Norėjau paklausti kiek jum išsilaiko nagų lakas nailwear pro? ir gal kuri jau bandė naują atspalvi Vanilla shake? pastebejau kad atspalviai nelabai sutampa su parodytais kataloge.
QUOTE(aaauksiukas @ 2010 01 03, 20:00)
jo si kauke ir mano plaukams ziauriai tiko
QUOTE(Elegant @ 2010 01 03, 22:17)
Norėjau paklausti kiek jum išsilaiko nagų lakas nailwear pro?
as turiu bent kelis atspalvius, tai man jie ilgai issilaiko, neskaitant to, kad visokiu darbu dirbt reikia
o kaip del mineralines pudros avono?ar ja kuri naudojat
QUOTE(fresija @ 2010 01 03, 23:59)
o kaip del mineralines pudros avono?ar ja kuri naudojat
Fantastiška
QUOTE(Incredible Me @ 2010 01 04, 00:21)
as butinai pirksiu tusa Supershok,paliko ispudi sepetelis ir ant pazistamos akiu atrode tiesiog wow!!tankios atskirtos blakstienos!
Nesigailėsit
sveikos
kuris avono tusas, padarytu storas blakstienas , kad pasidazius kuo ryskesnes butu/?
naudojau Gosh tai patiko, dabar nusipirkau loreal ,tai nelabai
kuris avono tusas, padarytu storas blakstienas , kad pasidazius kuo ryskesnes butu/?
kokia galetumete pudra rekomenduoti?
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 04, 01:42)
sveikos
Mano favoritas, o ko gero ir daugumos ''Supershokas''
QUOTE(drieziuxx @ 2010 01 04, 11:41)
kokia galetumete pudra rekomenduoti?
Man labai patinka biri pudra su mineralais, o kas uzsisako, tai buna tik geri atsiliepimai..
QUOTE(ash;* @ 2010 01 04, 17:41)
Man labai patinka biri pudra su mineralais, o kas uzsisako, tai buna tik geri atsiliepimai..
o kanors is krempudru?
Sakykit, o kaip sita kauke? Pasalintu inkstirus? Nesausina odos, dar labiau nekemsa?