Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 30, 22:20)
Mėginau kelių rūšių, mėginsiu papasakot:

man mieliausi atsinaujinantys-skaniai kvepia, gerai tepasi, nesausina lupu ir laikosi neblogai. pro to go turiu pink sizzle tai labai faini, atrodo kaip su blizgesiu thumbup.gif bet man jie tepasi prasciau nei atsinaujunantys. color trend sausesni, turiu kokias 3-4 spalvas, skirtingu formu(lupu , zvaigzdutes formos, sirdeles), tai butent spalvos tokios ryskesnes yra nors galetu but "riebesni", bet tikrai dar pirksiu. pakuotes tai gerai kad skirtingu spalvu, zinau kokia spalva issitrauksiu pasidazyt kai ne vienus turiu lotuliukas.gif
pro-to-go baby lips mano anyta turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 11 30, 23:28)
nerekomenduočiau niekam  schmoll.gif konsistencija ir kvapas tai neblogi, bet vienintelis trūkumas.... blizgėsi kaip kalėdinė eglutė  doh.gif na nebent tau tas patinka  mirksiukas.gif

ai, tada nea.... smile.gif sakysiuos tada iš naturals serijos kokį vyšninį ar gervuoginį, nes turėjau tokį su granatais, vakar pribaigiau, tai džiugino ne tik geru drėkinimu, bet ir kvapu wub.gif

QUOTE(Sim@ @ 2009 11 30, 23:42)
labai atsiprasau, bet va sito mono dar neismokau blush2.gif

Aš jau moku lotuliukas.gif

QUOTE(Enary @ 2009 12 01, 09:47)
Ilgai isliekantys, islieka tikrai ilgai,is pradziu tepantis atrodo labai svelnus ir lengvi, taciau, kai nudziuna, jauciasi tempimo, sausumo pojutis...

Tai dėl to pojūčio kad nebūtų užtepkit prieš dažydama lūpas dažais bespalviu lūpų balzamu ir ši problema išspręsta smile.gif

QUOTE(rentabili @ 2009 12 01, 11:57)
as irgi isigijau avon magix baze ir likau patenkinta, kadangi mano beda ta ,kad oda greitai pradeda blizgeti o tai nervina nerealiai, tai uzsitepus sios bazes ir paziurejus i veidrodi, kada jau turejau blynus ant veido kepti, tikrai nustebau kad blizgesio nebuvo blink.gif  ir praejus dar kokiom 3 val. blizgesio vis dar nebuvo rolleyes.gif  na super dalykelis. dar is avono turiu blizgesiuka "cool pout" spalvyte natural chili-palieka tokios nude lupos na ir ta zadama saldymo efekta tikrai duoda, tai mane truputi erzina nes man per stipru.dar is seniau turiu blizgesi glazewear spalvyte horizon labai grazus pats toks baltas su floresuojanciu atspalviu i oranzini na vienu zodziu nesiseka aprasyti-mano megiamas, gaila kad nematau jo katal.
Papildyta:
dabar pasimsiu koki is pro to go sudomino is atsiliepimu Kissable lips

labai smagu, kad ir tau tiko, nes aš šiuo pirkinuku labai labai džiaugiuos thumbup.gif patenkina mano lūkesčius, veidukas gražiai atrodo, toks tikrai sveikesnis, net nesinori po to tept kokio kito makiažo pagrindo, šitas toks lengvas, neapsunkina, ir be to turi gana didelį spf, taip kad ir vasarai tinka puikiai ax.gif
tie pro to go irgi labai labai patinka man, nesigailėsi, patikėk mirksiukas.gif aš tą šaldantį blizgesį irgi turiu, spalvytė ice princess, tai jeigu ir nedaug užtepu, labai gražiai švelniai spindi, šaldo irgi stiprokai, iš pradžių net graužia, manau, dabar jį rečiau naudosiu, pasiliksiu link pavasario, kai norėsis tokios vėsos, jis net mane visą atgaivina, kai lūpas taip pašaldo biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2009 12 01, 12:52)
nors retai dazau lupas, bet PRO-TO-GO lupdaziai patinka savo klasisku dizainu 4u.gif

dizainas tai jaučiu užimtų aukščiausią vietą wub.gif labai stilingas, patogus naudot, tik kaip jau minėjau, mažokai jo ten rolleyes.gif taip pat spalvos ir kvapas labai super, malonu naudot labai ax.gif

QUOTE(irutinka @ 2009 12 01, 16:47)
paaiskinkit ka tai reiskia uzrasas prie gaminio - gaminys i pasiula neitraukiamas. Kas jau turit 17c Magix 5ml. galima bus isigyti ir seip, nesvarbu kad jis su rinkiniu parsiduoda?

