Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 01, 21:01)
Gal kuri pamenate arba gal turite senesniu katalogu ir galite paziureti kokia kaina buvo Anew kompleksinio veido sveitiklio? ax.gif

Nebereikia.
Atsakyti
labas rytas. visas su Naujais metais.
atejau su klausimu, ar 2c bus rankine Heidi juodos spalvos ir, jei bus, kokia kaina?
dekoju uz atsakyma is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 03, 10:37)
labas rytas. visas su Naujais metais.
atejau su klausimu, ar 2c bus rankine Heidi juodos spalvos ir, jei bus, kokia kaina?
dekoju uz atsakyma is anksto 4u.gif

Ne Heidi nera.
Atsakyti
Kiek 2C kataloge kainuos Lūpų blizgiklis "Glazewear Sparkle"?
Atsakyti
panos nagi pasakykit katras geresnis clearskin prausimosi zele ar sutraukiamasis skystis nuo inkstiru?
Atsakyti
Bent man tai geresnis Clearskin Prausimosi želė.
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2010 01 03, 13:52)
panos nagi pasakykit katras geresnis clearskin prausimosi zele ar sutraukiamasis skystis nuo inkstiru?

juk skirtingos priemonės čia, negalima palygint lotuliukas.gif
prausimosi želė prausia veidą, o sutraukiamasis skystis atlieka toniko vaidmenį ir pakartotinai pravalo odą ax.gif
Atsakyti
o tusas kuris geresnis, supersok ar tas is 5psl. superculacious? Ir dar del clearskin, mano oda sausa ties smakru mazi inkstiriukai o po akim raudoni spuogiukai, tai koki man rinktis patarsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irutinka: 03 sausio 2010 - 15:05
QUOTE(irutinka @ 2010 01 03, 16:02)
o tusas kuris geresnis, supersok ar tas is 5psl. superculacious? Ir dar del clearskin, mano oda sausa ties smakru mazi inkstiriukai o po akim raudoni spuogiukai, tai koki man rinktis patarsit.

Man vienareikšmiškai supershock geresnis, gražiau padengia, patogiau tepas ir šiaip nebūčiau curlacious pirkus, bet dovanų gavau, tai dzin lotuliukas.gif
Jeigu oda tokia, tai manau nepirk to sutraukiamojo skysčio nuo inkštirų, gali per daug pasausint, manau rinkis tą jautriai odai, apmažina ir tas inkštiriukų, bet nėra toks agresyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 01 03, 12:42)
Kiek 2C kataloge kainuos Lūpų blizgiklis "Glazewear Sparkle"?

Isigijus bet kuri kita gamini is 14-33psl blizgiklis kainuos 7,90lt
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2010 01 03, 17:02)
o tusas kuris geresnis, supersok ar tas is 5psl. superculacious?

Supershock.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 03, 17:21)
Supershock.

drinks_cheers.gif
Atsakyti