man supershock matyt del to kad megstu ilgesnes blakstienas, o jis storina, graziai padazo, nesulipina, bet man kazkaip nepatiko, ilgai tekdavo dazyt ir greit uzdziuvo gal koks nekokybiskas pasitaike, nes jis man laike pora savaiciu per kaledas gavau MaXfactor False lash effect tai superinis.
man jau senokai patinka tusas SuperFull ir nesenai atsirades_SpectraLash:)
Kalbant apie tusus, ir as pasisakysiu Nuo pat pasirodymo kaip pabandziau SUPERFULL taip ir likau jam istikima, nu man pats paciausias tusas, aplenke visokius faktorius lorealius ir pan. Jau n tubeliu sunaudota Bandziau ir shoka, bet man shoko sepetelis per didelis kazkoks, nepatogus....
QUOTE(bonza @ 2010 01 03, 19:05)
Kalbant apie tusus, ir as pasisakysiu Nuo pat pasirodymo kaip pabandziau SUPERFULL taip ir likau jam istikima, nu man pats paciausias tusas, aplenke visokius faktorius lorealius ir pan. Jau n tubeliu sunaudota Bandziau ir shoka, bet man shoko sepetelis per didelis kazkoks, nepatogus....
aš pripratau prie didelių šepetėlių tai supershockas man kaip tik
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 03, 20:32)
aš pripratau prie didelių šepetėlių tai supershockas man kaip tik
As tai prisitaikau prie visokiu sepeteliu ir prie guminiu, ne guminiu, dideliu, mazu, lenktu ir t.t. Man kazkaip nera pripratimo prie vienos rusies sepeteliu
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 03, 20:06)
As tai prisitaikau prie visokiu sepeteliu ir prie guminiu, ne guminiu, dideliu, mazu, lenktu ir t.t. Man kazkaip nera pripratimo prie vienos rusies sepeteliu
dabar tai patinka man dideli ir guminiai, kaip bus toliau, kai atsibos, niekas nežino
Is visu naudotu avon produktu labiausiai patiko si plauku kauke
sveikutes,noreciau i jusu bureli,as taip pat naudoju avon kosmetika
pamenu, kad pernai kazkuri klauset nuomones apie ANEW ATKURIAMAJI BLAKSTIENU TUSA_
taigi, mano 1 kliente, kuri ji jau isbande, uzsisake dar 1 ir idedu jos nuomone_
"Sis Anew atkuriamasis tusas akims yra AVON'e, nes nesulipina blakstienu, nudazo labai naturaliai ir blakstienos atrodo naturaliai!"
taigi, mano 1 kliente, kuri ji jau isbande, uzsisake dar 1 ir idedu jos nuomone_
"Sis Anew atkuriamasis tusas akims yra AVON'e, nes nesulipina blakstienu, nudazo labai naturaliai ir blakstienos atrodo naturaliai!"
sveikos,noriu paklaust gal ir ne i tema kiek uzsakymu padarot is vieno katalogo?
QUOTE(Vyrga @ 2010 01 03, 22:44)
sveikos,noriu paklaust gal ir ne i tema kiek uzsakymu padarot is vieno katalogo?
Kartą per savaitę mažiausiai, o šiaip pagal poreikius.