Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Sim@ @ 2010 01 11, 11:21)
sweikos, kaip jums ta naujiena, kad HELLO TOMORROW bus tik internete? g.gif

Butu geriau popierinis variantas, nes ten budavo vertingos informacijos apie gaminius, kuria budavo patogu "kolekcionuoti", o dabar bandziau issaugoti kompe vien info apie gaminius ir neiseina, arba visas HT, arba nieko... Vien del to gaila...o siaip, maziau "makulaturos" namuose bus... biggrin.gif
Atsakyti
Mergytės, kiek 2 c kainuos bespalvis makiažo pagrindas? ax.gif
Atsakyti
sveika jei tu apie cia apie bespalvi koreguojanti makiazo pagrinda tai jis kainuos 21,90
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 01 11, 13:18)
Tai vis tiek gausi juk uz juos esi sumokejus.

kol prekes nebuna dezej,uz ja mes ir nebunam sumokeje,ji buna saskaitoj isskirta kaip nesanti sandely ir mokes ji uz ja tik tada ,kaip gaus tuos laikrodzius
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2010 01 11, 13:53)
sveika jei tu apie cia apie bespalvi koreguojanti makiazo pagrinda tai  jis kainuos 21,90

Oi, ačiū, tada visai neverta jo dabar užsakinėti.
Atsakyti
Ai norejau pasidalinti nuomone apie naujus gaminius tie produktai veidui is clearskin professional galvojau parduosiu bet nugalejo smalsumas isbandyti, tai likau lb patenkinta kad pasidaviau tam norui lotuliukas.gif prausiklis labai fainai vesina veida iskart toks atsigaves buna thumbup.gif

Kas liecia kvepaliukus
"U BY UNGARO FEVER" - labai sunkus ir bent jau man galva skauda nuo ju doh.gif
"ETERNAL MAGIC" - o sitie svelnus i gaviaja puse thumbup.gif
Ne taip smarkiai apibudinau nes kvepalu nemoku nupasakoti normaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 01 11, 11:23)
man tai gryna nesamonė,nebeišstena jau popieriaus lapo  doh.gif

QUOTE(Raseliuke @ 2010 01 11, 11:42)
man irgi labai nepatinka  schmoll.gif

na taip. nesamone. anadien bandziau atsiverst, tai tokiam mazam formate padarytas, kad issididinus turi stumdyt pele is vieno galo i kt., kad pamatyt, kas per demo gaminiai doh.gif NEmanau, kad avon pasiteisins sitas ne popierinis variantas blink.gif

QUOTE(dziulytee @ 2010 01 11, 11:48)
gausiu tuos laikrodzius ar jau nebe?  g.gif

gausi 4u.gif

Atsakyti
sveikos, gal kuri Vilniuje darysit neuzilgo 1c uzsakyma ir galit priglaust kelias mano prekytes?
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2010 01 11, 20:40)
sveikos, gal kuri Vilniuje darysit neuzilgo 1c uzsakyma ir galit priglaust kelias mano prekytes?

Parašiau

Dėl lankstinuko internete- tai net nesulaukiau kol pasikraus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 01 11, 22:24)
Dėl lankstinuko internete- tai net nesulaukiau kol pasikraus doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 01 11, 22:24)
Parašiau
Dėl lankstinuko internete- tai net nesulaukiau kol pasikraus  doh.gif

bet svarbiausia kaip anakart paskambinau pasiteiraut del viso sito reikalo man klientu informacijoj psake,kad cia dauguma taip pageidavo,to internetinio doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 01 12, 00:17)
bet svarbiausia kaip anakart paskambinau pasiteiraut del viso sito reikalo man klientu informacijoj psake,kad cia dauguma taip pageidavo,to internetinio  doh.gif  schmoll.gif

Nu nu
o mūsų va čia anieks neklausė tongue.gif mes tai prieš brunette.gif
Atsakyti