Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

iesaku Avon konsultantes siauliuose, gal galetu pigiau viena preke uzsakyt...
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 20, 21:03)
iesaku Avon konsultantes siauliuose, gal galetu pigiau viena preke uzsakyt...

Na kokios tos Šiaulietės nedraugoviškos biggrin.gif

Labai tikiuosi, kad kurjerių mašiniukai užsives ir mano klientės gaus laiku kosmetiką karsta.gif nes kai kurios tik šiandien sms-us parašė hihihi.gif
Atsakyti
užsives, kur jie dings biggrin.gif juk ir jiem blogiau būtų, jeigu neatvežtų laiku smile.gif
Atsakyti
Aš ne į temą, bet gali žinot, kaip su darnemamyte:) susisiekti? Jau savaitę laukiu, kol ji man atiduos mano užsakytas prekes, numerio nebeturiu, o i AŽ neatsako doh.gif Draugai be dovanų liks.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 22, 15:04)
Aš ne į temą, bet gali žinot, kaip su darnemamyte:) susisiekti? Jau savaitę laukiu, kol ji man atiduos mano užsakytas prekes, numerio nebeturiu, o i AŽ neatsako  doh.gif Draugai be dovanų liks..  schmoll.gif

biggrin.gif atidaviua jau mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai nepatiko sss linijos spindesio suteikiantis kuno losjonas su mineralais.. unsure.gif kai issitepi, tai blizgi kaip kaledine eglute ir dar sualergizavo doh.gif su kitais losjonais nieko panasaus nebudavo, o vat sitas ir netiko.. g.gif reikes kazkam padovanot arba grazinima daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2009 12 23, 01:11)
man labai nepatiko sss linijos spindesio suteikiantis kuno losjonas su mineralais.. unsure.gif kai issitepi, tai blizgi kaip kaledine eglute ir dar sualergizavo doh.gif su kitais losjonais nieko panasaus nebudavo, o vat sitas ir netiko.. g.gif reikes kazkam padovanot arba grazinima daryti doh.gif

Matyt labai jautri kūno oda, tikrai nemažai ėmiau šią kamp SSS spindesio rinkinukų ir nieks nesiskundė. Dar patiko klientėms raudonam dideliam įpakavime losjonas už 11,90 .
Atsakyti
Merginos ar matet prie uzsakymo pateikimo parasyta, kad jau turi laikrodzius tuos Eternal, kuriu cia truko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 12 23, 15:26)
Merginos ar matet prie uzsakymo pateikimo parasyta, kad jau turi laikrodzius tuos Eternal, kuriu cia truko  drinks_cheers.gif

Matėm smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Per baltą tylą brenda mintys,
Ieškodamos kelių, kuriais ramybė vaikšto.
Ir džiaugsmo spindulio,
Kuriam tiek daug šviesos Kalėdos neša...
Balta žiema – tyra širdis.
Iš jos gerumo tiesiasi keliai
Ir veda mus per žemės delną,
Per baltą spindesį Kalėdų naktį
Į šventą rytą, auštantį visiems,
Kaip naują gražią viltį...

user posted image
Atsakyti
labas visoms po svenciu:)
na, kadangi jau turbut dauguma turit 1c kataloga, tai kaip jums rankine "Heidi" is 93 psl. ?
gal kuri jau ir gyvai spejot pamatyt?
pas mane jau 4vnt ju uzsakyta.
Atsakyti