Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Mili04 @ 2010 01 07, 12:12)
Sita rankine 64,90lt

o, tai pigiau, ačiū. o ji ne iš išpardavimo bus? (Čia dar apie Yoko)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgNeliuke: 07 sausio 2010 - 13:54
QUOTE(delfiuka @ 2010 01 07, 13:53)

dekuij uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turit naujesni zurnaliuka nei yra avon tinklapyje? gal galetumete paziureti ar nera kitam zurnale nuolaida kvepalams today? dabar jie kainuoja 96 lt. o gal galetumete atsiusti elektronini kataloga jei turite i auksineraide@gmail.com
aciu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas uostėt tuos Aromadisiac iš Demo?
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2010 01 07, 17:14)
o gal galetumete atsiusti elektronini kataloga jei turite i auksineraide@gmail.com
aciu blush2.gif

O CIA TAI MOTERIS NET NESUSIMASTO, kad el.kataloga ideda avon kampanija, naujai kampanijai prasidejus. Is kur gali turet kuri nors is musu el.kataloga? g.gif

QUOTE(delfiuka @ 2010 01 07, 18:59)

ryt busiu biure. pauostysiu.
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2010 01 07, 13:53)
o, tai pigiau, ačiū. o ji ne iš išpardavimo bus? (Čia dar apie Yoko)

Na ten toks ispardavimas kaip sioj kompanijoj paskutiniuose lapuose

QUOTE(delfiuka @ 2010 01 07, 17:59)

Ziurint kokie vyriskus MB turi tai sip skanus bet moteriski man skanesni nors sunkus jie tokie tikrai ne is gaiviuju.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 07, 18:16)
ryt busiu biure. pauostysiu.

lauksim atsiliepimų 4u.gif

QUOTE(Mili04 @ 2010 01 07, 19:10)
moteriski man skanesni nors sunkus jie tokie tikrai ne is gaiviuju.

gal panašūs į kažkuriuos, kas per kvapas įdomu g.gif
Atsakyti
Ar jums veikia tinklapis? Niekaip nebegaliu prisijungti ir užbaigti užsakymo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 01 07, 20:55)
lauksim atsiliepimų  4u.gif
gal panašūs į kažkuriuos, kas per kvapas įdomu  g.gif

Aha, keistas, savotiškas, ir i salduma, ir cinamona kai kuriom
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 01 07, 21:10)
Ziurint kokie vyriskus MB turi tai sip skanus bet moteriski man skanesni nors sunkus jie tokie tikrai ne is gaiviuju.

Šiaip abu domina, ar tikrai "seksualūs" biggrin.gif Manau, savaime suprantama, kad tokie kvepalai ir bus sunkūs, tik koks tas sunkumas? Saldus, rytietiškas,...?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 01 07, 21:30)
Šiaip abu domina, ar tikrai "seksualūs"  biggrin.gif Manau, savaime suprantama, kad tokie kvepalai ir bus sunkūs, tik koks tas sunkumas? Saldus, rytietiškas,...?

kaip jum pasakyti biggrin.gif zinot yra toks gerimas sambuka? ir ten skonis kaip tokiu saldainiu is senu laiku ***** nepamenu pavadinimo bet jie tipo raminantys buvo lotuliukas.gif
O seip seksualumo man jie nesukelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 01 07, 23:59)
kaip jum pasakyti biggrin.gif  zinot yra toks gerimas sambuka? ir ten skonis kaip tokiu saldainiu is senu laiku ***** nepamenu pavadinimo bet jie tipo raminantys buvo lotuliukas.gif
O seip seksualumo man jie nesukelia lotuliukas.gif

Nelabai tokį žinau blush2.gif O raminantys tai gal su kokiu valerijonu biggrin.gif Mėtiniai gal kokie? Nelabai įsivaizduoju saldainių, retai kada vaikystėj gaudavau ax.gif
Atsakyti