gailiuosi, kad atėjau ir pasakiau visą tiesą, kiek tas mano namas kainavo, geriau būčiau pasakius, kad 300t, tai nebūtų kilę jokių ginčių. O dabar... Iš tiesų pasijaučiau visiškai nesuprasta ir ta vadinama mano gydyba, už tai, kad namas gali būti ir normalios kainos, virto kažkokia nesąmonė, nes visi mato tai ką nori matyti ir skaito tai ką nori skaityti.
P.S.
AXA ne pigios statybos surezgė tą mano postą

Gyvenime ne vien statybos yra.