Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Sim@ @ 2009 12 02, 20:31)
pasakau savo nuomone_
LBD_stipraus klasikinio kvapo, bet jau senokai Avon, laiko normaliai. Pati naudoju. Bet jau pabodes kvapas.
LWD_kas men.perka mano 1 kliente, tai lb giria, nes anksciau pirkdavo LBD, bet LWD laiko kur kas ilgiau kvapa nei LBD.

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 02, 20:52)
LWD man labiau patiko, toks lengvutis kvapas, noriu aš jų, bet turiu visokių dar, tarp kurių in bloom  smile.gif

Uoj, panikes, dekavoju baisiai uz atsakymus! bigsmile.gif mirksiukas.gif skias jamsiu LWD thumbup.gif isprendziau galvasuki Jusu pagalba biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2009 12 03, 01:15)
labas merginos gal kuri galit patart del vyru kvepalu pvz. ar fullspeed verti demesio ?  ax.gif

As asmeniskai, niekaip nesuprantu, kodel Fullspeed tokie populiarus, nes man ir mano aplinkos zmonems jie visiskai nepatinka... blush2.gif
Atsakyti
Pas mane is vyrisku taitys populiariausi, ir maniskiui baigesi kvepalai tai vakar sedejom rinkom ir irgi situs isirinko.. O man visai Unscripted patinka.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 12 03, 09:45)
Pas mane is vyrisku taitys populiariausi, ir maniskiui baigesi kvepalai tai vakar sedejom rinkom ir irgi situs isirinko.. O man visai Unscripted patinka.

o is kokio puslapio kazkaip negaliu surast blush2.gif
Atsakyti
Man vyriski, is tu, kuriuos uosciau, patinka Black suede touch, Signature, naujieji CHRISTIAN LACROIX ABSYNTHE, pigus, bet neblogi Individual Blue... ax.gif
Papildyta:
Ar yra kokia motyvacine programa 17c? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 03, 11:23)
Man vyriski, is tu, kuriuos uosciau, patinka Black suede touch, Signature, naujieji CHRISTIAN LACROIX ABSYNTHE, pigus, bet neblogi Individual Blue... ax.gif
Papildyta:
Ar yra kokia motyvacine programa 17c? blush2.gif

Yra: smile.gif
4 gaminiu rinkinys kainuos tik 1lt, isigijus vyrisku ir moterisku aromatu iprasto dydzio pakuotese is 46-55psl. (isskyrus aromatus "Today Tomorow Always") uz 150lt ir linijos ANEW veido odos prieziuros gaminiu is 104-111psl. (iskaitant rinkinius is 7, 14-15, 110-111psl.) uz 42,9lt.
Rinkini sudaro: blakstienu tusas "SuperShock" (black), senejima letinantis eleksyras, kvapusis vanduo "Christian Lacroix Rouge" (12ml), elegantiskas dovanu maiselis. Kodas: 50542 4u.gif
Atsakyti
situs_
user posted image
renkas del gaivaus, nlb astraus kvapo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ash;* @ 2009 12 03, 15:45)
4 gaminiu rinkinys kainuos tik 1lt, isigijus vyrisku ir moterisku aromatu iprasto dydzio pakuotese is 46-55psl. (isskyrus aromatus "Today Tomorow Always") uz 150lt ir linijos ANEW veido odos prieziuros gaminiu is 104-111psl. (iskaitant rinkinius is 7, 14-15, 110-111psl.) uz 42,9lt.
Rinkini sudaro: blakstienu tusas "SuperShock" (black), senejima letinantis eleksyras, kvapusis vanduo "Christian Lacroix Rouge" (12ml), elegantiskas dovanu maiselis. Kodas: 50542 4u.gif

tai cia reikia, ir is 46-55 psl., ir is 110-111 psl.isigyt gaminiu, kad galima butu nusipirkt ta 4 gaminiu rinkini uz 1 lt, ar tik is vieno kurio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2009 12 03, 00:15)
labas merginos gal kuri galit patart del vyru kvepalu pvz. ar fullspeed verti demesio ?  ax.gif

niu sie kvepalai is vyrisku patys megstamiausi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 03, 16:17)
tai cia reikia, ir is 46-55 psl., ir is 110-111 psl.isigyt gaminiu, kad galima butu nusipirkt ta 4 gaminiu rinkini uz 1 lt, ar tik is vieno kurio? g.gif

As tai taip supratu, kad reikia pirkti ir aromatu uz 150lt, ir ANEW gaminiu uz 42lt, tik tada galima pasiimti ta rinkini uz 1lt, nes jo verte 196lt.. ax.gif
Atsakyti
atejau su klausimu_
klientes labai sviesi oda, uzsisake Idealaus atspalvio makiazo pagrindo piestuka (psl.93), sio piestuko yra net 5 atspalviai_Ivory, Nude, Shell, natural Beige ir Medium Beige.
nori pacios sviesiausios.
gal galit padet, kuri jusu nuomone butu pati sviesiausia?
As sustojus prie Shell.
reikia ir jusu nuomones...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 03, 15:55)
atejau su klausimu_
klientes labai sviesi oda, uzsisake Idealaus atspalvio makiazo pagrindo piestuka (psl.93), sio piestuko yra net 5 atspalviai_Ivory, Nude, Shell, natural Beige ir Medium Beige.
As sustojus prie Shell.

Ivory
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 03, 09:42)
Aciu, uz "svaigimo" palaikyma biggrin.gif
Jap, mano vakarykstes lupos lotuliukas.gif issitraukiau lupdaziukus visus ir tepliojausi lotuliukas.gif
pas mane visi lupu dazai arba kazkas i rausvuma arba i nude... Tik ne visada pavyksta pagal kataloga gerai issirinkti, buna spalvos su siurprizais biggrin.gif

Kartais ir man smagu taip pasižaist, bet mano fotikas nelabai gražiai nufotkina, susiliejusios kažko lūpos būna g.gif

QUOTE(Klapuske @ 2009 12 03, 09:55)
Uoj, panikes, dekavoju baisiai uz atsakymus!  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  skias jamsiu LWD thumbup.gif  isprendziau galvasuki Jusu pagalba biggrin.gif  4u.gif

Labai skanūs tikrai šitie mirksiukas.gif

QUOTE(Enary @ 2009 12 03, 10:03)
As asmeniskai, niekaip nesuprantu, kodel Fullspeed tokie populiarus, nes man ir mano aplinkos zmonems jie visiskai nepatinka... blush2.gif

man tai skaniai jie kvepia, bet man asmeniškai vistiek BST skaniausi vyriški wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sim@ @ 2009 12 03, 16:55)
atejau su klausimu_
As sustojus prie Shell.

ivory šviesiausia malyg smile.gif
Atsakyti