Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

sveikos,
gal sakau jau bus bandziusiu naujaji raudonoj pakuotej priemone akiu sriciai? labai domina... ax.gif
ir dar : kazi kuri makiazo pagrinda riebokai odai pavasariui (!) rinktis ar ta bespalvi koreguojanti makiazo pagrinda (bet jis kazkaip idomiai suteikia spindesio ir matina?) ar itin patvaru makiazo pagrinda? (sita vis mastydavau isbandyt blush2.gif )
Kurie lupu dazai geresni : su mineralais ar patvarus atsinaujinantys ax.gif

Kazi kaip ta kempinele ant medinio kotelio bigsmile.gif patogi kazi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 10, 19:06)
ir dar : kazi kuri makiazo pagrinda riebokai odai pavasariui (!) rinktis ar ta bespalvi koreguojanti makiazo pagrinda (bet jis kazkaip idomiai suteikia spindesio ir matina?) ar itin patvaru makiazo pagrinda? (sita vis mastydavau isbandyt  blush2.gif )

Bespalvis makiažo pagrindas tikrai padar veidą matinį, bet spalvos nesuteikia, na ir spindėjimo nematau. Bet riebiai odai labai gerai.
Itin patvarus makiažo pagrindas labai sausas (sausina odą), manau, kad nebent labai labai riebiai odai tiktų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 10, 19:10)
Bespalvis makiažo pagrindas tikrai padar veidą matinį, bet spalvos nesuteikia, na ir spindėjimo nematau. Bet riebiai odai labai gerai.
Itin patvarus makiažo pagrindas labai sausas (sausina odą), manau, kad nebent labai labai riebiai odai tiktų.

o jis nuo riebios odos nenuplaukia? g.gif nu labai idomus produktas g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 10, 19:33)
o jis nuo riebios odos nenuplaukia? g.gif nu labai idomus produktas  g.gif  bigsmile.gif

Tikrai ne. jis taip sausai tepasi. paskui man pirštai tokie sausi pasidaro.
Atsakyti
Reikalinga Avon konsultante Klaipedoje... ax.gif
Butu gerai Naujakiemio gatves rajone, galinti pristatyti prekes i darba! :4u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Jacinta~: 10 sausio 2010 - 22:01
Laba diena
gal atsirastu konsultante is Vilniaus galinti patarti gerus seselius. aciu
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 01 10, 21:57)
Reikalinga Avon konsultante Klaipedoje... ax.gif
Butu gerai Naujakiemio gatves rajone, galinti pristatyti prekes i darba! :4u

Parašiau į AŽ.
Atsakyti
sweikos, kaip jums ta naujiena, kad HELLO TOMORROW bus tik internete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 11, 10:21)
sweikos, kaip jums ta naujiena, kad HELLO TOMORROW bus tik internete? g.gif

man tai gryna nesamonė,nebeišstena jau popieriaus lapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 01 11, 10:23)
man tai gryna nesamonė,nebeišstena jau popieriaus lapo  doh.gif

man irgi labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif norejau jusu paklausti,kai buvo akcija del tu laikrodziu,dariau uzsakyma bet ju negavau ir buvo pranesta kad laikrodziai bus sausio4d,tai dabar pagal viska jei daryciau uzsakyma is 1 kampanijos,tai jau gauciau tuos laikrodzius,bet jei as uzsakymo is 1kampanijos nedarysiu,ar su 2 kampanijos uzsakymu gausiu tuos laikrodzius ar jau nebe? g.gif
Atsakyti
Tai vis tiek gausi juk uz juos esi sumokejus.
Atsakyti