Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

Sveiki merginos! Gal kokia konsultante is Vilniaus, geriau butu gyvenanti Karaliniskiu ar Lazdynu mikrorajone , gales priglaust kelias mano prekytes is 1 kampanijos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 14 sausio 2010 - 13:37
QUOTE(Wyga @ 2010 01 13, 20:12)
tai nieks nežinot Solutions plus Ageless result? g.gif

To serumo nebandziau, esu bandzius naktini krema. Man schmoll.gif . Jei sausa oda tai neblogas raudonas (accolade) kremas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri nors žinot ar papuošalų rinkinio Rita (2 katalogas, 48 psl) karoliukai yra balti ar gelsvi?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2010 01 14, 18:12)
Jei sausa oda tai neblogas raudonas (accolade) kremas ax.gif

bet jis nuo 40 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2010 01 14, 14:36)
Sveiki merginos! Gal kokia konsultante is Vilniaus, geriau butu gyvenanti Karaliniskiu ar Lazdynu mikrorajone , gales priglaust kelias mano prekytes is 1 kampanijos? 4u.gif

Parašiau.

Pradėjau naudoti ANEW prausiklį, turiu pagirti labai smagus smile.gif

Dar giriu Valentino dienos blizgius victory.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 01 15, 00:04)
bet jis nuo 40 metų  mirksiukas.gif

O as skaiciau, kad jei sausa oda, tai galima ji naudoji nuo 30m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 01 13, 18:56)
Sveikos, merginos,
gal kuri turite uzsilikusi LBD? nesvarbu, ar rinkinukas, ar vienas buteliukas... reikia penktadieniui, jau niekaip nespesiu uzsisakyti....

Jau turiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2010 01 14, 22:38)
Sveikos,

gal kuri nors žinot ar papuošalų rinkinio Rita (2 katalogas, 48 psl) karoliukai yra balti ar gelsvi?
4u.gif

Turiu ta 3-ju daliu apyranke, tai karoliukai gelsvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 15, 15:06)
Turiu ta 3-ju daliu apyranke, tai karoliukai gelsvi smile.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri naudojot bespalvi koreguojanti makiazo pagrinda spf 20,kaip jis?ar tiktu riebiai odai? smile.gif taip pat gal kuri zinot koks tas atspalvi suteikiantis drekinamasisi veido kremas,cia is 2 c 67 psl.?taip pat noreciau pasitikslint is 2c ten kur viena duso zele 11.90 o kita preke 2,90 ar cia tik is to pacio psl galima rinktis ar galima ir is kitu puslapiu,ir ar butinai turi but 2 duso zele sakykim,ar gali but viena duso zele kt veido prausiklis? smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2010 01 15, 20:27)
sveikos gal kuri naudojot bespalvi koreguojanti makiazo pagrinda spf 20,kaip jis?ar tiktu riebiai odai? smile.gif taip pat gal kuri zinot koks tas atspalvi suteikiantis drekinamasisi veido kremas,cia is 2 c 67 psl.?taip pat noreciau pasitikslint is 2c ten kur viena duso zele 11.90 o kita preke 2,90 ar cia tik is to pacio psl galima rinktis ar galima ir is kitu puslapiu,ir ar butinai turi but 2 duso zele sakykim,ar gali but viena duso zele kt veido prausiklis? smile.gif  smile.gif

Bespalvis koreguojantis makiažo pagrindas labai tinka riebiai odai, nes nuima visą tą blizgesį, oda švelnutė pasidaro.
O ką norit sužinoti apie tą atspalį suteikiantį kremą? Man jis patinka, veidas gyvesnis pasidaro, o kai aš nenaudoju makiažo pagrindo, tai man visai gerai.
O dėl tos akcijos, galima rinktis bet kurias dvi prekes iš tų puslapių, kuriuose ta akcija nurodyta. Ką tik norit.
Atsakyti
aciu uz greita atsakyma smile.gif o apie ta atspalvi suteikianti krema taip pat butu idomu suzinot ar tinka riebiai odai,ir ar nepalieka labai jau rusva spalva?
Atsakyti