Pamirsau pasveikinti jus
Nuo balto pūko debesies
Angelas sparnais tau moja
Ir savo fleita tyliai groja,
Tau gražią pasaką nakties.
Sveikos merginos,visas su praejusiom ir ateinanciom sventem butu smagu jei kuri nors pasidalintumet nuomone apie prekes is 1 kampanijos,kurios geros,kurios nelabai esu naujoke siame "versliuke"tad dar nelabai zinau avon kosmetikos kokybe...tad sunku kai klientai paklausia kaip si preke,arba ar sis tusas geras ir pan. na tikiuos aiskiai isdesciau savo klausima aciu uz pagalba is anksto
QUOTE(Vyrga @ 2009 12 27, 21:58)
Sveikos merginos,visas su praejusiom ir ateinanciom sventem butu smagu jei kuri nors pasidalintumet nuomone apie prekes is 1 kampanijos,kurios geros,kurios nelabai esu naujoke siame "versliuke"tad dar nelabai zinau avon kosmetikos kokybe...tad sunku kai klientai paklausia kaip si preke,arba ar sis tusas geras ir pan. na tikiuos aiskiai isdesciau savo klausima aciu uz pagalba is anksto
parašyk, apie kokias priemones būtent reikia nuomonių, o jeigu reikia geriausių pasiūlymų tai yra hello tomorrow leidinuke jeigu kainos atžvilgiu jau reikia, o dėl kokybės tai tiksliau užklausk, parašysim o dėl visokių kremų, kvepalų ar lūpdažių tai mėginukus nebent dėl spalvos klientam siūlyk, mes galim nebent rūšis apibūdint
klausykit kai darysiu uzsakyma ir uzsisakysiu tuos siulomus kremus po 3.99, tu komplektu galiu imti kiek noriu ar tik 1 koml. kaip ir rankinuka
QUOTE(irutinka @ 2009 12 28, 19:11)
klausykit kai darysiu uzsakyma ir uzsisakysiu tuos siulomus kremus po 3.99, tu komplektu galiu imti kiek noriu ar tik 1 koml. kaip ir rankinuka
Manau 1
Tik vieną
mane domintu koks tas siulomas blakstienu tusas is 5 psl.,taip pat raminamasis makiazo pagrindas is 7 psl.taip pat butu gerai jei kuri pasidalintu nuomone apie avon siulomus voku seselius,kokia ju kokybe,atsiliepimai apie juos?taip pat noreciau suzinot kokia jusu klienciu nuomone apie solutions firmos kremus
taip pat gal teko naudot "foot works"koju prieziuros prekes cia butu 24,25 psl.
turbut nebusiu perdaug cia uzsiprasius padet dar turiu klausimeli apie spa kuno prekes,kokia ju kokybe?ar perka? kokie atsiliepimai apie plauku kaukes is 115 psl.bei gal teko naudot stangrinamaji kuno seruma is 137psl.?tai vat tiek noreciau suzinot jei butu galima
turbut nebusiu perdaug cia uzsiprasius padet dar turiu klausimeli apie spa kuno prekes,kokia ju kokybe?ar perka? kokie atsiliepimai apie plauku kaukes is 115 psl.bei gal teko naudot stangrinamaji kuno seruma is 137psl.?tai vat tiek noreciau suzinot jei butu galima
QUOTE(Vyrga @ 2009 12 28, 22:34)
mane domintu koks tas siulomas blakstienu tusas is 5 psl.,taip pat raminamasis makiazo pagrindas is 7 psl.taip pat butu gerai jei kuri pasidalintu nuomone apie avon siulomus voku seselius,kokia ju kokybe,atsiliepimai apie juos?
