Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos?! 3 tema

man pvz galbut italiski baldai yra prabanga ir jie nera butini. tokio tipo zidinys taip pat nera butinas. dizaineris taip nera butinas o manau i kaina tai yra iskaiciuota juk dizaineris kure!!!!

as kalbu faktais. kas mano nuomone yra statyba ta suma ir pasakau, o kas yra jau irengimas tai jau gali buti nuo iki . tiesiog visu skiriasi supratimas apie statyba. vienam statyba yra tik deze o kitam statybos su visais irengimais. kol nesusitarsim ka laikom statybom tol taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 08, 19:35)
dar viena, jau įsidrąsinai ir tu su pasityčiojimais  doh.gif  tamstai ryškiai su rega ne kas  doh.gif  o Jūs statykit už kiek Jums telpa, čia nei vienam NERŪPI ir nei vienas nekonsultuos tokių, kurie iš savęs iškelia erelius ir tokiu būdu bando pasityčioti iš tų, kurie kažkur kažką sutaupė. Patikėk manim gyvensiu aš tame name už tą 150 t ir gal dar geriau nei tas, kuris statysis už 500t  mirksiukas.gif ir man vienodai, kad pas mane nebus visų baldų, kėdžių, stalų, super duper parketų, ar klozetų už tūkstantį. Ir žinai ką, aš nuo to kaip tik kaifuoju, kad kiekvieną daiktą pirksiu apgalvodama, gal ir pataupydama, bet matysiu savo name pastovų progresą, nes jame bus kažko naujo. Tas pats liečia tvorą ar kiemo aplinką. Nevaidinu aš ponios su milijoninėmis banko paskolomis, nes tokia nesu ir nepretenduoju ja tapti, aš per daug įdėjau jėgų, laiko, nervų, kad turėčiau tai ką šiandien dienai turiu ir neleisiu nei vienam kietuoliui čia juodinti ir dergti tai ko jis nematė, nečiupinėjo. Man iš tiesų paskaičius tamstų brouniaus, sindea ir axos postų bloga darosi, nes šlykštu matyti kaip kaifuojat patys nuo savo betikslių, nekultūringų blevyzgų. Suaugę žmonės, o elgiatės kaip nerandantys kur pasireikšti paaugliai. Šiuo postu aš baigiu savo pasisakymus šia tema, reaguoti į šį postą visiškai nebūtina, nes iš tikrųjų pasijaučiau įžeista, ko dar šiame forume nebuvo. Žmonės vis dėlto jaučia malonumą žemindami kitus. Ačiū už dėmesį.
Papildyta:

mes ne kokios eksperimentinės žiurkės ir nedaryk iš mūsų bandymų, už kiek reikės už tiek ir pasistatys, o tau mažų mažiausiai tai turėtų rūpėti.

Kas tau ? blink.gif Neismaneliais vadinu visokius bronius,axos ir save nemokancia sutaupyt unsure.gif Pasakykit kur tyciojaus? blink.gif Ankstesniame poste minejau,kad gerbiu tuos kurie patys sugeba pastatyti,sunkiai dirba,bet tuo paciu nemazai sutaupo.Bet,atleiskt,turiu pilna teise isreikst savo nuomone bigsmile.gif Ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sindea: 08 gruodžio 2009 - 18:58
QUOTE(Sindea @ 2009 12 08, 17:51)
,kad ir tolesne mano statybu eiga,alga pasiulysiu gera,nes juk kiek sutaupyciau thumbup.gif Tik viena salyga,pries tai turiu gyvai apziuret nama uz 150t kuriame gyvenama mirksiukas.gif

