Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 04, 01:42)
kuris avono tusas, padarytu storas blakstienas , kad pasidazius kuo ryskesnes butu/?

Supershock, tik daugiau reikės jo tept, nes storas padaro, bet gana natūraliai atrodo ax.gif

QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 04, 17:48)
o kanors is krempudru? smile.gif

Jeigu oda normali arba sausa tai raminamasis makiažo pagrindas turėtų tikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 04, 19:16)
Supershock, tik daugiau reikės jo tept, nes storas padaro, bet gana natūraliai atrodo  ax.gif
Jeigu oda normali arba sausa tai raminamasis makiažo pagrindas turėtų tikt  mirksiukas.gif

mano oda riebi, bet jis man ir kuo puikiausiai tinka, aišku blizgesys po kelių valandų prasimuša, bet tam dar naudoju kompaktinę pudrą rolleyes.gif

o gal man su riebia oda reiktų birią pudrą pabandyt g.gif bet kad niekad nenaudojus tai nežinau nei kas nei kaip blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 01 04, 19:44)
mano oda riebi, bet jis man ir kuo puikiausiai tinka, aišku blizgesys po kelių valandų prasimuša, bet tam dar naudoju kompaktinę pudrą  rolleyes.gif

o gal man su riebia oda reiktų birią pudrą pabandyt g.gif  bet kad niekad nenaudojus tai nežinau nei kas nei kaip  blush2.gif  doh.gif

nebijok, ta mineralinė nekemša, dėl to ir mineralinė biri, kad nekimštų ax.gif
riebiai odai pats tas mirksiukas.gif
mano mišri į riebumą tai nenaudoju kreminių pudrų, o tą bespalvį makiažo pagrindą, man jis patinka, matiškumą suteikia, ant jo galiu paprastą pudrą dėt, lygiau pasidengia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 01 04, 19:44)

o gal man su riebia oda reiktų birią pudrą pabandyt g.gif  bet kad niekad nenaudojus tai nežinau nei kas nei kaip  blush2.gif  doh.gif

Man asmeniskai birios pudros daug labiau patinka, nei kompaktines ax.gif lygiau ir graziau pasidengia ir blizgesiuka greitai ir gerai nuima, ir veida maziau apkrauna... As tai uz birias pasisakau 4u.gif Avon birios pudros nesu naudojusi, bet manau, jos visos panasios...
Atsakyti
o kazin, lupu zvilgiklis is 29psl Frosty shimmer tikrai bus toks baltas, kaip parodyta, ar eilini karta- nelabai? biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, bet gal kuri esate bandziusi intencyvu krema nuo nuospaudu? Jis vertas demesio? Aciu uz atsakymus ir nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 01 05, 11:31)
o kazin, lupu zvilgiklis is 29psl Frosty shimmer tikrai bus toks baltas, kaip parodyta, ar eilini karta- nelabai? biggrin.gif

priklauso nuo lūpų raudonumo, jeigu labai raudonos tai nesimatys baltumo, o jeigu pabalusios tai normaliai matysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 05, 10:57)
nebijok, ta mineralinė nekemša, dėl to ir mineralinė biri, kad nekimštų  ax.gif
riebiai odai pats tas  mirksiukas.gif
mano mišri į riebumą tai nenaudoju kreminių pudrų, o tą bespalvį makiažo pagrindą, man jis patinka, matiškumą suteikia, ant jo galiu paprastą pudrą dėt, lygiau pasidengia  ax.gif

QUOTE(Enary @ 2010 01 05, 10:59)
Man asmeniskai birios pudros daug labiau patinka, nei kompaktines ax.gif lygiau ir graziau pasidengia ir blizgesiuka greitai ir gerai nuima, ir veida maziau apkrauna... As tai uz birias pasisakau 4u.gif Avon birios pudros nesu naudojusi, bet manau, jos visos panasios...

reiks tada ir man pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti... Ten kur yra vyrisku gaminiu pasiulymas is HT (3 UZ 28), ZIURIU, KAD NE VIENO GAMINIO NEBERA, VISI RAUDONAI DEGA...Tai kaip dabar bus? Ar atsiras jie dar? Ir ar skaiciuosis i bendra suma nuolaidai gauti, nors ir nera ju? Ar del nuolaidos man dabar kazka kita sakytis, nes butent apie 30lt truksta, ar visgi galiu palikti siuos gaminius ir priskaiciuos man prie uzsakymo sumos? galvojau vyrams dziaugsmo paimsiu...ir se tau, kad nori verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 01 05, 12:43)
Norejau paklausti... Ten kur yra vyrisku gaminiu pasiulymas is HT (3 UZ 28), ZIURIU, KAD NE VIENO GAMINIO NEBERA, VISI RAUDONAI DEGA...Tai kaip dabar bus? Ar atsiras jie dar? Ir ar skaiciuosis i bendra suma nuolaidai gauti, nors ir nera ju? Ar del nuolaidos man dabar kazka kita sakytis, nes butent apie 30lt truksta, ar visgi galiu palikti siuos gaminius ir priskaiciuos man prie uzsakymo sumos? galvojau vyrams dziaugsmo paimsiu...ir se tau, kad nori verysad.gif

jeigu dega raudonai ir jų nebus, į užsakymo sumą nebus įtraukti schmoll.gif Geriau nerizikuok dėl nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 01 05, 14:09)
jeigu dega raudonai ir jų nebus, į užsakymo sumą nebus įtraukti  schmoll.gif Geriau nerizikuok dėl nuolaidos  smile.gif

Mhm...aisku, aciu 4u.gif
verysad.gif
Atsakyti
Gavau šiandien prekes ir man neidejo hello tomorrow lankstinuko doh.gif Gal kuri jau padarete is pirmo ir turite 2c ta laknstinuka, gal galetumete parasyti kokie yra demo? ir kokios yra skatinimo tos programos g.gif
Atsakyti