Rieciamasis blakstienu tusas "SuperCurlacious"-mano klientei tai nepatiko, o man tai siaip irgi nera favoritas tusas kaip tusas
Raminamasis makiazo pagrinda-Ia pradziu labai patiko, ilgai naudojau, bet paskui pradejo siek tiek oda pleiskanot, bet paskui vel nenaudoju kokia savaite ir vel geras buna, paskui po kokios savaites vel siek tiek barzda papleiskanoja
Apie seselius tai turiu ta voku seseliu palete kuri yra 10psl. tik spalva kuria turiu ten nera (water colour) tai laabai patinka lengvai tepasi graziai atrodo, nesubega i rauksles ,dar turiu tuos dvieju spalvu voku seselius su mineralais is 36psl. tai irgi tokie patys atsiliepimai kaip ir apie ta palete , dar turiu spindincius voku seselius is 40psl. irgi labai patinka
QUOTE(Vyrga @ 2009 12 28, 21:34)
mane domintu koks tas siulomas blakstienu tusas is 5 psl.,taip pat raminamasis makiazo pagrindas is 7 psl.taip pat butu gerai jei kuri pasidalintu nuomone apie avon siulomus voku seselius,kokia ju kokybe,atsiliepimai apie juos?taip pat noreciau suzinot kokia jusu klienciu nuomone apie solutions firmos kremus
Kadangi neturiu katalogo, tai pabandysiu, tiesiog, issakyti savo nuomone apie kai kurias prekes, gal ne tiek klienciu nuomone, kiek konkreciai savo
voku seseliai... kiek esu isbandziusi sausu kompaktiniu Avon akiu seseliu, man ne vieni nepatiko dengia kazkaip nelygiai, nevienodai, akys atrodo kaip "purvinos", bet ne graziai padazytos, pakankamai greit subega Blizgūs vokų šešėliai Precision Glimmer siek tiek geresni, grazios spalvos, smulkios daleles, todel dengiasi graziau, bet niekaip nepavyksta isgauti efekto, koks rodomas kataloge- ryskus, spindintis- tiesiog padazo ir tiek, duoda permatoma spalva ir nepasakyciau, kad blizgetu smarkiai; Visai patiko ANEW tempiamieji voku seseliai, dengesi gerai, vokus tikrai patempdavo ir islikdavo pakankamai ilgai, bet po kokiu 2men tie seseliai man "sugedo" ar kas jiems nutiko nes pradejo nebesitepti lygiai ir jau po keliu minuciu subegineti i rauksles...
Solution kremu nenaudoju, nes kazkada pirkau savo berniukui, dabar nepamenu, kuri tiksliai is siu kremu, ji nuo jo baisingai isbere, atidaviau draugei, ja nuo jo taip pat bere bet naudoju solution tonikus, visai nieko tp naudoju solution kuno krema nuo celiulito ir striju...nezn ar padeda, nes nelb turiu nei vienu, nei kitu bet kvapas man nepatinka ir susigeria nelabai gerai...
is foot works'o labiausiai megstu pedu sveitiklius losjoniukai, kremai kojoms taip pat nieko, bet stebuklu nedaro, jei jau yra problema (pvz kulnu sukietejimai, nuospaudos), nelabai pades, labiau tinkami profilaktikai...
o apie SPA gaminius, is mano puses tik geri atsiliepimai labai megstu siuos gaminius ir paskutiniu metu buvau sumascius naudoti vien juos, tik deja, pasirinkimas ribotas Mano nuomone SPA gaminiai yra skirti intensyvesniai saves prieziurai
Apie kitus gaminius pasisakyciau, jei tiksliau zinociau, kas ten per gaminiai, ne vien katalogu psl
aciu merginoms uz didelia pagalba,manau tai pades man geriau pazint siuloma kosmetika dar karteli aciu...laukiu dar kitu atsiliepimu
QUOTE(Vyrga @ 2009 12 28, 21:34)
1) Blakstienų tušas "Super curlacious" iš 5 psl. man asmeniškai įspūdžio nepaliko, naudoju jį kasdienai dabar, taupau saviškį supershock, nes tą super curlacious laimėjau avono žaidime, tai pamėginau, patinka šepetėlis, gerai paskirsto, bet man neriečia kaip turėtų šiaip neblogas tušas, bet laikui bėgant pastebėsit, kad jeigu sakysis klientės, kurios ir anksčiau bandžiusios avon kosmetiką, pirks daugiau supershock, nes jis daugeliui patinka labiau, tarp jų ir man
2) raminamasis makiažo pagrindas yra skirtas toms, kurių oda nelinkusi blizgėt, nes matiškumo nepriduoda, drėkina gerai, nedirgina odos, ramina uždegimus paprastas makiažo pagrindas mano nuomone pats tas šaltesniam orui, sausiaodėms jis manau kad tinka visus metus
3) Asmeniškai pati turiu tik skystus avon šešėlius ir marimekko, tai man patinka, skysti smagiai pasidengia, ilgai laikos, nesubėga, o marimekko buvo limituotas leidimas, bet irgi patinka, gražios spalvos, kas liečia kokybę, tai geriau pirkt ne tuos colortrend, o avon color linijos šešėlius, jie šiek tiek geresni, aišku ir kaina skirias keliais litais
4)Solutions kremai neblogi, bet nebaisiai klientės sakos, sako, kad galima ir geresnių už tokią kainą gauti
5)Foot works serija niekas nesiskundė, patinka pėdų purškikliai ir dezodorantai, panaikinantys kvapą
6)Spa prekės tikrai labai aukštos kokybės, tiek kainos, tiek sudėties tiek kokybės santykiu, daug kas šias prekes giria
Na tiek galėjau padėti, jei kas klausk Žiūriu merginos tau čia visko prirašiusios