Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

Gal kuri pamenate arba gal turite senesniu katalogu ir galite paziureti kokia kaina buvo Anew kompleksinio veido sveitiklio? ax.gif
Atsakyti
jei darysiu dabar normalu uzsakyma o veliau tik uz 130lt. priminkit kiek man liks, ta prasme kiek uz atvezima minusuosis ir panasiai? O gal kartais su antru uzsakymu galesiu dar viena rinkynuka uzsisakyti uz 4.99? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2010 01 01, 21:39)
jei darysiu dabar normalu uzsakyma o veliau tik uz 130lt. priminkit kiek man liks, ta prasme kiek uz atvezima minusuosis ir panasiai? O gal kartais su antru uzsakymu galesiu dar viena rinkynuka uzsisakyti uz 4.99? blush2.gif

Jau ne vieną kartą buvo rašyta- vienam konsultantui vienas rinkinys.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 01, 11:30)

Gal vis dėl to nedėkim čia konsultantėm skirtos info blush2.gif

QUOTE(bonza @ 2010 01 01, 19:42)

Ateinu su rimtu klausimu
1. seseliai - kurie geresni (ilgiau laikosi ir pan) ar is naujojo katalogo kur palete 8 spalvu (28 lt) ar ta keturiu spalvu (apvalios keturios spalvos, 21,9lt) ??
2. Kuris konturo akiu piestukas geresnis - ar tas kur pasukt, nedroziamas, ar su mineralais, medinej serdelej? 4u.gif
3. Lupu zvilgiklis (nzn koks psl, internete nesunumeruoti psl  doh.gif ), kur trys spalvos, 14,9 lt - kazi kaip jie ? g.gif

ir gal yra maciusiu realybej Heidi rankine? ax.gif

Man labiau patinka keturių spalvų.

Abu patiko ir man, ir mano klientėms.

Heidi rankines mačiau- labai labai simpatiškos, kaip nešiosis nžn, iš pažiūros tvirtos.
Atsakyti
Gal jau kuri turit 2C kataloga ir Neto pasiula? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 02, 13:33)
Gal jau kuri turit 2C kataloga ir Neto pasiula? bigsmile.gif

turiu 2C kataloga.
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 01 02, 14:44)
turiu 2C kataloga.

kokios naujovės, kokie pasiūlymai geriausi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 01 02, 15:44)
turiu 2C kataloga.

Parasiau i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 02, 14:24)
kokios naujovės, kokie pasiūlymai geriausi?  bigsmile.gif

Jei neklystu sitoj temoj keletas psl atgal rasiau apie viska o gal konsultanvciu temoj g.gif
Atsakyti
jei darau du uzsakymus, is demo pasiulos vyr. tualet. vand. galiu du kartus uzsakynet? Ar tik viena, su pirmu
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2010 01 02, 21:01)
jei darau du uzsakymus, is demo pasiulos vyr. tualet. vand. galiu du kartus uzsakynet? Ar tik viena, su pirmu

Tik vieną, nesvarbu, su kuriuo užakymu.
Atsakyti
pasakikit kuris geriau is 61psl. clearskin tonizavimui ar valymui? Antram kataloge kokiem mot. kvepal. bus nuolaida?
Atsakyti
Kiek 2c kainuos rankine "Heidi"? rolleyes.gif
Atsakyti