taip, galima ir atskirai užsisakyt, kadangi yra atskiras kodas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2009 12 01, 18:20)
man mieliausi atsinaujinantys-skaniai kvepia, gerai tepasi, nesausina lupu ir laikosi neblogai. pro to go turiu pink sizzle tai labai faini, atrodo kaip su blizgesiu thumbup.gif bet man jie tepasi prasciau nei atsinaujunantys. color trend sausesni, turiu kokias 3-4 spalvas, skirtingu formu(lupu , zvaigzdutes formos, sirdeles), tai butent spalvos tokios ryskesnes yra nors galetu but "riebesni", bet tikrai dar pirksiu. pakuotes tai gerai kad skirtingu spalvu, zinau kokia spalva issitrauksiu pasidazyt kai ne vienus turiu lotuliukas.gif
pro-to-go baby lips mano anyta turi biggrin.gif

Na tokiom žaismingom spalvom sukurti naudoju blizgesius, o jau tokią natūralesnę, matiškesnę spalvą kuriu lūpdažiu. Man spalva baby lips labai jaunatviška, prie mano veido labai tinka, ant lūpų nebaisiai ryški, bet tokio rožinio atspalvio suteikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 01, 17:25)
Na tokiom žaismingom spalvom sukurti naudoju blizgesius, o jau tokią natūralesnę, matiškesnę spalvą kuriu lūpdažiu. Man spalva baby lips labai jaunatviška, prie mano veido labai tinka, ant lūpų nebaisiai ryški, bet tokio rožinio atspalvio suteikia.  smile.gif

tokia matine rozine yra soul mate is color trend, kuri anksciau buvo blizgi g.gif lupu dazus tepu ant balzamo, tai atsveria truputi sausuma, o blizgesi jei megstat tai labai gera iseitis, o man kazkaip jie netinka unsure.gif
o spalva tai labai individuali kiekvienai manau, as prie svesios odos sunkiai atrandu ausko viduriuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 12 01, 20:21)
tokia matine rozine yra soul mate is color trend, kuri anksciau buvo blizgi g.gif lupu dazus tepu ant balzamo, tai atsveria truputi sausuma, o blizgesi jei megstat tai labai gera iseitis, o man kazkaip jie netinka unsure.gif
o spalva tai labai individuali kiekvienai manau, as prie svesios odos sunkiai atrandu ausko viduriuka g.gif

blizgesius mėgstu, labai smagu man būt blizgančiai biggrin.gif biggrin.gif turiu jų nemažai, nes dažnai naudoju, bet aišku norint pasidaryt natūralų makiažą jau reikia lūpdažių, nes blizgučiai nesuteikia natūralumo.
Na jeigu sakai, kad tie color trend neblogi lūpdažiai tai gal reik pabandyt ax.gif nepabandžius neįsitikinsiu
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 01, 18:25)
Tai dėl to pojūčio kad nebūtų užtepkit prieš dažydama lūpas dažais bespalviu lūpų balzamu ir ši problema išspręsta  smile.gif

Bet ar tada isliks jie ilgai? Nes bandziau blizgesiuka ant virsaus tepti...gavosi snyspstas... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 01, 18:25)

tie pro to go irgi labai labai patinka man, nesigailėsi, patikėk  mirksiukas.gif  aš tą šaldantį blizgesį irgi turiu, spalvytė ice princess, tai jeigu ir nedaug užtepu, labai gražiai švelniai spindi, šaldo irgi stiprokai, iš pradžių net graužia, manau, dabar jį rečiau naudosiu, pasiliksiu link pavasario, kai norėsis tokios vėsos, jis net mane visą atgaivina, kai lūpas taip pašaldo  biggrin.gif

Pro-to-go man taip pat patinka thumbup.gif
Dizainas, man ne tiek svarbu, bet pats lupdazis super, tik spalva ne tokia pasirinkau unsure.gif reikes kokia kita pabandyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 02 gruodžio 2009 - 09:23
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 01, 20:27)
blizgesius mėgstu, labai smagu man būt blizgančiai  biggrin.gif  biggrin.gif  turiu jų nemažai, nes dažnai naudoju, bet aišku norint pasidaryt natūralų makiažą jau reikia lūpdažių, nes blizgučiai nesuteikia natūralumo.
Na jeigu sakai, kad tie color trend neblogi lūpdažiai tai gal reik pabandyt  ax.gif nepabandžius neįsitikinsiu

Papriestarausiu... Juk BLIZGESYS tai nebutinai su blizguciais... smile.gif man asmeniskai blizgesiai daug naturaliau atrodo, nei lupu dazai ax.gif nes dazniausiai jie nera tokie ryskus... Va, pvz turiu ta saldanti, iced latte, labai naturali spalvyte, ant lupu beveik nesimato (nors norejau, kad matytusi biggrin.gif ), tik suteikia toki dregnu lupu efekta... o dregnos lupos man visai naturalu thumbup.gif tik va, tas saldantis efektas tikrai erzina, ypac ziema, i kiema iseiti neimanoma biggrin.gif teks taip pat pasilaikyti iki vasaros...ir dar nusivalo greitai... unsure.gif

