Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

Oi, siandien truputi "susvaigau" (kalbos vis sukasi apie lupu dazus biggrin.gif ), tai stai mano "prezentacija" lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image (real truputi sviesesne)
user posted image
Dar reikia pastebeti, kad mano lupos siek tiek paserpetojusios, tai nelabai graziai gavosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(darnemamyte:) @ 2009 12 02, 14:25)
man baltas lupas is avono padaro toks lupu balzamas,tos linijos vaniles kvapo,kazkada dar buvau ji is neto uzsisakius,na nerealus jis  wub.gif
ir kaina biggrin.gif o siaip si inija atsirado ir vel,bet to balzamo nera sad.gif anakart biure meginau ta toki balzama medaus kvapo is 16 katalogo 163 psl tai pasirode,kad irgi toks pat efektas,tik sio man kvapas nelabai,jei kada buni grozio centre paziurek ji
bet tas vanilinis tai ledas,tikrai nenusiviltum  wub.gif

huh.gif nu net nesitikejau, kad balzamas sitaip gali biggrin.gif bet tas medaus kvapas man taip pat schmoll.gif
is kur gauti vanilinio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 16:47)
Oi, siandien truputi "susvaigau" (kalbos vis sukasi apie lupu dazus biggrin.gif ), tai stai mano "prezentacija" lotuliukas.gif
user posted image

Saunuole kokia thumbup.gif Sita spalvyte labai graziai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 02 gruodžio 2009 - 15:01
Matėt Didinami kredito limitai Kalėdiniu laikotarpiu.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 12 02, 14:44)
cia gal reikia i konsultanciu puslapi,bet ar visos gavot prekytes 114 zonos.Nes as dar negavau  g.gif

kodel dar negavai?
skambink i Vilniu!!!!

QUOTE(Kitty__ @ 2009 12 02, 16:41)

nematem. kur parasyta?
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2009 12 02, 16:41)

Matem... smile.gif tik nelabai aktualu...nesurenku as tiek doh.gif
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 02, 16:01)
Saunuole kokia  thumbup.gif  Sita spalvyte labai graziai atrodo  bigsmile.gif

Man tp tie patinka, nors cia kaip ir be spalvos gaunasi... Taciau jau tas tepliojimasis is dezutes, sepetuku....... doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 10:51)
Papriestarausiu... Juk BLIZGESYS tai nebutinai su blizguciais... smile.gif man asmeniskai blizgesiai daug naturaliau atrodo, nei lupu dazai ax.gif nes dazniausiai jie nera tokie ryskus... Va, pvz turiu ta saldanti, iced latte, labai naturali spalvyte, ant lupu beveik nesimato (nors norejau, kad matytusi biggrin.gif ), tik suteikia toki dregnu lupu efekta... o dregnos lupos man visai naturalu thumbup.gif tik va, tas saldantis efektas tikrai erzina, ypac ziema, i kiema iseiti neimanoma biggrin.gif teks taip pat pasilaikyti iki vasaros...ir dar nusivalo greitai... unsure.gif

Norejau dar paklausti... Kas nors, parekomenduokite spalva, kuri butu kuno spalvos, t.y. noriu "baltu" lupu (su rusvu atspalviu)... Kiek isbandziau lupu dazu, blizgiu, visi jie yra permatomi ir islenda tikroji lupu spalva, o mano lupu tikra spalva yra gan raudona (viena karta anyta, norejusi man duoti isbandyti savo naujus lupu dazus, pries tai pasiule nusivalyti mano nedazytas lupas lotuliukas.gif ) pries dazydama lupas, daznai jas makiazo pagrindu patepu, kad paslepciau naturalia spalva ir vistiek negaunu norimo rezultato verysad.gif
Zodziu, nesvarbu man, lupu dazai, blizgesys, matinis ar su blizguciais, noriu "baltu" lupu!  cry.gif patarkit ka nors, plzzzzz.... Arba vel eisiu L'oreal'io pirkti verysad.gif

labai graziai ta "balta" spalva padaro patvarus atsinaujinantys putlumo suteikiantys lupu dazai spalva blonde ambition, bet dabar jos jau nera, dingo kazkaip netiketai.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ash;*: 02 gruodžio 2009 - 16:15
QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 09:51)
Zodziu, nesvarbu man, lupu dazai, blizgesys, matinis ar su blizguciais, noriu "baltu" lupu!  cry.gif patarkit ka nors, plzzzzz.... Arba vel eisiu L'oreal'io pirkti verysad.gif

Na, aš kaip tik turiu tokį lūpdažį, apie kurį tu svajoji. biggrin.gif Tai patvarūs atsinaujinantys lūpų dažai, spalva- sparkling Nude. Jie yra su tokiu žėručiu, bet būtent pasidažius lūpos ir atrodo kaip su šviesia krempudra pateptos. Blyškios. biggrin.gif Ir niekas nepersimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 02 gruodžio 2009 - 16:17
QUOTE(ash;* @ 2009 12 02, 17:14)
labai graziai ta "balta" spalva padaro patvarus atsinaujinantys putlumo suteikiantys lupu dazai spalva blonde ambition, bet dabar jos jau nera, dingo kazkaip netiketai.. unsure.gif

QUOTE(ezra @ 2009 12 02, 17:17)
Na, aš kaip tik turiu tokį lūpdažį, apie kurį tu svajoji. biggrin.gif Tai patvarūs atsinaujinantys lūpų dažai, spalva- sparkling Nude. Jie yra su tokiu žėručiu, bet būtent pasidažius lūpos ir atrodo kaip su šviesia krempudra pateptos. Blyškios. biggrin.gif Ir niekas nepersimato.

JETAU!!! ploja.gif
Kiek daug nauju pirkiniu planuose turesiu!!! ACIU! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 12 02, 18:17)

Čia kurie, nes tų patvarių atsinaujinančių dar krūva visokių rūšių yra? lotuliukas.gif
Atsakyti
demesio!!!
jau yra 17c el. katalogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2009 12 02, 17:14)

Nu va, katalge nera, bet gaminiu asortimente internete yra sie dazai smile.gif kadas: 03343 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 02, 16:25)
Čia kurie, nes tų patvarių atsinaujinančių dar krūva visokių rūšių yra?  lotuliukas.gif

Paprasti, be navarotų ( neputlinantys ar dar kokie0. Šaime kataloge jų nėra.
Atsakyti