QUOTE(Sindea @ 2009 12 08, 02:23)
Aisku,kad absurdiska gincytis ir veltis i tokias diskusijas jei praktiskai to dalyko neisbandes(jusu atveju tai statybu samata)

Cia butu tas pats jei as imciau gincytis su kokiu fermeriu,prisiskaicius abejotinu straipsniu,kad jo ukio nasumas pagal turimu galviju kieki ne toks kokio reikia

As tave puikiai suprantu,svajoji apie nama,apie pigu jo pastatyma ir kiekvienas postas apie pigesne samata tau kaip saldainis

O tie kurie pateikia normalius skaicius tave erzina.Suprantama

O ten kur komentavai plyteliu ar duru pasirinkima i brangesnes,truputi nesupratai esmes

Zmogus norejo pasakyt,kad apsisprendimas keiciasi daznokai del to,kad gaila buna investuot pinigus i nelabai koki daikta.Gi nelupsi po metu ne mielu plyteliu ir nemesi lauk,jei jau ir istengi jas nusipirkt.Butu svaistuniska

Tad pagalvojes geriau iskart investuoji i miela daikta

Rasti pigesniu variantu,zinoma imanoma,bet ar labai noresis klausimas,nes statant turim susidare vizija,o pigesni keitimai ja gali sugriaut(pvz.galeciau atsisakyt name pirties,butu pigiau gerokai.Bet tai mano svajone

)
O merginas kurios cia pateike mazas samatas savo namu(tik ne tos kurios dar net nepradejo statyt) labai gerbiu,nes statyti savo rankomis tai

kruvinas darbas

ir nera viskas taip paprasta.
neviskas gyvenime isbandoma, kartaistenka pasikliausti kitu zmoniu patirtimi.
O tu isivaizduok jog tas fermeris turi 100 karviu ir is ju gauna 10 000 pelno per menesi ir tau aiskina jog cia auksokalnai ir niekas su tiek karviu daugiau neuzdirbs, o tau kiti fermeriai pasakoja jog truputi idedami daugiau pastangu is 100 karviu gauna 30 000 pelno per ta pati menesi tai ka tu pasakysi tokiam fermeriui? kad jis tikriausiai teisus nes tu neturi 100 karviu ir nezinai kiek galma is ju isspausti?
Taip man dziugu matyti zmoniu samatas kurios nevercia is koto ir priartina svajones pasistatyti nama uz 200k prie tikroves, bet tu visiskai klysti jei manai jog mane erzina kazkieno "normali" samata. manes neerzina bruoniaus samata mane erzina jog jis savo namo samata pristato kai etalona ir teigia jog tai pati maziausia imanoma samata, ignoruodamas visus cia pasisakiusius su azesnem samatom. manes netgi neerzina snowpas samatakuri gerkai didesne nei bruoniaus ir tiesa sakan as ja labiau noreciau pastudijuoti nei kienonors kito pasistaciusio uz mazesnes kainas.
Sita tema yra svarbiausia zmonems kaip as kurie dar tik svajoja ir nieko realausneturi, nes as turiu zinoti kiek man kas kainuos dabar, o ne tada kai jau baigsiu statyti. o visi pasistaciusieji kurie pateikineja savo samatas tai tik idomumo deliai tai daro, jau jiems kazka sutaupyti ar pasiskaiciuoti velu. todel neaiskink zmonems kas gali, o kas ne sitam forume. visi gali!
As nesirinkciau brangiausiu apdailos medziagu vien del to kad jos nusibos kol susideves ir tarkim grindu danga uz 160lt/m2 tarnaus 20metu, o as pasirinkes danga uz 40lt/m2 ja galesiu pakeisti 4 kartus per tuos 20metu. aisku tai negalioja stogo dangai ar kokiam klinkeriui.
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 08, 09:39)
Aš dar kartelį nepasikuklinsiu ir paprašysiu, kad įdėtumėte savo namą, gal iš tiesų mūsų namai su tamstos tėra tik šuns būdos

Kalbėti galima daug ką, ką tamsta ir darot, bet parodyti žiūriu nelabai linkęs
Man isviso skaitant bruoniaus postus susidaro toks vaizdas jog ten kitam laido gale sedi blondine 18 metu, tokia apie kurias anegdotus kuria.
-paziurek koks grazus miskas
-per medzius nematau
toki prabangu ama i laikrasti deciau, o cia sneka sneka, o apie ka sneka?

galejau ir as nuo pat pradziu pasakoti jog turiu nama uz 100k su tikruoju klinkeriu, cerpem, geoterminiu, langais 7 kameru ir 3 stiklu, rekuperacine kondicionieriai, saules kolektoriai ir t.t. o kai bruonius suabejotu sakyciau jog turejau 150k bet jau nebebuvo kur isleisti ir prasymus apie nuotraukas ar projektus ignoruociau apsimesdabas jog nesuprantu kas tai yra.
QUOTE(axa @ 2009 12 08, 15:07)
aš tai čia jau norėčiau pasiūlyti kai kam puikų verslą:
Kadangi jis kaip koks balvonas išleido 500 000

, o jūs manau lengvai įsipaišysite į 300 000 - tai štai, per kokį pusmetį-metus užsidirbtumėte tokiu būdu bent 100K. O jei už 60000 sugebėsite gauti tą patį rezultatą - tai išvis paskaičiuokite, koks pelnas!!! Manau kad krizės prispaustoje valstybėlėje tai ne toks ir prastas užmokestis, ar ne?

Dar 3 namai jums išeis
Neimanoma! bruonius iskarto isvytu toki verslininka teigdamas jog pigiau neimanoma!
QUOTE(bruonius @ 2009 12 08, 18:33)
Vienos juostos?? Tokiu gyvenime nesu matęs.. Neissigalvok:) nepirk luksto, pirk masyva!
20% už tarpininkavimą yra daug!
Oi asilas