Norejau dar paklausti... Kas nors, parekomenduokite spalva, kuri butu kuno spalvos, t.y. noriu "baltu" lupu (su rusvu atspalviu)... Kiek isbandziau lupu dazu, blizgiu, visi jie yra permatomi ir islenda tikroji lupu spalva, o mano lupu tikra spalva yra gan raudona (viena karta anyta, norejusi man duoti isbandyti savo naujus lupu dazus, pries tai pasiule nusivalyti mano nedazytas lupas lotuliukas.gif ) pries dazydama lupas, daznai jas makiazo pagrindu patepu, kad paslepciau naturalia spalva ir vistiek negaunu norimo rezultato verysad.gif
Zodziu, nesvarbu man, lupu dazai, blizgesys, matinis ar su blizguciais, noriu "baltu" lupu! cry.gif patarkit ka nors, plzzzzz.... Arba vel eisiu L'oreal'io pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 10:51)

Zodziu, nesvarbu man, lupu dazai, blizgesys, matinis ar su blizguciais, noriu "baltu" lupu!  cry.gif patarkit ka nors, plzzzzz.... Arba vel eisiu L'oreal'io pirkti verysad.gif

Nu va tai tau....juk senatvėj pabals, kantrybės biggrin.gif (prašom nepykt)

Man patiko Anew lūpdažiai labiausiai, tikrai kokybė verta kainos.

Nieks nekomentuoja naujo Anew tušo, turiu ir nežinau bandyt ar ne, nes mano favoritas Supershoc'as , gal kas bandė naująjį?
Atsakyti
sveikos,
atejau paklausti kaip tos maskuojancios priemones,o ypac tas piestukas kam jis naudojamas ir kaip tepamas?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 02, 12:40)
Nieks nekomentuoja naujo Anew tušo, turiu ir nežinau bandyt ar ne, nes mano favoritas Supershoc'as , gal kas bandė naująjį?

mano 1 kliente uzsisake ji, bet laukia Kaledu_tada tik prades bandyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 12 02, 12:40)
Nu va tai tau....juk senatvėj pabals, kantrybės  biggrin.gif (prašom nepykt)

Man patiko Anew lūpdažiai labiausiai, tikrai kokybė verta kainos.

biggrin.gif nu taip taip, senatveje... ir lupos, ir plaukai biggrin.gif
bet kad dabar noooooriu....

Dabar ziurineju... Patvarus atsinaujinantys, putlumo suteikiantys, turbut tp bus permatomi? Domina Pink passion spalva...
Ir vis dairausi i Anew Silky pink spAlvyte... gal sita i kuno spalva panasi ir gerai padengia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 02, 10:51)
Papriestarausiu... Juk BLIZGESYS tai nebutinai su blizguciais... smile.gif man asmeniskai blizgesiai daug naturaliau atrodo, nei lupu dazai ax.gif nes dazniausiai jie nera tokie ryskus... Va, pvz turiu ta saldanti, iced latte, labai naturali spalvyte, ant lupu beveik nesimato (nors norejau, kad matytusi biggrin.gif ), tik suteikia toki dregnu lupu efekta... o dregnos lupos man visai naturalu thumbup.gif tik va, tas saldantis efektas tikrai erzina, ypac ziema, i kiema iseiti neimanoma biggrin.gif teks taip pat pasilaikyti iki vasaros...ir dar nusivalo greitai... unsure.gif

Norejau dar paklausti... Kas nors, parekomenduokite spalva, kuri butu kuno spalvos, t.y. noriu "baltu" lupu (su rusvu atspalviu)... Kiek isbandziau lupu dazu, blizgiu, visi jie yra permatomi ir islenda tikroji lupu spalva, o mano lupu tikra spalva yra gan raudona (viena karta anyta, norejusi man duoti isbandyti savo naujus lupu dazus, pries tai pasiule nusivalyti mano nedazytas lupas lotuliukas.gif ) pries dazydama lupas, daznai jas makiazo pagrindu patepu, kad paslepciau naturalia spalva ir vistiek negaunu norimo rezultato verysad.gif
Zodziu, nesvarbu man, lupu dazai, blizgesys, matinis ar su blizguciais, noriu "baltu" lupu!  cry.gif patarkit ka nors, plzzzzz.... Arba vel eisiu L'oreal'io pirkti verysad.gif

man baltas lupas is avono padaro toks lupu balzamas,tos linijos vaniles kvapo,kazkada dar buvau ji is neto uzsisakius,na nerealus jis wub.gif
ir kaina biggrin.gif o siaip si inija atsirado ir vel,bet to balzamo nera sad.gif anakart biure meginau ta toki balzama medaus kvapo is 16 katalogo 163 psl tai pasirode,kad irgi toks pat efektas,tik sio man kvapas nelabai,jei kada buni grozio centre paziurek ji
bet tas vanilinis tai ledas,tikrai nenusiviltum wub.gif
Atsakyti
cia gal reikia i konsultanciu puslapi,bet ar visos gavot prekytes 114 zonos.Nes as dar negavau g.gif
Atsakyti