panos ispardavimo psl. rutul antipers., jis vyriskas ar moteriskas.
QUOTE(juratyte26 @ 2009 12 16, 19:22)
Reikia pagalbos
Gal kuri uostet Absynthe kvepalus ir galit nors siek tiek nupasakot kvapa
Man jie tokie rūgštumo turi, bet kartu ir tokio subtilumo. Paslaptingas gana kvapas, grynas toks moteriškas, turi didingumo, na bent jau man jis toks nelabai kasdieninis pasirodė, toks jau rimtesnis, prie vakarinių, nors tas jų rūgštumas padeda ir dieną Nepyk, nemoku kvapų nupasakot, bet būtent tokius man jausmus sukėlė šis aromatas, labai jau rimtas jis toks, tikrai ne iš lengvųjų, nelabai jaunatviškas, bet čia tik mano nuomonė tikiuos bent ką nors supratai o šiaip jau uostyt reikia, kiekvienai vis kitaip
QUOTE(6Combo9 @ 2009 12 16, 19:42)
***** susinervinau siandien taip lekiau isdegus akis i pasta galvoju prekes pasiimsiu ir ka isgirdau pastininkes atsakyma, kad nera kaip cia suprast? sekmadieni visada kai padarau tai treciadieni jau buna visada paste, o dabar nera galvoju gal kokios masinos ar ko neuzkure
visko gali būt, juk šalčiai
Man tai skaniai ir vyriski ir moteriski kvepia tikrai ydomus kvapas, MB kai pasikvepina tai kazkaip nu skaniai kvepia moteriski ir tokie idomus. Kaip Kissable_lips sake nera lengvi.
QUOTE(agnir @ 2009 12 16, 18:17)
Tik uz jo atveztas dovanas teks apsimoketi
KA TURI OMENY? uz ka reiks apsimoket?
QUOTE(juratyte26 @ 2009 12 16, 19:22)
jei klausi apie vyriskus, tai pauoscius man jie kvepia tabaku.
QUOTE(6Combo9 @ 2009 12 16, 19:42)
***** susinervinau siandien taip lekiau isdegus akis i pasta galvoju prekes pasiimsiu ir ka isgirdau pastininkes atsakyma, kad nera kaip cia suprast?
jei nezinojai, tai ateity zinok, kad uzsisakant siunta i pasto skyrius, 1 diena reikia praleist. As pati anksciau i pasta uzsisakydavau. Ir pagal grafika turedavo antradieniais but paste, bet kaip aiskino pats Avon'as Vilniuj, kad jie tik grafiko diena pagal zona siunta atiduoda kurjeriui, kuris pirmaiusia veza i to miesto, kur buvo uzsakyta siunta centrini pasta, o paskui pasto darbuotojas ar kt.kurjeris jau kt.diena 6h ryto pristato i pasto skyriu, pagal gyv.vieta.
taip, kad jei sian tavo siuntos nebuvo, ryt tikrai jau bus
QUOTE(irutinka @ 2009 12 16, 20:31)
panos ispardavimo psl. rutul antipers., jis vyriskas ar moteriskas.
jei kalbi apie Avon.lt internetini ispardavima, tai ten vyriskas.
QUOTE(Sim@ @ 2009 12 17, 02:14)
KA TURI OMENY? uz ka reiks apsimoket?
Turejo galvoje, kad nemokamas tik pristatymas, o uz "dovanas" (prekes) tai reiks susimoket.
jei nezinojai, tai ateity zinok, kad uzsisakant siunta i pasto skyrius, 1 diena reikia praleist. As pati anksciau i pasta uzsisakydavau. Ir pagal grafika turedavo antradieniais but paste, bet kaip aiskino pats Avon'as Vilniuj, kad jie tik grafiko diena pagal zona siunta atiduoda kurjeriui, kuris pirmaiusia veza i to miesto, kur buvo uzsakyta siunta centrini pasta, o paskui pasto darbuotojas ar kt.kurjeris jau kt.diena 6h ryto pristato i pasto skyriu, pagal gyv.vieta.
Pasiskaityk, ka raso mergina, ji pastoviai i ta pasta uzsisako prekes, o ne dare tai pirma karta
QUOTE(6Combo9 @ 2009 12 16, 20:42)
sekmadieni visada kai padarau tai treciadieni jau buna visada paste, o dabar nera
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 17, 13:40)
Turejo galvoje, kad nemokamas tik pristatymas, o uz "dovanas" (prekes) tai reiks susimoket.
butent tai ir turejau galvoje
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 16, 23:21)
visko gali būt, juk šalčiai
Jau gavau siandien
Tai as visada ir pridedu viena diena. I namus gaunu antradieni, o i pasta treciadieni tai vakar turejo but.
QUOTE(delfiuka @ 2009 12 17, 15:40)
Pasiskaityk, ka raso mergina, ji pastoviai i ta pasta uzsisako prekes, o ne dare tai pirma karta
Taip
QUOTE(Mili04 @ 2009 12 16, 22:36)
Man tai skaniai ir vyriski ir moteriski kvepia tikrai ydomus kvapas, MB kai pasikvepina tai kazkaip nu skaniai kvepia moteriski ir tokie idomus. Kaip Kissable_lips sake nera lengvi.
vyriškų neuosčiau, gal kažkaip praleidau, bet nežinau, kaip jie kvepia tikiu, kad skaniai nes vyram tai mano nuomone tokie sunkesni aromatai tinka, na aišku priklauso nuo jo gyvenimo būdo, jeigu koks sportininkas, tai jau reikalauja gaivesnių
QUOTE(juratyte26 @ 2009 12 16, 20:22)
Reikia pagalbos
Man pasirode daugiau vakarui tinkami kvelapai...savotiskai sunkoki...
Merginos turiu klausimuka. Jei rytoj uzsisakyciau prekes is katalogo, ar gauciau iki kaledu. As ne konsultante. Jei tai imanoma ieskau konsultantes Vilniuje kuri man padetu. Jei kuri galit prasau i AZ
QUOTE(ziviliukass @ 2009 12 17, 14:52)
Sveikos merginos,
Kadangi esu naujai iskepta Avon konsultante, tai noriu Jusu pasiteirauti.
Pirma karta padariau uzsakyma, pasiemiau prekes ir dezeje buvo tokie kaip cekiai su kazkokiu barkodu ir uzrasas 10Lt. Ka tai gali reiksti ir kur ji naudoti?
Kadangi esu naujai iskepta Avon konsultante, tai noriu Jusu pasiteirauti.
Pirma karta padariau uzsakyma, pasiemiau prekes ir dezeje buvo tokie kaip cekiai su kazkokiu barkodu ir uzrasas 10Lt. Ka tai gali reiksti ir kur ji naudoti?
Nežinau ką jie reiškia, aš juos paprasčiausiai išmetu.