as galiu be algos pakonsultuot - darykit patys kuo daugiau ir sutaupysit mirksiukas.gif manau visi supranta, kad samdant uz 100000 su viskuom be abejo nepasistatysi, nebent dalinai samdant, ar padedant artimiesiems. Jau daug buvo apie tai kalbeta, bet kazko daugelis puola i atlapus, kad va samdau viska ir isleidziu 300000 ar pan,o kiti skelbiasi uz 60000, bet tai du skirtingi dalykai unsure.gif
Atsakyti
dar viena, jau įsidrąsinai ir tu su pasityčiojimais  doh.gif  tamstai ryškiai su rega ne kas  doh.gif  o Jūs statykit už kiek Jums telpa, čia nei vienam NERŪPI ir nei vienas nekonsultuos tokių, kurie iš savęs iškelia erelius ir tokiu būdu bando pasityčioti iš tų, kurie kažkur kažką sutaupė. Patikėk manim gyvensiu aš tame name už tą 150 t ir gal dar geriau nei tas, kuris statysis už 500t  mirksiukas.gif ir man vienodai, kad pas mane nebus visų baldų, kėdžių, stalų, super duper parketų, ar klozetų už tūkstantį. Ir žinai ką, aš nuo to kaip tik kaifuoju, kad kiekvieną daiktą pirksiu apgalvodama, gal ir pataupydama, bet matysiu savo name pastovų progresą, nes jame bus kažko naujo. Tas pats liečia tvorą ar kiemo aplinką. Nevaidinu aš ponios su milijoninėmis banko paskolomis, nes tokia nesu ir nepretenduoju ja tapti, aš per daug įdėjau jėgų, laiko, nervų, kad turėčiau tai ką šiandien dienai turiu ir neleisiu nei vienam kietuoliui čia juodinti ir dergti tai ko jis nematė, nečiupinėjo. Man iš tiesų paskaičius tamstų brouniaus, sindea ir axos postų bloga darosi, nes šlykštu matyti kaip kaifuojat patys nuo savo betikslių, nekultūringų blevyzgų. Suaugę žmonės, o elgiatės kaip nerandantys kur pasireikšti paaugliai. Šiuo postu aš baigiu savo pasisakymus šia tema, reaguoti į šį postą visiškai nebūtina, nes iš tikrųjų pasijaučiau įžeista, ko dar šiame forume nebuvo. Žmonės vis dėlto jaučia malonumą žemindami kitus. Ačiū už dėmesį.
Papildyta:

mes ne kokios eksperimentinės žiurkės ir nedaryk iš mūsų bandymų, už kiek reikės už tiek ir pasistatys, o tau mažų mažiausiai tai turėtų rūpėti.

kam ta agresija? doh.gif Neparašiau nė vieno įžeidžiančio ir nekultūringo komentaro. Neabejoju kad pasistatei namą už minėtą sumą,

tavo paminėtos medžiagų kainos tikrai geros. Todėl ir pasiūlymą parašiau be jokio pasityčiojimo - gal tikrai turi geresnes suderėtas sąlygas, nei mes sugebame gauti, todėl iš to gali būti abipusė nauda. Kur čia įžeidimas? g.gif Nenori/nežinai - nereikia, ką padarysi.

tik mat ir gaunasi, jog daug ko nežinai/nesidomėjai, bet užtat
turi kategorišką nuomonę jog reikia tik paieškoti ir pasiderėti, ir viskas pigiau grybo parsiduoda, o tie kas išleidžia 'kosmosą' - tai tik dėl to kad perka kas po ranka papuola.

O šiaip , perskaičius šį paskutinį postą , supratau - ne tokia jau ir maža ta pigios statybos kaina...
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 12 08, 17:46)
na prisiprašei, pristosiu ir prie paties:
rodyk kur taip drąsiai galima gauti vienos juostos parketlenčių po 60 lt?

trijų juostų - taip, no problem. Tokias pirkau po 40 lt, bet čia irgi kaip tai aklai vištai, nesiskaito smile.gif

Papildyta:
chi chi, naivuolis  lotuliukas.gif  Nori kad tau kas nors ką nors darytų už  20% pelną?  biggrin.gif Statybose???

