Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Saules pabuciuota @ 2009 12 19, 16:33)
ar skubus uzsakymai yra pristatomi i namus?ir kada ji gauciau jei siandien issiunciu?aciu

Jei šiandien išsiuntei iki 9:30 ryto, tai gausi rytoj, o jeigu vėliau poryt smile.gif į namus siunčia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 19, 13:19)
jie pasidabruoti, tai reiškia, kad paviršius padengtas plonu sidabro sluoksniu, o po apačia jau nebe sidabras  ax.gif

Aciu, zinosiu 4u.gif
O tos, kurios nuolat tokius papuosalus nesiojate - ar greitai nusidevi tas pasidabravimas ? rolleyes.gif ...nes as megeja kazdien nesioti papuosalus..turbut greitai tas pavirsius ir nusitrintu.... g.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal zinot ar sestadieniais veza skubius i namus? Ketvirtadieni po pietu padariau uzsakyma, siandien negavau, tai net nezinau kada dabar laukt :pirmadieni ar antradieni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 19, 17:57)
Aciu, zinosiu 4u.gif
O tos, kurios nuolat tokius papuosalus nesiojate -  ar greitai nusidevi tas pasidabravimas ? rolleyes.gif ...nes as megeja kazdien nesioti papuosalus..turbut greitai tas pavirsius ir nusitrintu.... g.gif

man tai asmeniškai nenusidėvi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 19, 16:19)
Jei šiandien išsiuntei iki 9:30 ryto, tai gausi rytoj, o jeigu vėliau poryt  smile.gif į namus siunčia  mirksiukas.gif

Šeštadienį ir sekmadienį prekės nevežamos.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 19, 22:14)
man tai asmeniškai nenusidėvi  thumbup.gif

O nesiojate juos kazdien ? 4u.gif , as papuosalus nesioju nuolat, metu metus... ziedu nenusiimu net namu ukio darbus dirbdama...niekad....tai man gal ir susidevetu greitai... rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Rituxx @ 2009 12 19, 15:24)
verysad.gif nesigaus dar surinkti per 2 dienas uzsakymo už 70 lt  doh.gif bliamba ką daryti  g.gif gal maž kas nori prisijungti prie užsakymo  4u.gif

Parašiau.
QUOTE(Jurgitar @ 2009 12 19, 19:57)
Sveikos.Gal zinot ar sestadieniais veza skubius i namus? Ketvirtadieni po pietu padariau uzsakyma, siandien negavau, tai net nezinau kada dabar laukt :pirmadieni ar antradieni? g.gif

Pirmadienį.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 12 19, 22:05)
Šeštadienį ir sekmadienį prekės nevežamos.

ai jo, tą tai pamiršau doh.gif

QUOTE(juodauoga @ 2009 12 20, 00:03)
O nesiojate  juos kazdien ? 4u.gif , as papuosalus nesioju nuolat, metu metus... ziedu nenusiimu net namu ukio darbus dirbdama...niekad....tai man gal ir susidevetu greitai... rolleyes.gif

vistiek stengiuos prisaugot, po namus nenešioju, o jau žiedus tai stengiuos nešiot sidabrinius, nes jeigu jau užsidedu, tai ilgai nenusiimu lotuliukas.gif turiu kelis rinkinukus avon papuošalų, tai man jie tikrai nenusidėvi thumbup.gif
Atsakyti
As kazkur apie 20 metu tuos pacius ziedus diena dienon nesioju, man jei grazus labai, bet...apsitryne jau... rolleyes.gif ...kazin ar tik pasidabruoti tiek atlaikytu biggrin.gif
Atsakyti
labas,

gal kas nors nori jungtis prie uzsakymo? Darau siandien vakare, prekes bus antradieni smile.gif
KAUNAS
rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(mamyte111 @ 2009 12 20, 16:55)
labas,

gal kas nors nori jungtis prie uzsakymo? Darau siandien vakare, prekes bus antradieni smile.gif
KAUNAS
rasykit i az

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 20, 16:07)
As kazkur apie 20  metu tuos pacius ziedus diena dienon nesioju, man jei grazus labai, bet...apsitryne jau... rolleyes.gif ...kazin ar tik pasidabruoti tiek atlaikytu biggrin.gif

tiek laiko tai jau nemanau, kad atlaikytų ax.gif
Atsakyti