Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 10:25)
Bet ar tada isliks jie ilgai? Nes bandziau blizgesiuka ant virsaus tepti...gavosi snyspstas...  biggrin.gif

labai mažai balzamo užtepus, palaukus pora minučių, kol riebumas įsigers, tada tepk ir jokių problemų, spalva laikos tikrai labai ilgai smile.gif

QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 10:51)
Papriestarausiu... Juk BLIZGESYS tai nebutinai su blizguciais... smile.gif
Norejau dar paklausti... Kas nors, parekomenduokite spalva, kuri butu kuno spalvos, t.y. noriu "baltu" lupu (su rusvu atspalviu)...

Nebūtinai, bet jis juk blizga biggrin.gif žiūrėk kokią spalvą jau lūpdažių, pas mane irgi ta problema, bet jau susitaikiau ir pastebėjau, kad kaip tik man geriau paryškint tą raudonumą negu šviesint ax.gif

QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 15:47)
Oi, siandien truputi "susvaigau"

fainai pasvaigai, labai patenkinta tavo prezentacija likau, bet panašios kažkaip visos spalvytės smile.gif visur tavo lūpos? kaip matau, visur beveik atspalviai į nude užneša, matos, kad žmogus nemėgsta natūralaus raudonumo biggrin.gif

QUOTE(ash;* @ 2009 12 02, 17:14)
labai graziai ta "balta" spalva padaro patvarus atsinaujinantys putlumo suteikiantys lupu dazai spalva blonde ambition, bet dabar jos jau nera, dingo kazkaip netiketai.. unsure.gif

norėčiau tą spalvą sakytis, bet jaučiu kurią kitą šių reiks imt smile.gif
Atsakyti
Laba vakara, merginos 4u.gif noreciau klustelti Jusu del kvepaliuku: Little Black Dress ir Little White Dress. Kurios esate turejusios, gal pasisakysite, ar nelabai trumpai jie laikosi? rolleyes.gif Labai jau skaniai man jie kvepia, kaip tik baigesi mano kvapukai, o dar naujam kataloge uzmaciau akcijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2009 12 02, 20:19)
noreciau klustelti Jusu del kvepaliuku: Little Black Dress ir Little White Dress.

pasakau savo nuomone_
LBD_stipraus klasikinio kvapo, bet jau senokai Avon, laiko normaliai. Pati naudoju. Bet jau pabodes kvapas.
LWD_kas men.perka mano 1 kliente, tai lb giria, nes anksciau pirkdavo LBD, bet LWD laiko kur kas ilgiau kvapa nei LBD.
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2009 12 02, 20:19)
Laba vakara, merginos 4u.gif  noreciau klustelti Jusu del kvepaliuku: Little Black Dress ir Little White Dress. Kurios esate turejusios, gal pasisakysite, ar nelabai trumpai jie laikosi?  rolleyes.gif  Labai jau skaniai man jie kvepia, kaip tik baigesi mano kvapukai, o dar naujam kataloge uzmaciau akcijas ax.gif

LWD man labiau patiko, toks lengvutis kvapas, noriu aš jų, bet turiu visokių dar, tarp kurių in bloom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 02, 14:18)
mano 1 kliente uzsisake ji, bet laukia Kaledu_tada tik prades bandyt wub.gif

Laukisu tada . rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Db vartau AVON kataloga ir galvoju del IDEALAUS NATURALAUS MAKIAZO PAGRINDO 'IDEAL SHADE' ? aR ESATE BANDZIUSIOS KURI NORS?
Atsakyti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2009 12 02, 22:21)
Sveikos  4u.gif  Db vartau AVON kataloga ir galvoju del IDEALAUS NATURALAUS MAKIAZO PAGRINDO 'IDEAL SHADE' ? aR ESATE BANDZIUSIOS KURI NORS?

as turiu ji.. viena karta panaudojau ir daugiau nebenaudojau,taip ir guli kosmetinet smile.gif nepatiko jis man.. galbut del to,kad mano oda riebi,labai jis man nusiburbuliavo ant veido..ir spalva netiko,matyt per sviesia turejau,pabalo visas veidas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulytee @ 2009 12 02, 21:43)
as turiu ji..  viena karta panaudojau ir daugiau nebenaudojau,taip ir guli kosmetinet smile.gif nepatiko jis man.. galbut del to,kad mano oda riebi,labai jis man nusiburbuliavo ant veido..ir spalva netiko,matyt per sviesia turejau,pabalo visas veidas biggrin.gif

Mano oda ir riebi tai gali ir man netikti doh.gif schmoll.gif o siaip kokia galima butu kremine pudra nusipirkti,nes nei karto nesu pirkus..? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,temos neskaiciau,ar yra turinciu avon tusa super shock lyg vadinas?kokia jo kaina ir per kiek laiko patektu man i rankas?esu is kauno.taip pat domina LBD kuno kremas ir kvepalai.kokios ju kainos?
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 12 02, 21:52)
Sveikos,temos neskaiciau,ar yra turinciu avon tusa super shock lyg vadinas?kokia jo kaina ir per kiek laiko patektu man i rankas?esu is kauno.taip pat domina LBD kuno kremas ir kvepalai.kokios ju kainos?

- Supershock turiu ir naudoju, man jis pats pačiausias tušas iš avono thumbup.gif .
Didelis guminis šepetėlis, labai gražiai patankina, pailgina, žodžiu labai labai patinka jis man thumbup.gif Tikrai jei norit gero tušo šis labai tinka. Jo kaina 17 c kataloge yra 21,90 Lt, bet čia tigrinėj pakuotėj, paprastoj nematau jo ax.gif paprastai kai jis būna paprastoj pakuotėj būna 19,90 Lt
- LBD kvepalai 50 ml kainuoja 52,90 šiam kataloge, bet ten yra akcija, jeigu perki vienus kvepalus kainuoja 52,90, o jeigu dvejus tai 79,90 Lt. Taip pat kvepalai yra LBD rinkinyje, kuris kainuoja 65,90 Lt. Kūno kremo LBD nematau, nes rinkinyje yra tik dušo želė, kvepalai ir dezodorantas, o atskirai nėra.
Gautumėt priklauso nuo to, kada konsultantė užsako. Kai jau užsako, tada po 2-3 dienų būna prekės, ir priklauso nuo to, kada jum atiduoda. smile.gif sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 12 02, 21:52)

truputi ne cia pataikei. jei nori isigyt tusa, eik i avon isparduotuve. ten gal merginos tures kuri parduot smile.gif

http://www.supermama...;#entry32655399
Atsakyti
o šiaip tai www.avon.lt yra elektroninis katalogas, visos kainos jame smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 02, 21:59)
truputi ne cia pataikei. jei nori isigyt tusa, eik i avon isparduotuve. ten gal merginos tures kuri parduot smile.gif

http://www.supermama...;#entry32655399

aš tai supratau, kad nori naują pirkti ir nori susižinot, per kiek laiko gautų... aš tai taip supratau ax.gif
Atsakyti