sveikos,
gal sakau jau bus bandziusiu naujaji raudonoj pakuotej priemone akiu sriciai? labai domina...
ir dar : kazi kuri makiazo pagrinda riebokai odai pavasariui (!) rinktis ar ta bespalvi koreguojanti makiazo pagrinda (bet jis kazkaip idomiai suteikia spindesio ir matina?) ar itin patvaru makiazo pagrinda? (sita vis mastydavau isbandyt )
Kurie lupu dazai geresni : su mineralais ar patvarus atsinaujinantys
Kazi kaip ta kempinele ant medinio kotelio patogi kazi
QUOTE(bonza @ 2010 01 10, 19:06)
ir dar : kazi kuri makiazo pagrinda riebokai odai pavasariui (!) rinktis ar ta bespalvi koreguojanti makiazo pagrinda (bet jis kazkaip idomiai suteikia spindesio ir matina?) ar itin patvaru makiazo pagrinda? (sita vis mastydavau isbandyt )
Bespalvis makiažo pagrindas tikrai padar veidą matinį, bet spalvos nesuteikia, na ir spindėjimo nematau. Bet riebiai odai labai gerai.
Itin patvarus makiažo pagrindas labai sausas (sausina odą), manau, kad nebent labai labai riebiai odai tiktų.
QUOTE(ezra @ 2010 01 10, 19:10)
Bespalvis makiažo pagrindas tikrai padar veidą matinį, bet spalvos nesuteikia, na ir spindėjimo nematau. Bet riebiai odai labai gerai.
Itin patvarus makiažo pagrindas labai sausas (sausina odą), manau, kad nebent labai labai riebiai odai tiktų.
o jis nuo riebios odos nenuplaukia? nu labai idomus produktas
QUOTE(bonza @ 2010 01 10, 19:33)
o jis nuo riebios odos nenuplaukia? nu labai idomus produktas
Tikrai ne. jis taip sausai tepasi. paskui man pirštai tokie sausi pasidaro.
Laba diena
gal atsirastu konsultante is Vilniaus galinti patarti gerus seselius. aciu
gal atsirastu konsultante is Vilniaus galinti patarti gerus seselius. aciu
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 01 10, 21:57)
Reikalinga Avon konsultante Klaipedoje...
Butu gerai Naujakiemio gatves rajone, galinti pristatyti prekes i darba! :4u
Butu gerai Naujakiemio gatves rajone, galinti pristatyti prekes i darba! :4u
Parašiau į AŽ.
sweikos, kaip jums ta naujiena, kad HELLO TOMORROW bus tik internete?
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 11, 10:21)
sweikos, kaip jums ta naujiena, kad HELLO TOMORROW bus tik internete?
man tai gryna nesamonė,nebeišstena jau popieriaus lapo
QUOTE(rutulyte @ 2010 01 11, 10:23)
man tai gryna nesamonė,nebeišstena jau popieriaus lapo
man irgi labai nepatinka
sveikos merginos norejau jusu paklausti,kai buvo akcija del tu laikrodziu,dariau uzsakyma bet ju negavau ir buvo pranesta kad laikrodziai bus sausio4d,tai dabar pagal viska jei daryciau uzsakyma is 1 kampanijos,tai jau gauciau tuos laikrodzius,bet jei as uzsakymo is 1kampanijos nedarysiu,ar su 2 kampanijos uzsakymu gausiu tuos laikrodzius ar jau nebe?
Tai vis tiek gausi juk uz juos esi sumokejus.