Vienos juostos?? Tokiu gyvenime nesu matęs.. Neissigalvok:) nepirk luksto, pirk masyva!
20% už tarpininkavimą yra daug!
Atsakyti

Papildyta:
chi chi, naivuolis lotuliukas.gif Nori kad tau kas nors ką nors darytų už 20% pelną? biggrin.gif Statybose???
[/quote]

jei gerai isikirtau i tema tai zinau kad anglijoje kompanijai jau gerai ,jei gaudavo 25 % pelno lietuvoje per pika kompaniju pelnas siekdavo iki 300%
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 12 08, 19:29)
na štai pirmas po ranka pasitaikęs normalus namas.
nėra jokių super-duper prabangių dalykų ir nereikalingų salių . Normalios, kokybiškos medžiagos, skoningai ir jaukiai įrengta.

kokia jūsų nuomone būtų reikalinga suma kad "atėjai ir gyveni"? 
Domina nuomonė, ypatingai tų kurie yra pigios statybos propaguotojai

Gerbūvio galim neliesti.

mano nuomonė - maždaug apie 500K , protingai leidžiant pinigus (pataupant).
Galbūt labai nusišneku?

sutinku, mazdaug 500k + siek tiek gal teks baldams prideti.. smile.gif bet jau laabai protingai leidziant pinigus, labai protingai smile.gif
Papildyta:
Papildyta:

vistiek as jusu nesuprantu, kam jus vaziuojat ant tu, kurie isleido ar planuoja isleisti ar supranta, kad tektu isleisti namui daugiau nei 300 ar 400 ar 500 tukstanciu Lt. Niekas cia jusu nedergia, jus esat gerbtini, kad sugebat sutaupyt neitiketinas sumas! Mes jau zinome jusu nuomone, dabar leiskit pratest diskusija zmonems, turintiems kitokia nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2009 12 08, 19:57)
Kas tau ? blink.gif Neismaneliais vadinu visokius bronius,axos ir save nemokancia sutaupyt  unsure.gif Pasakykit kur tyciojaus? blink.gif Ankstesniame poste minejau,kad gerbiu tuos kurie patys sugeba pastatyti,sunkiai dirba,bet tuo paciu nemazai sutaupo.Bet,atleiskt,turiu pilna teise isreikst savo nuomone bigsmile.gif Ar ne? g.gif

Kad ji kur galas, kur buves, kur nebuves Bruonius ir vel lopas neismanelis! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tiek pykčio dėl nieko smile.gif .. tema visiškai neapibrėžta iš serijos už kiek galima nusipirkti automobilį ... galima važiuojantį ir už 2000 ir už 200000 smile.gif .. abu važiuos smile.gif .. tik vienas ,,kiek" mažiau važiuos, bus ,,kiek" mažiau komfortiškesnis, galbūt ,,kiek" mažiau ekonomiškesnis.. vieniems užtenka to kad auto tik važiuoja, ir jiems dzin kokie salone apmušalai ar kėdės.. kitiems tai svarbu..

mes dėžutę spėjom pasistatyt dar iki burbulinėm kainom.. tiek tada tiek ir šiuo metu žinant mūsų norus tikrai apie 100000 net negalvočiau.. negalvočiau net apie 200000.. tiek tikrai neužtektų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 gruodžio 2009 - 20:43
QUOTE(Sindea @ 2009 12 08, 02:23)
Aisku,kad absurdiska gincytis ir veltis i tokias diskusijas jei praktiskai to dalyko neisbandes(jusu atveju tai statybu samata) unsure.gif Cia butu tas pats jei as imciau gincytis su kokiu fermeriu,prisiskaicius abejotinu straipsniu,kad jo ukio nasumas pagal turimu galviju kieki ne toks kokio reikia  unsure.gif As tave puikiai suprantu,svajoji apie nama,apie pigu jo pastatyma ir kiekvienas postas apie  pigesne samata tau kaip saldainis smile.gif O tie kurie pateikia normalius skaicius tave erzina.Suprantama smile.gif
O ten kur komentavai plyteliu ar duru pasirinkima i brangesnes,truputi nesupratai esmes mellow.gif Zmogus norejo pasakyt,kad apsisprendimas keiciasi daznokai del to,kad gaila buna investuot pinigus i nelabai koki daikta.Gi nelupsi po metu ne mielu plyteliu ir nemesi lauk,jei jau ir istengi jas nusipirkt.Butu svaistuniska g.gif Tad pagalvojes geriau iskart investuoji i miela daikta rolleyes.gif
Rasti pigesniu variantu,zinoma imanoma,bet ar labai noresis klausimas,nes statant turim susidare vizija,o pigesni keitimai ja gali sugriaut(pvz.galeciau atsisakyt name pirties,butu pigiau gerokai.Bet tai mano svajone wub.gif)
O merginas  kurios cia pateike mazas samatas savo namu(tik ne tos kurios dar net nepradejo statyt) labai gerbiu,nes statyti savo  rankomis tai  showoff.gif kruvinas darbas unsure.gif ir nera viskas taip paprasta.

