Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 05, 20:42)
man asmeniskai tai Little Black Dress 4u.gif

Man taip pat ,LBD ir JF,patys patys is avon
Atsakyti
man asmeniskai irgi JF ir LWD, ir PD smile.gif
Atsakyti
1 kampanijos kataloge,7 psl.,yra Raminamasis makiažo pagrindas,kuri spalva šviesiausia: IVORY,ALMOND,WARMEST BEIGE,NUDE ar CREAM?
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 01 05, 21:00)
kiek kainuos 2 kat.atkuriamasis serumas,kur dabar 44psl. kokia  bus atkuriamojo naktinio kremo kaina ir paakiu kur dabar demo?Gal Demo bus ir dieninis kremas  g.gif

Atkuriamasis kainuos 85lt bet perkant jį tušas superfull kainuos 1lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 01 06, 00:06)
1 kampanijos kataloge,7 psl.,yra Raminamasis makiažo pagrindas,kuri spalva šviesiausia: IVORY,ALMOND,WARMEST BEIGE,NUDE ar CREAM?

Siaip pagal viska turetu buti ivory, nes kataloge ji pavaizduota kaip sviesiausia, bet as ja turiu tai jeigu esate labai labai sviesi tai gali netikti, na as sviesiaode esu, bet nera, kad labai labai sveisi tai man si spalva kaip tik smile.gif
Atsakyti
Sakykit gal zinot ar sitie veido kremai visai neverti demesio, ar kaip tik visai neblogi blush2.gif
http://www.avon.lt/P...e-brochure.html
is sito katalogo 141 psl. Intensyvaus poveikio veido kremas jis kainuoja tik 8,90 dabar..
ir is 125 psl. Bukit geros labai reikia nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 06 sausio 2010 - 01:25
QUOTE(Marija1 @ 2010 01 06, 02:16)
Sakykit gal zinot ar sitie veido kremai visai neverti demesio, ar kaip tik visai neblogi  blush2.gif
http://www.avon.lt/P...e-brochure.html
is sito katalogo 141 psl.  Intensyvaus poveikio veido kremas jis kainuoja tik 8,90 dabar..
ir is 125 psl. Bukit geros labai reikia nuomones  4u.gif

mano veido odai šie kremai netiko, esu girdėjus ir daugiau pasisakymų, kad netinka, tai čia manau individualiai kiekvienai, aš jau atitaikiau savo odai, geriau jau brangesnius truputį, bet patikrintus, o čia jau turi mėgint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 01 05, 17:15)
Aciu laba 4u.gif
O dar toki klausimeli turiu (sorry uz offtopicus doh.gif ) Man uzsakymo suma rodo 270lt, bet realiai, paskaiciavus su nuolaidomis (pvz perkant plauku prieziuros gamini, sepeciai uz puse kainos ir pan), ta suma gaunasi mazesne, tad nuolaida duoda nuo kurios sumos? nuo realios, kuri gaunama pritaikius nuolaidas, ar nuo galimos, be nuolaidu?
Kad aiskesnis klausimas butu, uzduosiu ji taip: pvz, nepritaikius katalogo nuolaidu, uzsakymo suma, katalogo kainomis- 130lt, bet pritaikius katalogo nuolaidas,gaunasi kokie 100lt... Tai vat, ar as gauciau konsultanto nuolaida nuo tos 100lt sumos, ar reikia, kad jau su visomis katalogo nuolaidomis ta suma butu 130lt,konsultanto nuolaidai gauti?

nuo mazesnes nei 130lt sumos,isiso nebutu nuolaidos ir dar 15lt atvezimas nesvarbu i namus ar biura,todel labai svarbu neapsirikti
o nuolaida taikoma ne nuo tos preliuminarios sumos,kur raso kaip darom uzsakyma,niekada i ja neziurekit,nes ten pavaro be nuolaidu kompas neatrenka akciju,o kaip israso saksaita suma iskart pamazeja,todel buna nemazai klaidu,as iskart savo mergaites butent sito ismokau,bet asku vistiek buna pasitaiko apmaudziu klaidu verysad.gif
o atsakant i jusu klausima,viska skaiciuokit katalogo kainom ka matot,nuo tokios sumos ir bus taikoma ta priklausanti nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu toki prasyma, pati esu avon konsultante, sia kampanija nesurinksiu minimalios sumos, gal kuri konsultante galetu man uzsakyta keleta prekiu, esu is Vilniaus, geriau butu fabijoniskiu, baltupiu ar jaruzales raj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2010 01 06, 12:40)
Sveikos, turiu toki prasyma, pati esu avon konsultante, sia kampanija nesurinksiu minimalios sumos, gal kuri konsultante galetu man uzsakyta keleta prekiu, esu is Vilniaus, geriau butu fabijoniskiu, baltupiu ar jaruzales raj.  smile.gif

Parašiau.

Kremas už 8,90 tikrai fainas, aš ir vaikui ir sau patepu, jei oda stipriai nusausėja, nuo šilldytuvo darbe, tai šis kremas man tikras išsigelbėjimas.
Atsakyti
sveikos,gal zinote ar yra teme avon isparduotuve?

ir gal is jusu kuri netycia turi ir nepatiko sis pirkinukas ir noretu parduoti pigiau ?
"HELEN" rinkinuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 06 sausio 2010 - 14:31
QUOTE(justyte** @ 2010 01 06, 16:29)
sveikos,gal zinote ar yra teme avon isparduotuve?

ir gal is jusu kuri netycia turi ir nepatiko sis pirkinukas ir noretu parduoti pigiau ?
"HELEN" rinkinuka.

Avon isparduotuve
Atsakyti