Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(lolichka @ 2010 01 12, 18:42)
doh.gif gal kuri buvot uzsisake staigmenu maiseli ir zinote ka mazdaug i ji ideda, kazkaip smalsumo vedina uzsakiau ir db galvoju, ar ten jau ne visiskas senienas sukraus

man dvi kompanijas iš eilės dėjo tas pačias priemones doh.gif nėra visiškai prastos priemonės bet ir kažko ypatingo tikrai negausit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2010 01 12, 23:35)
merginos, gal kuri naudojote krema-zele biustui(2c 77psl)? koks poveikis ir po kiek laiko pasimato pokyciai? blush2.gif

vien tik šioms premonėms didelių vilčių nereikia teikti mirksiukas.gif nei viena preimonė nebus veiksminga jei kitokiais būdais nesieksi geresnių rezultatų smile.gif anticeliulitinės priemonės, biusto stangrinimo priemonės + sportas=norimas rezultatas smile.gif iš mano klijenčių sportuojančių naudojusių šias priemones liko patenkintos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 13 sausio 2010 - 08:25
QUOTE(Tučka @ 2010 01 13, 08:47)
O kazin, kaip tas maskuoklis paakiams skystas? Ar geras?  g.gif

Tučką tu ką čia pricitavai tongue.gif

O skystas maskuoklis geras didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 01 13, 10:24)
man dvi kompanijas iš eilės dėjo tas pačias priemones  doh.gif nėra visiškai prastos priemonės bet ir kažko ypatingo tikrai negausit  smile.gif
Papildyta:

vien tik  šioms premonėms didelių vilčių nereikia teikti  mirksiukas.gif nei viena preimonė nebus veiksminga jei kitokiais būdais nesieksi geresnių rezultatų  smile.gif anticeliulitinės priemonės, biusto stangrinimo priemonės + sportas=norimas rezultatas  smile.gif iš mano klijenčių sportuojančių naudojusių šias priemones liko patenkintos  smile.gif

ir kas ten buvo ax.gif ? gal kazka pamineti galit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2010 01 13, 12:07)
ir kas ten buvo ax.gif ? gal kazka pamineti galit? smile.gif

gavau krema paprasta tokį, skarelę tokią ploną,veido švetiklį ir berods vazelinas lūpoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 01 13, 10:32)
Tučką tu ką čia pricitavai  tongue.gif
O skystas maskuoklis geras  didis.gif

Jauciu is kitos temos busiu atkelus citavima lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, kaip serumas nuo raukšlių iš psl. 20 už 24,90 Lt? Mano oda normali/sausi. Ar netraukia, oda nešerpetos? Kaip jį naudoti? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 01 13, 14:20)
gavau  krema paprasta tokį, skarelę tokią ploną,veido švetiklį ir berods vazelinas lūpoms  smile.gif

aciu uz atsakyma smile.gif hmmm.. jeigu ta pati gausiu tai nebusiu labai jau patenkinta, bet ka padarysi smile.gif dovanelem klientem bus smile.gif
Atsakyti
sveikos,o cia tas staigmenu maiselis kiek kainuoja? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2010 01 13, 17:43)
sveikos,o cia tas staigmenu maiselis kiek kainuoja? wink.gif

mazas maiselis,kuris ieina i suma nuolaida gauti 15.9
didelis staigmenu maiselis,kuris neieina i suma nuolaidai gauti 29.9
jie yra jusu konsultanto psl yra irsuj maza skiltis ispardavimas ir pacioj apacioj abu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz info smile.gif paskubejau paklaust po to pati radau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
gal kuri turite uzsilikusi LBD? nesvarbu, ar rinkinukas, ar vienas buteliukas... reikia penktadieniui, jau niekaip nespesiu uzsisakyti....
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2010 01 13, 13:53)
Labas, kaip serumas nuo raukšlių iš psl. 20 už 24,90 Lt? Mano oda normali/sausi. Ar netraukia, oda nešerpetos? Kaip jį naudoti? Ačiū.

tai nieks nežinot Solutions plus Ageless result? g.gif
Atsakyti