neviskas gyvenime isbandoma, kartaistenka pasikliausti kitu zmoniu patirtimi.
O tu isivaizduok jog tas fermeris turi 100 karviu ir is ju gauna 10 000 pelno per menesi ir tau aiskina jog cia auksokalnai ir niekas su tiek karviu daugiau neuzdirbs, o tau kiti fermeriai pasakoja jog truputi idedami daugiau pastangu is 100 karviu gauna 30 000 pelno per ta pati menesi tai ka tu pasakysi tokiam fermeriui? kad jis tikriausiai teisus nes tu neturi 100 karviu ir nezinai kiek galma is ju isspausti?
Taip man dziugu matyti zmoniu samatas kurios nevercia is koto ir priartina svajones pasistatyti nama uz 200k prie tikroves, bet tu visiskai klysti jei manai jog mane erzina kazkieno "normali" samata. manes neerzina bruoniaus samata mane erzina jog jis savo namo samata pristato kai etalona ir teigia jog tai pati maziausia imanoma samata, ignoruodamas visus cia pasisakiusius su azesnem samatom. manes netgi neerzina snowpas samatakuri gerkai didesne nei bruoniaus ir tiesa sakan as ja labiau noreciau pastudijuoti nei kienonors kito pasistaciusio uz mazesnes kainas.
Sita tema yra svarbiausia zmonems kaip as kurie dar tik svajoja ir nieko realausneturi, nes as turiu zinoti kiek man kas kainuos dabar, o ne tada kai jau baigsiu statyti. o visi pasistaciusieji kurie pateikineja savo samatas tai tik idomumo deliai tai daro, jau jiems kazka sutaupyti ar pasiskaiciuoti velu. todel neaiskink zmonems kas gali, o kas ne sitam forume. visi gali!
As nesirinkciau brangiausiu apdailos medziagu vien del to kad jos nusibos kol susideves ir tarkim grindu danga uz 160lt/m2 tarnaus 20metu, o as pasirinkes danga uz 40lt/m2 ja galesiu pakeisti 4 kartus per tuos 20metu. aisku tai negalioja stogo dangai ar kokiam klinkeriui.

QUOTE(aistuzele @ 2009 12 08, 09:39)
Aš dar kartelį nepasikuklinsiu ir paprašysiu, kad įdėtumėte savo namą, gal iš tiesų mūsų namai su tamstos tėra tik šuns būdos  g.gif Kalbėti galima daug ką, ką tamsta ir darot, bet parodyti žiūriu nelabai linkęs  unsure.gif

Man isviso skaitant bruoniaus postus susidaro toks vaizdas jog ten kitam laido gale sedi blondine 18 metu, tokia apie kurias anegdotus kuria.
-paziurek koks grazus miskas
-per medzius nematau
toki prabangu ama i laikrasti deciau, o cia sneka sneka, o apie ka sneka? g.gif galejau ir as nuo pat pradziu pasakoti jog turiu nama uz 100k su tikruoju klinkeriu, cerpem, geoterminiu, langais 7 kameru ir 3 stiklu, rekuperacine kondicionieriai, saules kolektoriai ir t.t. o kai bruonius suabejotu sakyciau jog turejau 150k bet jau nebebuvo kur isleisti ir prasymus apie nuotraukas ar projektus ignoruociau apsimesdabas jog nesuprantu kas tai yra.

