Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Mili04 @ 2010 01 07, 21:59)
kaip jum pasakyti biggrin.gif  zinot yra toks gerimas sambuka? ir ten skonis kaip tokiu saldainiu is senu laiku ***** nepamenu pavadinimo bet jie tipo raminantys buvo lotuliukas.gif
O seip seksualumo man jie nesukelia lotuliukas.gif

Anyžiniai saldainiai. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif seima naudoja avon ranku ir kuno kremus jau eile metu smile.gif
biggrin.gif nors cia neseniai girdejau bajeri, kad avon kosmetika pudo oda.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 08, 00:37)
smile.gif seima naudoja avon ranku ir kuno kremus jau eile metu smile.gif
biggrin.gif  nors cia neseniai girdejau bajeri, kad avon kosmetika pudo oda.

nu tokio bajerio nesu dar girdejusi kaip gali kremas pudyti oda. manau cia konkurentu darbas taip kaip buvo laiskas siuntinejamas kad avon lupdaziuose yra kenksmingu medziagu
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 07, 19:16)
O CIA TAI MOTERIS NET NESUSIMASTO, kad el.kataloga ideda avon kampanija, naujai kampanijai prasidejus. Is kur gali turet kuri nors is musu el.kataloga?

as labai puikiai zinau kad i avon tinklapi ideda avon kompanija, bet buna kad ir anksciau moterys dalinasi elektroniniais katalogais nors tinklapyje jo nera nuskanuodavo katalogus, o ir seniau tinklapyje jo nebuvo visai bet as visada turedavau elektronini. kai rimtai uzsiimdavau platinimu tai net lenkiska kataloga elektroniniu pastu gaudavau, o tenai budavo net keliom kampanijom i prieki. taigi jei neturi gal geriau susilaikyk nuo tokiu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2010 01 06, 17:16)
Gal kuri bandete ANEW Rejuvenante serija jei teisingai parasiau, patare del issipletusiu poru, mano oda rieboka, bet paaugliu priemones netinka, ne tai kad beria, bet pastoviai poros juodos... g.gif susitariau su viena mergaite perleis man dermabrazini sveitikli, dar galvoju sita serija isbandyt... g.gif

As esu bandziusi meginuka. Poras sutraukia, bet man nuo to kremo akis griauze ir sausokas jis (mano oda sausa). Pabandyk pradzioje meginuka mirksiukas.gif

QUOTE(alkoholicka @ 2010 01 08, 08:54)

as labai puikiai zinau kad i avon tinklapi ideda avon kompanija, bet buna kad ir anksciau moterys dalinasi elektroniniais katalogais nors tinklapyje jo nera nuskanuodavo katalogus, o ir seniau tinklapyje jo nebuvo visai bet as visada turedavau elektronini. kai rimtai uzsiimdavau platinimu tai net lenkiska kataloga elektroniniu pastu gaudavau, o tenai budavo net keliom kampanijom i prieki. taigi jei neturi gal geriau susilaikyk nuo tokiu komentaru.

Tai gal tiks rusiski katalogai, jie panasus i musu ax.gif ?
http://www.avon-foru...d1522facf4c0518
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2010 01 08, 07:54)
nu tokio bajerio nesu dar girdejusi kaip gali kremas pudyti oda.

kai rimtai uzsiimdavau platinimu tai net lenkiska kataloga elektroniniu pastu gaudavau, o tenai budavo net keliom kampanijom i prieki.

nu gal ir gali jei prisitepa toooooookį sluoksnį kad oda net neprakvėpuoja biggrin.gif
o šiaip tai manau eilinis blefas smile.gif

truputį atgal paversk šioj temoj buvo įdėta nuoroda dėl demo, tai ten yra katalogai rusiški kelias kampanijas į priekį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 08, 00:37)
biggrin.gif  nors cia neseniai girdejau bajeri, kad avon kosmetika pudo oda.

tai tavo seima jau su nupuvusiom rankom ? g.gif

QUOTE(Guosta @ 2010 01 08, 10:12)

dekuij uz nuoroda. pasirodo, kad 4c bus vel rankines Heidi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 08, 15:24)

Taigi pasakė, kad čia "bajeris", o ne kad ji taip mano ar tuo labiau yra tai patyrusi...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 08, 14:24)

Ne nu cia geras biggrin.gif biggrin.gif Tavo komentarai tai geriau patylesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 07, 22:57)
Anyžiniai saldainiai. biggrin.gif

Vo vo tie lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausimuka,jei man 17c buvo nuolaida suteikta 25%,tai ir si uzsakyma 1c turejo but tiek pat ar taip?Nesvarbu kad is uzsakymo isejo tk 20%,ar svarbu?
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2010 01 08, 18:34)
Merginos turiu klausimuka,jei man 17c buvo nuolaida suteikta 25%,tai ir si uzsakyma 1c turejo but tiek pat ar taip?Nesvarbu kad is uzsakymo isejo tk 20%,ar svarbu?

kiekvienam naujam uzsakymui bus taikoma nauja nuolaida pagal uzsakymo suma mirksiukas.gif tai tau dabar kaip supratau is pasakymo bus 20%
Papildyta:
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 01 08, 18:40)
kiekvienam naujam uzsakymui bus taikoma nauja nuolaida pagal uzsakymo suma  mirksiukas.gif tai tau dabar kaip supratau is pasakymo bus 20%

gal ir susiklaidinai todel,kad butent 17c kataloge buvo visiems antriems ir tt uzsakymams taikoma tokia pati nuolaida kokia buvo pirmojo uzsakymo 4u.gif bet ten buvo tik akcija to butent sventinio katalogo ir dabar jau viskas grizo i senas vezes mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kaip ten su tuo lankstinuku, kur būdavo DEMO ir kitos naujienos? Jei anksčiau gaudavome su pirmu užsakymu, tai dabar viską sužinosime tik prasidėjus naujai kampanijai? Nes jis bus tik kompiuteryje? O jei darai užsakymą su pirma galimybe, jo dar nematysi? wink.gif
Atsakyti