Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(ash;* @ 2009 12 03, 16:53)
As tai taip supratu, kad reikia pirkti ir aromatu uz 150lt, ir ANEW gaminiu uz 42lt, tik tada galima pasiimti ta rinkini uz 1lt, nes jo verte 196lt.. ax.gif

teisingai supratai, nes ir is avon emailu gavau toki pat atsakyma, kad butent is minetu psl.reik isigyt gaminiu, norint gaut ta 4 gaminiu rinkini uz 1 lt 4u.gif

QUOTE(ezra @ 2009 12 03, 17:38)

dekuij 4u.gif
Atsakyti
Laba vakareli 4u.gif turiu viena prasyma,gal kasnors galetu atsiusti viena 17 komp kataloga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ottomaze @ 2009 12 03, 20:04)
Laba vakareli  4u.gif  turiu viena prasyma,gal kasnors galetu atsiusti viena 17 komp kataloga?  ax.gif

avon puslapy yra :
Avon puslapis
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 03, 20:44)
avon puslapy yra :
Avon puslapis

nu, bet gal neturi moteris interneto....
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 03, 19:05)
Kartais ir man smagu taip pasižaist, bet mano fotikas nelabai gražiai nufotkina, susiliejusios kažko lūpos būna  g.gif

Turetu buti nustatymuose, norint fotografuoti ka nors is arti ar mazus daiktus, kad jie nesusilietu, tokia "gelyte" isijungia biggrin.gif
Papildyta:
Vis paganau akis i kitu saliu katalogus... Meksikos:
http://www.starcom.c...e_mx/index.html
Visiskai kitokie katalogai, nei pas mus...Jei nebutu keliu pazistamu gaminiu, galvociau, kad ne Avon ziuriu biggrin.gif Pas juos kazkaip visko lyg ir maziau, bet tp daug nematytu dalyku...
Man labai idomu pasidare, kas sprendzia, ka ir kokioje salyje pardavineti? Logiskai mastant, jei yra kompanija, gamina kazkokia produkcija ir ja prekiauja daugelyje valstybiu, tai visose valstybese turetu parduoti ta pati (nekalbant dabar apie rubus ir namu apyvokos daiktus), bet kodel net kosmetika skiriasi? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif
Jau labai senai dariau užsakymą, norėjau pasiteirauti kokią minimalią sumą reiktų užsakyti, kad atveštu į namus nemokamai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2009 12 04, 09:38)
Sveikutės. 4u.gif
Jau labai senai dariau užsakymą, norėjau pasiteirauti kokią minimalią sumą reiktų užsakyti, kad atveštu į namus nemokamai? ax.gif

Ačiū, jau radau pati. smile.gif
Atsakyti
ir ka gi man pasidovanoti sau is sio katAlogo? unsure.gif baisu, nera ne vienu man rekomenduotu lupu dazu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 04, 00:19)

A nu čia kaip??? SM rodo be interneto? biggrin.gif
Atsakyti
O aš maniau,kad tas naujas tušas už 12,90 lt,kur paskutiniam psl buvo,maniau,kad čia 17 kampanijos,pasirodo apsižioplinau ;D Kai jau kas turėsit naują katalogą ne 17 kamp,praneskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 04, 00:19)

Na supermama.lt internetinė svetainė lyg lotuliukas.gif

QUOTE(Enary @ 2009 12 04, 15:25)
ir ka gi man pasidovanoti sau is sio katAlogo? unsure.gif  baisu, nera ne vienu man rekomenduotu lupu dazu.... unsure.gif

aš kažkaip jau irgi dvejoju, jaučiu nieko sau nesisakysiu iš šio katalogo, lauksiu naujo, nes kažkaip šiam gana iškeltos kainos, va 16 tai buvo labai geras smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jau turiu 1c kataloga, jei kas domina rasykit, bandysiu nupasakot biggrin.gif
Atsakyti