Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

man supershock schmoll.gif matyt del to kad megstu ilgesnes blakstienas, o jis storina, graziai padazo, nesulipina, bet man kazkaip nepatiko, ilgai tekdavo dazyt ir greit uzdziuvo doh.gif gal koks nekokybiskas pasitaike, nes jis man laike pora savaiciu g.gif per kaledas gavau MaXfactor False lash effect tai superinis.
Atsakyti
man jau senokai patinka tusas SuperFull ir nesenai atsirades_SpectraLash:)
Atsakyti
Kalbant apie tusus, ir as pasisakysiu ax.gif Nuo pat pasirodymo kaip pabandziau SUPERFULL taip ir likau jam istikima, nu man pats paciausias tusas, aplenke visokius faktorius lorealius ir pan. Jau n tubeliu sunaudota doh.gif Bandziau ir shoka, bet man shoko sepetelis per didelis kazkoks, nepatogus.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Su naujais, sveikatos jums ir jūsų mažyliams;]
O šiaip norėjau paklausti, gal yra konsultančių Šiauliečių čia?
Ir nuolaidėlę gal darote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 03, 19:05)
Kalbant apie tusus, ir as pasisakysiu  ax.gif Nuo pat pasirodymo kaip pabandziau SUPERFULL taip ir likau jam istikima, nu man pats paciausias tusas, aplenke visokius faktorius lorealius ir pan. Jau n tubeliu sunaudota  doh.gif  Bandziau ir shoka, bet man shoko sepetelis per didelis kazkoks, nepatogus.... 4u.gif

aš pripratau prie didelių šepetėlių tai supershockas man kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 03, 20:32)
aš pripratau prie didelių šepetėlių tai supershockas man kaip tik  thumbup.gif

As tai prisitaikau prie visokiu sepeteliu biggrin.gif ir prie guminiu, ne guminiu, dideliu, mazu, lenktu ir t.t. biggrin.gif Man kazkaip nera pripratimo prie vienos rusies sepeteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 03, 20:06)
As tai prisitaikau prie visokiu sepeteliu biggrin.gif ir prie guminiu, ne guminiu, dideliu, mazu, lenktu ir t.t. biggrin.gif Man kazkaip nera pripratimo prie vienos rusies sepeteliu thumbup.gif

dabar tai patinka man dideli ir guminiai, kaip bus toliau, kai atsibos, niekas nežino biggrin.gif
Atsakyti
Is visu naudotu avon produktu labiausiai patiko si plauku kauke smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutes,noreciau i jusu bureli,as taip pat naudoju avon kosmetika
Atsakyti
pamenu, kad pernai kazkuri klauset nuomones apie ANEW ATKURIAMAJI BLAKSTIENU TUSA_
taigi, mano 1 kliente, kuri ji jau isbande, uzsisake dar 1 ir idedu jos nuomone_
"Sis Anew atkuriamasis tusas akims yra thumbup.gif AVON'e, nes nesulipina blakstienu, nudazo labai naturaliai ir blakstienos atrodo naturaliai!"
Atsakyti
sveikos,noriu paklaust gal ir ne i tema biggrin.gif kiek uzsakymu padarot is vieno katalogo?
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2010 01 03, 22:44)
sveikos,noriu paklaust gal ir ne i tema biggrin.gif kiek uzsakymu padarot is vieno katalogo?

Kartą per savaitę mažiausiai, o šiaip pagal poreikius.
Atsakyti