QUOTE(axa @ 2009 12 08, 15:07)
aš tai čia jau norėčiau pasiūlyti kai kam puikų verslą:
Kadangi jis kaip koks balvonas išleido 500 000 hihihi.gif , o jūs manau lengvai įsipaišysite į 300 000 - tai štai, per kokį pusmetį-metus užsidirbtumėte tokiu būdu bent 100K.  O jei už 60000 sugebėsite gauti tą patį rezultatą - tai išvis paskaičiuokite, koks pelnas!!! Manau kad krizės prispaustoje valstybėlėje tai ne toks ir prastas užmokestis, ar ne?  biggrin.gif  Dar 3 namai jums išeis biggrin.gif

Neimanoma! bruonius iskarto isvytu toki verslininka teigdamas jog pigiau neimanoma!

QUOTE(bruonius @ 2009 12 08, 18:33)
Vienos juostos?? Tokiu gyvenime nesu matęs.. Neissigalvok:) nepirk luksto, pirk masyva!
20% už tarpininkavimą yra daug!

Oi asilas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 12 08, 21:40)
tiek pykčio dėl nieko  smile.gif .. tema visiškai neapibrėžta iš serijos už kiek galima nusipirkti automobilį ... galima važiuojantį ir už 2000 ir už 200000 smile.gif .. abu važiuos smile.gif .. tik vienas ,,kiek" mažiau važiuos, bus ,,kiek" mažiau komfortiškesnis, galbūt ,,kiek" mažiau ekonomiškesnis.. vieniems užtenka to kad auto tik važiuoja, ir jiems dzin kokie salone apmušalai ar kėdės.. kitiems tai svarbu..

mes dėžutę spėjom pasistatyt dar iki burbulinėm kainom.. tiek tada tiek ir šiuo metu žinant mūsų norus tikrai apie 100000 net negalvočiau.. negalvočiau net apie 200000.. tiek tikrai neužtektų..

turbut nemenki norai smile.gif
dali namo staciau didziausio burbulo metu, jei tevukas nebutu murijes, (aciu jam ir zemai lenkiuosi) turbut ir i 700k nebuciau tilpes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2009 12 08, 20:49)
turbut nemenki norai smile.gif
dali namo staciau didziausio burbulo metu, jei tevukas nebutu murijes, (aciu jam ir zemai lenkiuosi) turbut ir i 700k nebuciau tilpes smile.gif

normalūs žmogiški norai smile.gif .. tikrai nesiruošiu daryt remontų, kaip va seržas kas 4 metus.. jau gyvename name 4 metai o nuo statybų tik dabar atsigaut pradedam.. ir tai dar ne viskas iki galo baigta.. o statėm ,,ne savo rankom".. tai ką bekalbėt kai statai savom ... namo statymas - tikras išbandymas ... todėl jį pastačius norisi ramiai gyvent minimum... 20 metų .. tik su minimaliais rūpesčiais.. jokių suskilusių Dvarčionių plytelių ar atšokinėjusio laminato... Turėjau tokios patirties irgi .. nebenoriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 gruodžio 2009 - 20:54
QUOTE(westa @ 2009 12 08, 21:53)
normalūs žmogiški norai  smile.gif .. tikrai nesiruošiu daryt remontų, kaip va seržas kas 4 metus.. jau gyvename name 4 metai o nuo statybų tik dabar atsigaut pradedam.. ir tai dar ne viskas iki galo baigta.. o statėm ,,ne savo rankom".. tai ką bekalbėt kai statai savom ... namo statymas - tikras išbandymas ... todėl jį pastačius norisi ramiai gyvent minimum... 20 metų .. tik su minimaliais rūpesčiais.. jokių suskilusių Dvarčionių plytelių ar atšokinėjusio laminato... Turėjau tokios patirties irgi .. nebenoriu smile.gif

drinks_cheers.gif deja as neisvengiau slamsto name, bet stengiausi sumazint nekokybisku medziagu kieki iki minimumo. Todel ir samata nera maza... Buciau daugiau kokybisku medziagu naudojes, bet kol supratau, kad naudodamas brangias medziagas taupau, jau buvau gan nemazai slamsto prikises i nama smile.gif
Atsakyti