Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 02, 22:10)
o šiaip tai www.avon.lt yra elektroninis katalogas, visos kainos jame smile.gif
Papildyta:

aš tai supratau, kad nori naują pirkti ir nori susižinot, per kiek laiko gautų... aš tai taip supratau  ax.gif

thumbup.gif gerai supratai mirksiukas.gif aciu 4u.gif o tigrinej pakuotej jis toks pats?pabandziau maxfactor ta nauja stora,tai sakyciau vienodi,tik,kad vardas ir kainu skirtumas...
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 12 02, 22:16)
thumbup.gif  gerai supratai mirksiukas.gif aciu 4u.gif o tigrinej pakuotej jis toks pats?pabandziau maxfactor ta nauja stora,tai sakyciau vienodi,tik,kad vardas ir kainu skirtumas...

taip, tigrinėj pakuotėj jis visiškai toks pat, turiu naują dar pasidėjus, nes praeitą kampaniją buvo labai pigiai ax.gif šiaip prieš vasarą planuoju pirkt supershock intense, tai violetinį jaučiu, nes yra violetinis ir žalias tokie tušai, jų poveikis blakstienom toks pat, bet spalva skirias, tai man labai gražu,kai šilta, su žaliom blakstienom kai būna arba violetinėm, taip žaismingai atrodo smile.gif
o tigrinė pakuotė uždėta dėl ateinančių tigro metų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 16:10)
Matem... smile.gif tik nelabai aktualu...nesurenku as tiek doh.gif

Man tai dar reikejo virs padidinto limito presankstini apmokejima daryti 100lt doh.gif doh.gif doh.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2009 12 02, 22:48)
Man tai dar reikejo virs padidinto limito presankstini apmokejima daryti 100lt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

blush2.gif

O kiek limitas?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 02, 22:02)
O kiek limitas?

Kaledinis 1500lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2009 12 02, 22:48)
Man tai dar reikejo virs padidinto limito presankstini apmokejima daryti

kaip TAI suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 03, 01:19)
kaip TAI suprast? g.gif

Užsakymas toks didelis, kad neužteko net padidinto limito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 03, 00:28)
Užsakymas toks didelis, kad neužteko net padidinto limito  biggrin.gif

aisku. dekuij 4u.gif
Atsakyti
labas merginos gal kuri galit patart del vyru kvepalu pvz. ar fullspeed verti demesio ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2009 12 03, 01:15)
labas merginos gal kuri galit patart del vyru kvepalu pvz. ar fullspeed verti demesio ?  ax.gif

labas,

asmeniskai man - jie vieni is geriausiu avone esanciu vyrisku kvepalu smile.gif beje, juos daugiausia ir uzsisako mano klientes mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai patiko naujieji Unsripted.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 12 02, 18:05)
Paprasti, be navarotų ( neputlinantys ar dar kokie0. Šaime kataloge jų nėra.

Zinau, kurie, as i juos tp ziurejau, ziurejau...bet kadangi is tu blizgiu turiu kita spalva, o ji daug tamsesne, nei kataloge, galvojau, kad ir tie tamsus bus 4u.gif bet reikes bandyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 02, 18:09)

fainai pasvaigai, labai patenkinta tavo prezentacija likau, bet panašios kažkaip visos spalvytės  smile.gif  visur tavo lūpos? kaip matau, visur beveik atspalviai į nude užneša, matos, kad žmogus nemėgsta natūralaus raudonumo biggrin.gif

Aciu, uz "svaigimo" palaikyma biggrin.gif
Jap, mano vakarykstes lupos lotuliukas.gif issitraukiau lupdaziukus visus ir tepliojausi lotuliukas.gif
pas mane visi lupu dazai arba kazkas i rausvuma arba i nude... Tik ne visada pavyksta pagal kataloga gerai issirinkti, buna spalvos su siurprizais biggrin.gif
Atsakyti