Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Vyrga @ 2010 01 15, 20:48)
aciu uz greita atsakyma smile.gif o apie ta atspalvi suteikianti krema  taip pat butu idomu suzinot ar tinka riebiai odai,ir ar nepalieka labai jau rusva spalva?

Manau, kad tinka ir riebiai odai, nes jis nėra riebus. o spalva tikrai nėra per daug rusva, kiti net nesuprastų, tik kai pats tepiesi prieš veidrodį, matosi pasikeitimas.
Atsakyti
labas visoms.atejau su klausimu.
padariau reguliaru uzsakyma, siuo metu matau jau israsyta el.saskaita ir noreciau suzinoti, kodel Rieciamasis blakstienu tusas "SuperCurlaciuos" paskaiciuotas po 17,90 lt uz vnt, jei siam tusui paskirtas DEIMANTINIS PASIULYMAS kaina 12,90 lt ?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 16, 13:46)
labas visoms.atejau su klausimu.
padariau reguliaru uzsakyma, siuo metu matau jau israsyta el.saskaita ir noreciau suzinoti, kodel Rieciamasis blakstienu tusas "SuperCurlaciuos" paskaiciuotas po 17,90 lt uz vnt, jei siam tusui paskirtas DEIMANTINIS PASIULYMAS kaina 12,90 lt ?

Matyt ne ta koda parasei, nes yra deimantinems prekems du kodai, vienas su kuriuo pritaikys nuolaida deimantinio pasiulymo, o kitas kodas jau normalia kaina tai yra 17,90lt.
Atsakyti
O mano viena klientė buvo užsisakius tą tušą,bet man jo neatsiuntė,nes nėra.O Jūs gal kai sakotės ne į namus,ten kur važiuojat pasiimt,tai visada būna visos prekės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty__: 16 sausio 2010 - 12:11
QUOTE(Kitty__ @ 2010 01 16, 13:09)
O mano viena klientė buvo užsisakius tą tušą,bet man jo neatsiuntė,nes nėra.O Jūs gal kai sakotės ne į namus,ten kur važiuojat pasiimt,tai visada būna visos prekės?

Jei nėra, tai nėra visoms, pakuoja vienas sandėlys.
Tušai ja atsirado. mirksiukas.gif
Atsakyti
galiu pranest visoms, kad Avon sandely pritruko rankiniu HEIDI. Uzsakinejau 2 juodas HEIDI, tai db el.saskaitoj parasyta, kad jos bus pristatytos su kt.uzsakymu 4u.gif
Isvis nera Avon Care atspindesi suteikiancio lupu balzamo su vit.E po 3,50 lt is NETO pasiulos.
Atsakyti
nauja tema_
http://www.supermama...howtopic=541385
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 16, 18:39)

tai gal pirma vieną reik pabaigt, nepagalvojot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 16, 18:47)
tai gal pirma vieną reik pabaigt, nepagalvojot?  g.gif

tai pirmyn, pabaikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 16, 18:57)
tai pirmyn, pabaikit 4u.gif

Gal susitarkim kas pabaigs tas ir kurs naują temą.
Atsakyti
atejau pagirt keturiu spalvu seseliu, nu man su baze laikosi visa diena be priekaistu, o prie zaliu akiu SANDS spalvos nerealiai tinka ax.gif Jau ne viena komplimentu sulaukiau kas akys kazkokios labai grazios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 16 sausio 2010 - 19:46
QUOTE(bonza @ 2010 01 16, 20:46)
atejau pagirt keturiu spalvu seseliu, nu man su baze laikosi visa diena be priekaistu, o prie zaliu akiu SANDS spalvos nerealiai tinka  ax.gif Jau ne viena komplimentu sulaukiau  kas akys kazkokios labai grazios bigsmile.gif

Smagu girdėti.
Atsakyti