Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika, 47 tema

QUOTE(Mili04 @ 2009 12 19, 00:05)
Sveikos, turiu 2 kompanijos kataloga klauskit jei kas domina. mirksiukas.gif

Gal trumpą apžvalgą? ax.gif
Atsakyti
Niu nzn net ka papasakoti, ziurint ko reikia nes seip kaip ir visada vienos pigiau kitos brangiau, dar lb neisstudijavau bet maciau kad yra mazesniu kaino,kas mane domino pasiziurejau vieni seseliai "Presicior glimmer" pigiau 4lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili04: 18 gruodžio 2009 - 22:36
QUOTE(Mili04 @ 2009 12 19, 00:21)
Niu nzn net ka papasakoti, ziurint ko reikia nes seip kaip ir visada vienos pigiau kitos brangiau, dar lb neisstudijavau bet maciau kad yra mazesniu kaino,kas mane domino pasiziurejau vieni seseliai "Presicior glimmer" pigiau 4lt  ax.gif

Tada kokios naujienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 18, 22:23)
Tada kokios naujienos  bigsmile.gif

Na va:
Spindesio suteikianciu priemoniu akiusriciai kremas +35 aumziaus.
Kvepalai vyriski ir moteriski Aromadisiac
Auskariukai sirdutes formos
Nauju rankiniu
Papuosaliuku taip pat yra
Vyr. laikrodis
Stangrinamasis biusto kremas zele Solutions
Nauja linija clearskin Professional (probleminei odai kuria vargina spuogai nepriklausomai nuo amziaus)
FullSpeed stiklinej bonkutej
Senejima letinantis drekinamasis veido kremas vyrams
Drekinamoji pedu kauke su parafinu

Na lyg ir viskas.
Atsakyti
4u.gif is tai jau iskart ir naudojuos galimybe suzinoti apie antra kataloga tad klausimeliai tokie:
1. kokia kuno sveitiklio tropics kaina
2. po kiek intymios higienos zeles
3. ir pedu kremas su silikonu blush2.gif
is anksto labai aciu
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2009 12 18, 22:40)
4u.gif is tai jau iskart ir naudojuos galimybe suzinoti apie antra kataloga tad klausimeliai tokie:
1. kokia kuno sveitiklio tropics kaina
2. po kiek intymios higienos zeles
3. ir pedu kremas su silikonu blush2.gif
is anksto labai aciu

1-9.90lt
2- po 9.90lt
3-10.90lt

Prasau mirksiukas.gif
Atsakyti
AVON papuosalai nera sidabriniai....kokia medziaga jie padengti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 19, 04:58)
AVON papuosalai nera sidabriniai....kokia medziaga jie padengti ?  4u.gif

jie pasidabruoti, tai reiškia, kad paviršius padengtas plonu sidabro sluoksniu, o po apačia jau nebe sidabras ax.gif
Atsakyti
paaiškinkit prašau jei aš šią kompaniją jau padariau užsakymą už pvz 130lt. ir gavau prekes ir dar reik užsakyti prekių už 50lt. ar nuolaida man kokia priklausys ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 12 19, 16:01)
paaiškinkit prašau jei aš šią kompaniją jau padariau užsakymą už pvz 130lt. ir gavau prekes ir dar reik užsakyti prekių už 50lt. ar nuolaida man kokia priklausys ar ne?

Jei antras užsakymas sieks tik 50lt, negausi jokios nuolaidos ir dar teks susimokėti už pristatymą.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 19, 15:17)
Jei antras užsakymas sieks tik 50lt, negausi jokios nuolaidos ir dar teks susimokėti už pristatymą.

verysad.gif nesigaus dar surinkti per 2 dienas uzsakymo už 70 lt doh.gif bliamba ką daryti g.gif gal maž kas nori prisijungti prie užsakymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 19 gruodžio 2009 - 14:25
ar skubus uzsakymai yra pristatomi i namus?ir kada ji gauciau jei siandien issiunciu?aciu
Atsakyti